Wat wil jij weten over een beroep?

Moderators: Polly, Ladybird, Hanmar, Mondy, Giolli, Dani, Mjetterd, Sica, ynskek

 
 
Kinke
Berichten: 17689
Geregistreerd: 20-02-04
Woonplaats: Overijssel

Re: Wat wil jij weten over een beroep?

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-12-20 15:34

Dan heb ik in het verleden met jouw collega's te maken gehad Marije_jiplover :)
Werkte toen voor een bedrijf wat fokstiertjes naar Duitsland verkocht, ik regelde alles rondom de export (quarantaine, vervoer, gezondheidsonderzoeken en al het papierwerk wat erbij hoorde)


denisesilver

Berichten: 1774
Geregistreerd: 27-08-11
Woonplaats: Zwerf ergens door het land

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-12-20 18:32

Marije_jiplover schreef:
Ik houd me voor het overgrote deel bezig met alles wat levend of van dierlijke oorsprong is en de grens over gaat.
Exportcertificering van levende dieren en levende producten (zoals broedeieren, sperma, embryo's), vlees en dierlijke bijproducten zoals ongelooide huiden bv.

En dat is dus heel divers, van varkens of koeien naar een slachthuis in Duitsland, sportpaarden naar diverse concoursen in het buitenland (een aantal paarden voor de Olympische Spelen in Rio destijds bv), of paarden naar Mexico, een giraf of olifant vanuit een dierentuin, noem maar op.

Wat leuk! Altijd dierenarts willen worden, maar na een dag meelopen op een kliniek was het toch niet wat ik wou (plus dat ik niet tegen de anesthesie geur kan), maar later kwam ik jouw beroep tegen. Nu baal ik wel een beetje, lijkt me zo leuk!

Met een schimmel onder je kont kan je de hele wereld rond

  • Talent is pursued interest

Luxorvalkje
Berichten: 1006
Geregistreerd: 06-03-09
Woonplaats: 's-Hertogenbosch

Re: Wat wil jij weten over een beroep?

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-12-20 21:24

Ik was weer verdwaald op het World Wide Web en vroeg me af hoe het volgende geregeld is: kunnen dove mensen hier 112 bellen? En hoe gaat dat in zijn werk?

Kwam in het buitenland een aantal opties tegen, maar nergens echt goed geregeld. Voorbeeld: in New York is maar iets meer dan 6% voorzien van een optie tot sms/ beeld bellen bij nood. En het kan tot 8 keer duren voordat je iemand aan de lijn hebt.

Tk: Harry Horse cap, witte rijbroek Eurostar (nooit gedragen in plastic), bruine broek eurostar, Blauwe broek met lederen zitvlak enkele keer gedragen. Kerstmuts

Amado7

Berichten: 9200
Geregistreerd: 04-06-11
Woonplaats: In het leukste dorp.

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-12-20 21:28

Luxorvalkje schreef:
Ik was weer verdwaald op het World Wide Web en vroeg me af hoe het volgende geregeld is: kunnen dove mensen hier 112 bellen? En hoe gaat dat in zijn werk?

Kwam in het buitenland een aantal opties tegen, maar nergens echt goed geregeld. Voorbeeld: in New York is maar iets meer dan 6% voorzien van een optie tot sms/ beeld bellen bij nood. En het kan tot 8 keer duren voordat je iemand aan de lijn hebt.

Via tolkcontact op je telefoon kan je het noodnummer bereiken dmv beeld en spraak! Als je ergens anders ben is het ook slim om er meteen iemand bij te halen, dan kan je net iets meer. Maar het kan dus wel.

~Be kind to yourself

Enjoy the moment Fotografie @enjoythemomentfotografie

Knert

Berichten: 6607
Geregistreerd: 10-11-09
Woonplaats: Twente

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-12-20 21:47

Chiren schreef:
Ik vroeg me eigenlijk af of er nog meer vrouwen in zwaar technische beroepen zitten en ingenieur zijn? Hoe vinden jullie de “mannenwereld” naar jullie kijken als professional?

Spoiler:
Ik ben ingenieur in opleiding en dus nog aan het studeren maar ik merk dat ik bij docenten en professoren vaak “dat meisje” ben. Maar vanuit het werkveld krijg ik vaak hele enthousiaste reacties, daar ben ik ook “dat meisje”, maar wel de stoere chick die ze willen aannemen.Gewoon. Maar kom ook echt uit een jongens gezin.

