Regels en Richtlijnen School, studie en werk.

Moderators: Dani, Polly, khirshanta, Shanna, Leo, Hanmar

Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten
 
 
Moderators

Berichten: 101
Geregistreerd: 13-03-18

Regels en Richtlijnen School, studie en werk.

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 17-10-17 20:35

Welkom op [STW] School, studie en werk.

Motivatie en toelichting op het forum
[STW] School, studie en werk is bedoeld voor alle vragen en onderwerpen op het gebied van opleidingen en werk. Dus twijfel je over je vervolgopleiding, ben je bezig met een sollicitatiebrief of is je baas een topvent, dan kan je dat allemaal hier kwijt. Hetzelfde geldt voor inhoudelijke onderwerpen over examens (geen huiswerkvragen) en onderwerpen als "ben jij ook zo zenuwachtig", "wat doen jullie voor de laatste schooldag" en "jippie, ik ben geslaagd".

Vaste regels
Huiswerktopics zijn niet toegestaan, je medebokkers zijn er natuurlijk niet om jouw huiswerk voor je te maken. Maak gebruik van je studieboeken, vraag meer uitleg aan je leraar, vraag advies aan klasgenoten, ouders, of vrienden. Via zoekmachines als http://www.google.com kan je ook veel informatie vinden over verschillende schoolonderwerpen. Wanneer je het na extra uitleg, eigen onderzoek, enzovoorts nog niet begrijpt, kan je hier om advies vragen. Open dan een goed onderbouwd topic op dit forum waarin je duidelijk aangeeft wat je zelf al gedaan hebt en waar je precies op vastloopt, zodat anderen je een zet in de goede richting kunnen geven.

Enquêtes voor scripties, afstudeeronderzoeken etc. mogen op dit forum geplaatst worden. Let er wel op dat je dan een [ENQ]-tag aan het begin van de titel van je topic plaatst; zo is het voor de gebruikers en moderators duidelijk dat het een enquête betreft. Als je genoeg reacties hebt gekregen, kan je met een PB'tje of een TEM op het topic één van de moderators van het forum vragen om een slotje. Enquêtes voor derden zijn niet toegestaan, plaats er alleen één namens jezelf.
Enquêtes moeten ten alle tijden vrijblijvend en prijsloos aangeboden worden, het aanbieden van prijzen of winacties is niet toegestaan

Examentopics zijn op STW toegestaan, maar alleen als deze on-topic blijven en voorzien worden van een [HK]-tag door één van de mods. Na afloop van de examenperiode zullen deze topics naar de Huiskamer worden verplaatst.

Commerciële berichten en topics zijn op Bokt.nl niet toegestaan. Wel bieden we afstudeerders en startende ondernemers op STW de kans om vragen te stellen en bijvoorbeeld een enquête te plaatsen.
Bij het openen van een topic als startende ondernemer zijnde, stellen wij wel een aantal eisen, maak duidelijk dat het om een onderneming gaat (naam van onderneming), een korte uitleg over je product (of doelstelling) en uiteraard wat je wilt bereiken met het topic. Let wel op, dat het geen commerciële insteek heeft, daarvoor verwijzen we je naar de Bokt Markt.
Als je vragen hebt aan collega-ondernemers, kun je die ook hier stellen of eventueel dit topic gebruiken. Voor andere bedrijven of topics met een duidelijke commerciële insteek gelden deze uitzonderingen niet. Voor de mogelijkheden om op Bokt te adverteren, verwijzen we je naar: http://www.bokt.nl/adverteren

Als je een topic of post tegenkomt die niet voldoet aan deze regels of de algemene regels die over heel Bokt van toepassing zijn, kan je altijd een moderator hierop wijzen door middel van de TEMknop. Zo houden we het forum met z'n allen overzichtelijk.

Nuttige links
Topic over stageplekken: [STW] [Info] Stage uitwissel topic
Topic over autorijlessen: [STW] [Info] Van (auto)rijles tot rijbewijs!
FAQ: [STW] FAQ School, Studietijd en Werk.
Jezelf bannen: als je jezelf wilt dwingen iets anders te doen door tijdelijk niet op Bokt te kunnen. Ga naar http://www.bokt.nl/tools/timeout.php

Bedankt voor het lezen van dit topic. Meer informatie is te vinden in de Help. Wil je contact opnemen met een moderator van dit forum dan kun je terecht bij:
- Dani
- Hanmar
- Khirshanta
- Leo
- Polly
- Shanna


Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot en 10 bezoekers