Geen zelfvertrouwen meer

Moderators: Mondy, Mjetterd, Polly, Hanmar, ynskek, Ladybird, Princesj

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Shadow0

Berichten: 39456
Geregistreerd: 04-06-04
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-10-18 16:12

Hey TS, je schrijft

Muffin01 schreef:
Ik weet dat een heel erg groot deel bij mezelf ligt maar de omstandigheden hebben me niet geholpen om dit op te lossen hebben het alleen maar erger gemaakt.


Er ligt volgens mij vooral ook heel veel niet bij jezelf. Je hebt zo te lezen enorm veel ondernomen om de situaties te veranderen, en dat vind ik heel knap!
Met de behandeling en de andere plannen die je hebt denk ik dat je een heel eind op weg bent, en dat het nu vooral tijd nodig heeft om weer in te slijpen. Geef het die tijd, dat is het enige advies dat ik zou kunnen geven. Hou vol aan je eigen ideeen, want ik vind het helemaal top en heel goed dat je niet bent meegegaan in de manier waarop die eerste plek met kinderen omging. Jij vond het niet goed en dat heb je heel goed ingeschat!

En ook in de tweede stage heb je naast een boel druk ook een boel dingen heel goed gedaan: zonder een aanwezige kritische blik lukt het je wel. Dus goeds en wijsheid gewenst, en dat het op een of andere manier maar goed mag komen. En neem de tijd om het te doen op een manier die voor jou goed voelt, waarbij je bij jezelf blijft. Dus niet afraffelen of proberen iemand te zijn die je niet bent om zo snel mogelijk alles achter je te kunnen laten. De goede weg wijst zich wel! Succes!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: xJurdyWonanx en 19 bezoekers