In het begin hard werken, want dan ben je die jonge meid die zogenaamd wel eens wat doms kan roepen... . Nu ik ouder ben, durf ik ook stelliger te zijn. Ik weet wat ik wil en ik weet hoe ik tot die uitspraak kom.

Ze mogen altijd een andere weg inslaan. Wil ze ook best volgen indien dat gevraagd wordt. Maar vaak krijg ik mijn gelijk wel. Waarom? Omdat het mijn vakgebied is en niet die van hun.

Ben overigens wel een aparte specialist in bepaalde ingenieurshoek.

Muze
Berichten: 1449
Geregistreerd: 24-04-20

Re: Wat wil jij weten over een beroep?

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-01-21 20:02

Ben wel benieuwd naar doktersassistenten en apothekersassistenten..
Hoe ziet een gemiddelde dag eruit?
Veel contact met de arts / apotheker?

Wat vinden jullie leuk en wat is minder leuk?

Cabelona

Berichten: 1467
Geregistreerd: 29-10-08
Woonplaats: Vroomshoop

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-01-21 14:46

brokjes schreef:
Ik ben wel benieuwd naar het werk van analisten/laboranten, hoe ziet je werkweek er ongeveer uit? Is het veel routinematig werk?


Mijn officiële titel is Development Technologist. Even kort door de bocht, ik ontwikkel klantspecifiek coatings voor de (metaal)gieterij industrie. Werk bestaat uit zo'n 80% labwerk en 20% computer/denk werk. Ik heb HBO chemie gestudeerd.

Ik heb verschillende projecten tegelijkertijd lopen. De meeste projecten vragen modificaties om een coating geschikt te maken voor specifieke toepassingen van die klant. De manier van aanpakken is elke keer wel ongeveer gelijk, maar verder is het wel lekker divers werk. Af en toe komen er problemen voor in productie en die moeten a-la-minute opgelost worden. Of heeft een klant problemen waarvan jij moet achterhalen hoe die zijn ontstaan (of het aan de coating ligt, fout van productie, fout van de klant, etc)
Soms ga ik ook naar klanten toe om te helpen met het juist instellen en uitleg van het gebruik van het product (ter ondersteuning van de buitendienst).


Geld verdienen met het schrijven van artikelen: Klik hier


Polly
Moderator Algemeen1
No drama, no glory!

Berichten: 19932
Geregistreerd: 09-04-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-01-21 21:06

Muze schreef:
Ben wel benieuwd naar doktersassistenten en apothekersassistenten..
Hoe ziet een gemiddelde dag eruit?
Veel contact met de arts / apotheker?

Wat vinden jullie leuk en wat is minder leuk?Naast mijn (parttime) werk in de spoedzorg werk ik part time als assistente in een huisartsenpraktijk

Voor 8u: binnenkomen, koffie en thee zetten, pc's aan, kijken of er faxberichten zijn binnengekomen (bv overlijdensberichten via de spoedpost komen altijd via fax

8-10u: telefoon aannemen, afspraken plannen, adviezen geven, visites plannen. Ook triage (urgentiebepaling) is hierbij belangrijk, kan een visite wachten tot na het ochtendspreekuur of moet het meteen (dan ook: planning omgooien om een arts vrij te spelen), soms een ambu sturen. Als er tijdens het spreekuur een ambu nodig is bellen wij die soms ook als de huisarts nog te druk is met de patiënt.

10-11: koffie/werkoverleg, alle vragen waar je geen antwoord op kan (of mag) geven bespreken met de huisarts

11-12: assistente 1 doet spreekuur (oren uitspuiten, injecties, uitstrijkjes etc) assistente 2 handelt de zaken van het ochtendspreekuur af

12-13 lunch

1330-16: assistente 1 telefoon en balie (en dan dus ook alles wat er binnenkomt), assistente 2 spreekuur en als er geen patiënten zijn assistente 1 helpen en tussendoor vaak een koffiemoment

16-17: schoonmaken, prullenbakken legen, alles van de dag afhandelen en om 17u naar huis (meestal, tenzij er nog spoedpatiënten binnen zijn)

De artsen spreken we sowieso bij binnenkomst, werkoverleg, lunch en tussen 16-17 maar meestal is er tussendoor ook wel tijd voor een praatje.
Verder nu na de visites de instrumenten ontsmetten, kleding klaar maken voor veilig transport naar wasserij en als er tussendoor toch een kuchende of koortsende patiënt binnen komt wandelen: luchten en poetsen

->minder aanwezig voor modzaken, graag een collega benaderen voor dringende zaken<-


~sterk en betrokken tot het laatst~ 1958-mama-2016
kleine muisjes hebben kleine wensjes,
beschuitjes met gestampte mensjes!

