[FOTO] Irish Cob/ Tinker Ohana Means Family.

Moderators: RianneH, Neonlight, balance, Melissa0304, Ymor

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Keeeettxo
Berichten: 5
Geregistreerd: 09-09-16

[FOTO] Irish Cob/ Tinker Ohana Means Family.

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-09-16 16:47

Ik was net 14 toen ik mijn eerste, echte, eigen paard mocht uitzoeken. *\o/* (mocht absoluut geen Dpony, hoe graag ik die ook wilde...) En tot mijn verbazing, met hoe kieskeurig ik was op paardjes, heb ik na 2 paarden bezoeken, mijn prinses gevonden. :j
Ik zocht een onbeleerd 5-jarig paard, max 1,6om, sterk, stevig, robuust en koel in het hoofd. al snel werd het voor mij duidelijk dat het een tinkertje werd. ( en heb u toch een D- Tinker <3 )
Mulally Grey Lady, (stamboek en paspoortnaam) liep in een handelstal, met moeite een rondje door de bak. ergens een beetje ontspanning te krijgen, maar vooruit en terug deed ze alleen wanneer zij daar zin in had. geel van de poep en pisvlekken, ik wilde geen wit paard dat elke dag een uur gepoetst en gewassen moest worden.. -O- Ik stapte op en kwam voor geen meter de bak door. ze was immers al 7/8 geschat en kwam wild uit de zigeunerkudde in Ierland. Maar was voor mij echt een werkje, terwijl ik normaal door zou gaan tot ik het mogelijke had behaald, was er met haar nog niks mogelijk.
En nu, heb ik mijn lieve Ohana al 1,5 jaar! <3 *\o/*
En ja, ze moet behoorlijk wat doorstaan bij mij. Roze manen en staart, vingerverf en stoepkrijt, en behoorlijk veel schriktrainingen. En nu dan na veel springen (wat ze goeeeed kan 8-) ) en dressuren, gaan we lekker trainen voor het mennen!
En ondanks er geen kwaad inzit, ze echt niet ondeugend zal reageren, en het liefste paard van stal is, hou ik elke dag een beetje meer van Haan!
Afbeelding


Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding


Afbeelding
Laatst bijgewerkt door balance op 26-09-16 14:52, in het totaal 1 keer bewerkt
Reden: [FOTO] tag toegevoegd


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: cp112 en 0 bezoekers