Liselot

Berichten: 31347
Geregistreerd: 18-06-01
Woonplaats: Almelo

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-01-21 21:19

brokjes schreef:
Ik ben wel benieuwd naar het werk van analisten/laboranten, hoe ziet je werkweek er ongeveer uit? Is het veel routinematig werk?


Ik heb lang gewerkt als microbiologisch analist in de voedingsmiddelen sector.
Het is inderdaad heel routinematig werk. Je krijgt monsters binnen, die moeten worden ingezet volgens bepaalde methodes, weggezet bij de juiste temperaturen en afgelezen op de juiste dagen/tijden. Bij sommige werkgevers doe je zelf ook nog iets aan mediabereiding of omgevingsonderzoek. Verder heb je soms bevestigingstesten om uit te voeren; zo kijk je of de bacterie die je aantoont ook écht die bacterie is.

T 18-11-15 <3 A 9-8-19 <3
http://www.LiselotKamphuis.nl FOTOGRAAF: Bruiloften, Newborn, Cake-smash, Bohemian en workshops!

Schemerdier

Berichten: 5417
Geregistreerd: 18-07-08
Woonplaats: België

Re: Wat wil jij weten over een beroep?

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-01-21 16:01

Ik weet niet of het hier helemaal gepast is, maar het heeft toch ook wel met je beroep te maken.

Zijn er hier soms ook mensen die tijdens hun studies het gevoel hadden dat het hen nooit zou lukken om ook daadwerkelijk het beroep later uit te oefenen, maar bij wie het werk dan toch meeviel/beter/makkelijker was dan gedacht tijdens de studie?

Ik studeer rechten, laatste jaar dus ben wel bezig met 'wat na juni/augustus' maar pff ik heb nog helemaal niet het gevoel dat ik een jurist kan zijn. Dat ik door de mand ga vallen eens ik ga solliciteren, dat ik helemaal niet bekwaam ben, ook al haal ik dat masterdiploma.
(Net mondeling examen gehad, wel geslaagd maar wat domme antwoorden gegeven, het zal daar ook wat mee samenhangen...)

Dwalend door het doolhof, op zoek naar een labyrint.
amivaniart

brokjes
Berichten: 4401
Geregistreerd: 21-09-10

Re: Wat wil jij weten over een beroep?

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-01-21 16:06

@schermerdier,

Wel herkenbaar je verhaal. Ik ben in het derde jaar gestopt van een vierjarige HBO bachelor opleiding. Omdat ik het beroep wat ik later zou gaan uitoefenen niet bij me vond passen. Ik denk wel dat ik het had gekund, maar ik wilde het niet. Lag te ver van mijn natuur af.

Heb je daar iets aan? Sterkte!

theadora99

Berichten: 2959
Geregistreerd: 26-05-11

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-01-21 16:25

Schemerdier schreef:
Ik weet niet of het hier helemaal gepast is, maar het heeft toch ook wel met je beroep te maken.

Zijn er hier soms ook mensen die tijdens hun studies het gevoel hadden dat het hen nooit zou lukken om ook daadwerkelijk het beroep later uit te oefenen, maar bij wie het werk dan toch meeviel/beter/makkelijker was dan gedacht tijdens de studie?

Ik studeer rechten, laatste jaar dus ben wel bezig met 'wat na juni/augustus' maar pff ik heb nog helemaal niet het gevoel dat ik een jurist kan zijn. Dat ik door de mand ga vallen eens ik ga solliciteren, dat ik helemaal niet bekwaam ben, ook al haal ik dat masterdiploma.
(Net mondeling examen gehad, wel geslaagd maar wat domme antwoorden gegeven, het zal daar ook wat mee samenhangen...)

Ik vertelde exact dit eens tegen mijn beste vriendin en ze wees mij op het Imposter Syndrome. Ik heb hetzelfde, zij ook. Ik ben bijna afgestudeerd (hoop eind juni), in het onderwijs, werk nu ook als ziektevervanging op mijn stage en ben daar ook voor ‘aangeraden’ maar nog steeds heb ik het gevoel dat ik nooit een goede docent ga zijn.

De wiskundige

♡♡♡♡♡

Sheran

Berichten: 14554
Geregistreerd: 20-10-07

Re: Wat wil jij weten over een beroep?

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-01-21 16:29

Ik ben nu 8 jaar sucent en heb nog steeds veel last van het imposter syndrome. Erg vervelend.

Hate is always foolish, and love is always wise. ~Doctor Who

Volg mijn pogingen tot schilderijtjes: :')
instagram.com/machteldswatercolours
https://www.facebook.com/machteldswatercolours/

Urielle

Berichten: 49356
Geregistreerd: 28-07-05
Woonplaats: Rilland

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-01-21 16:46

Ik had dit tijdens mijn opleiding tot boekhoudster. Dat ik ineens verantwoordelijk zou zijn voor andermans geld.

Ik besprak dit toen met de topmanager van de grote multinational waar ik stage liep. Die zei : "Onthou vooral dat iedereen maar een façade ophoudt. Ik maak elke dag beslissingen voor miljoenen en ik snap nog steeds niet waarom IK hier zit, waarom juist ik."

May the odds be ever in your favor.
Wrangler 22-04-2003 * 02-11-2015
Nieuwe liefde Efuri <3

ikke

Berichten: 32042
Geregistreerd: 06-03-01
Woonplaats: next to nowhere

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-01-21 17:06

Schemerdier schreef:
Ik weet niet of het hier helemaal gepast is, maar het heeft toch ook wel met je beroep te maken.

Zijn er hier soms ook mensen die tijdens hun studies het gevoel hadden dat het hen nooit zou lukken om ook daadwerkelijk het beroep later uit te oefenen, maar bij wie het werk dan toch meeviel/beter/makkelijker was dan gedacht tijdens de studie?

Ik studeer rechten, laatste jaar dus ben wel bezig met 'wat na juni/augustus' maar pff ik heb nog helemaal niet het gevoel dat ik een jurist kan zijn. Dat ik door de mand ga vallen eens ik ga solliciteren, dat ik helemaal niet bekwaam ben, ook al haal ik dat masterdiploma.
(Net mondeling examen gehad, wel geslaagd maar wat domme antwoorden gegeven, het zal daar ook wat mee samenhangen...)

Ja, maar uiteindelijk stel ik vast dat dat wel mee gevallen is :D
Na 30 jaar in het vak is er niet zo heel veel meer wat ik niet van dichtbij gezien en gedaan heb.

Waarom, waarom, waarom. Altijd maar waarom? Hoe meer je begrijpt van achtergronden, hoe simpeler je vak is. Het maakt niet uit of jij advocaat bent of ik engineer. We richten ons beide naar regels om ons vak goed uit te voeren. Dat je die regels kent is aardig maar als je ze begrijpt, wordt je vak pas echt interessant.

@marije_jiplover: ik ga je onthouden, mocht ik ooit een paard uit het buitenland halen :D

kennis is ééndimensionaal, kunde is tweedimensionaal, inzicht is driedimensionaal, ervaring is vierdimensionaal.....
Leuke dingen doen met je paard? http://www.nvvr.info

Schemerdier

Berichten: 5417
Geregistreerd: 18-07-08
Woonplaats: België

Re: Wat wil jij weten over een beroep?

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-01-21 21:13

Bedankt, dit helpt echt!

Dwalend door het doolhof, op zoek naar een labyrint.
amivaniart

verootjoo
Berichten: 31047
Geregistreerd: 19-10-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-01-21 21:17

Schemerdier schreef:
Ik weet niet of het hier helemaal gepast is, maar het heeft toch ook wel met je beroep te maken.

Zijn er hier soms ook mensen die tijdens hun studies het gevoel hadden dat het hen nooit zou lukken om ook daadwerkelijk het beroep later uit te oefenen, maar bij wie het werk dan toch meeviel/beter/makkelijker was dan gedacht tijdens de studie?

Ik studeer rechten, laatste jaar dus ben wel bezig met 'wat na juni/augustus' maar pff ik heb nog helemaal niet het gevoel dat ik een jurist kan zijn. Dat ik door de mand ga vallen eens ik ga solliciteren, dat ik helemaal niet bekwaam ben, ook al haal ik dat masterdiploma.
(Net mondeling examen gehad, wel geslaagd maar wat domme antwoorden gegeven, het zal daar ook wat mee samenhangen...)


Iedereen heeft dat toch wel een beetje?

Belangrijk is ook gewoon je in je werk te blijven ontwikkelen, reflecteren op jezelf en te weten van jezelf waar je sterke en zwakke punten zitten en ook te blijven sparren met collega’s om ervan te leren ipv denken dat als je eenmaal afgestudeerd bent je alles al weet :)

[o]

Snorlex

Berichten: 2162
Geregistreerd: 02-01-15

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-01-21 21:17

Ik heb een specialisatie arbeidsrecht afgerond (waar ik nu niets meer mee doe), maar als mensen met een vraagstuk bij mij komen en ik ga er even voor zitten heb ik tot nu toe altijd gelijk gehad (terwijl ik altijd zeg; ik ben al een tijd niet meer werkzaam in het vakgebied, dus ik vind het spannend).

Blijkbaar kun je vaak meer dan je denkt :Y)
Laatst bijgewerkt door Snorlex op 21-01-21 21:32, in het totaal 1 keer bewerkt

- In de grond van de zaak zijn we nooit wie we denken te zijn en we herinneren ons slechts wat niet is gebeurd

Blacky94

Berichten: 2893
Geregistreerd: 07-07-08

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-01-21 21:23

Hier ook hoor. Nu doe ik deeltijd HBO-V en ben ik momenteel aan het afstuderen. Werk al 2,5 jaar in het ziekenhuis. Op sommige dagen denk ik "dit kan ik wel", op andere dagen denk ik nog steeds "ben ik hier wel bekwaam genoeg voor" :')
Het is in de afgelopen 2,5 jaar wel beter geworden, maar ik hou me maar voor dat, binnen de regeltjes, "iedereen maar wat doet".
En zoals hierboven gezegd wordt, zelfreflectie en blijven leren. Zou ik (of jij for that matter) het niet goed doen, dan zou ik ook niet staan waar ik nu sta denk ik dan maar... :')

Luna - Merel - Tank <3

Century

Berichten: 4159
Geregistreerd: 19-10-09
Woonplaats: Uden (NB)

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-01-21 21:25

Schemerdier schreef:
Ik weet niet of het hier helemaal gepast is, maar het heeft toch ook wel met je beroep te maken.

Zijn er hier soms ook mensen die tijdens hun studies het gevoel hadden dat het hen nooit zou lukken om ook daadwerkelijk het beroep later uit te oefenen, maar bij wie het werk dan toch meeviel/beter/makkelijker was dan gedacht tijdens de studie?

Ik studeer rechten, laatste jaar dus ben wel bezig met 'wat na juni/augustus' maar pff ik heb nog helemaal niet het gevoel dat ik een jurist kan zijn. Dat ik door de mand ga vallen eens ik ga solliciteren, dat ik helemaal niet bekwaam ben, ook al haal ik dat masterdiploma.
(Net mondeling examen gehad, wel geslaagd maar wat domme antwoorden gegeven, het zal daar ook wat mee samenhangen...)


Dat heet impostor syndrome. :j Iedereen heeft dat wel eens denk ik. Ik ben een hele andere richting op gegaan en heb alles 'on the job' geleerd ongeveer. En dat ging helemaal prima, ik kan vrij goed meepraten nu en meebeslissen, op sommige punten ben ik degene met de meeste kennis zelfs! (we zijn niet een enorm groot team hoor, maar toch). Het komt echt goed :)

x_spekkie_x

Berichten: 4203
Geregistreerd: 15-10-05
Woonplaats: Amersfoort

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-01-21 07:28

Blacky94 schreef:
maar ik hou me maar voor dat, binnen de regeltjes, "iedereen maar wat doet".

Precies dit!
Als je jong bent denk je dat volwassenen alles weten. Als je ouder wordt, merk je dat iedereen gewoon maar wat doet :D En de een is daar beter in dan de ander. Heb vertrouwen in je eigen kunnen en sta open voor reflectie en kritiek. En daarin dichtbij jezelf blijven :)


ikke

Berichten: 32042
Geregistreerd: 06-03-01
Woonplaats: next to nowhere

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-01-21 07:56

x_spekkie_x schreef:
Blacky94 schreef:
maar ik hou me maar voor dat, binnen de regeltjes, "iedereen maar wat doet".

Precies dit!
Als je jong bent denk je dat volwassenen alles weten. Als je ouder wordt, merk je dat iedereen gewoon maar wat doet :D En de een is daar beter in dan de ander. Heb vertrouwen in je eigen kunnen en sta open voor reflectie en kritiek. En daarin dichtbij jezelf blijven :)

Dat vind ik toch een beetje denigrerend naar vakmanschap.

Als je in bepaalde gebieden van mijn vak "maar wat doet" dan heb je nog een levensverwachting van ongeveer 6 maanden. Als je daar fouten maakt, sta je in de krant, zonder uitzondering en met een beetje pech haal je het 8-uur-journaal.

Maar dat geldt ook voor andere vakgebieden. Dus nee, niemand "doet maar wat" maar sommige mensen zijn handiger in hun vak dan anderen.

Maar het is wel zo naarmate je langer met je vak bezig bent, wordt je handiger; krijg je foefjes en handigheidjes onder de knie en krijg je routine.
Net als auto rijden. Als je eraan begint geloof je niet dat het goed komt en na 2.000k vlieguren denk je: ach, het valt allemaal wel mee.

kennis is ééndimensionaal, kunde is tweedimensionaal, inzicht is driedimensionaal, ervaring is vierdimensionaal.....
Leuke dingen doen met je paard? http://www.nvvr.info

deksel
Berichten: 2277
Geregistreerd: 16-10-13

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-01-21 08:03

Schemerdier schreef:
Ik weet niet of het hier helemaal gepast is, maar het heeft toch ook wel met je beroep te maken.

Zijn er hier soms ook mensen die tijdens hun studies het gevoel hadden dat het hen nooit zou lukken om ook daadwerkelijk het beroep later uit te oefenen, maar bij wie het werk dan toch meeviel/beter/makkelijker was dan gedacht tijdens de studie?

Ik studeer rechten, laatste jaar dus ben wel bezig met 'wat na juni/augustus' maar pff ik heb nog helemaal niet het gevoel dat ik een jurist kan zijn. Dat ik door de mand ga vallen eens ik ga solliciteren, dat ik helemaal niet bekwaam ben, ook al haal ik dat masterdiploma.
(Net mondeling examen gehad, wel geslaagd maar wat domme antwoorden gegeven, het zal daar ook wat mee samenhangen...)

Ooh, dat heb ik ook heel erg. Dat ik totaal niet het idee heb dat ik straks een goede sociaal werker ben na afronding van deze opleiding.
Ik ga me eens verdiepen in het imposter syndrome.

Ik vraag me af of er hier iemand eigenaar van een zorgboerderij is of iemand die er werkt?

Dilan93

Berichten: 3982
Geregistreerd: 06-11-15

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-01-21 08:40

Blacky94 schreef:
Hier ook hoor. Nu doe ik deeltijd HBO-V en ben ik momenteel aan het afstuderen. Werk al 2,5 jaar in het ziekenhuis. Op sommige dagen denk ik "dit kan ik wel", op andere dagen denk ik nog steeds "ben ik hier wel bekwaam genoeg voor" :')
Het is in de afgelopen 2,5 jaar wel beter geworden, maar ik hou me maar voor dat, binnen de regeltjes, "iedereen maar wat doet".
En zoals hierboven gezegd wordt, zelfreflectie en blijven leren. Zou ik (of jij for that matter) het niet goed doen, dan zou ik ook niet staan waar ik nu sta denk ik dan maar... :')

Ik hoop toch dat als ik op de operatietafel lig, de chirurg niet 'maar wat doet' :')

Titane, draver, 2007-2021 ;(
[IM] Mijn mooie rooie is er niet meer...
Mattvey, arabier, 2013

Mirre1415

Berichten: 223
Geregistreerd: 17-10-19
Woonplaats: Somewhere only we know

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-01-21 09:02

Dilan93 schreef:
Blacky94 schreef:
Hier ook hoor. Nu doe ik deeltijd HBO-V en ben ik momenteel aan het afstuderen. Werk al 2,5 jaar in het ziekenhuis. Op sommige dagen denk ik "dit kan ik wel", op andere dagen denk ik nog steeds "ben ik hier wel bekwaam genoeg voor" :')
Het is in de afgelopen 2,5 jaar wel beter geworden, maar ik hou me maar voor dat, binnen de regeltjes, "iedereen maar wat doet".
En zoals hierboven gezegd wordt, zelfreflectie en blijven leren. Zou ik (of jij for that matter) het niet goed doen, dan zou ik ook niet staan waar ik nu sta denk ik dan maar... :')

Ik hoop toch dat als ik op de operatietafel lig, de chirurg niet 'maar wat doet' :')


_O- _O-

Pulvis et umbra sumus
*pum* :O


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 bezoekers