hoe zijn jullie aan de paardjes gekomen?

Moderators: RianneH, Neonlight, Nadia, Lous, LindyH, balance

 
 
Kimmm

Berichten: 1739
Geregistreerd: 19-04-05
Woonplaats: Tiel

hoe zijn jullie aan de paardjes gekomen?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 26-04-05 17:47

om een lang verhaal en vraag kort te maken... hoe zijn jullie aan jullie (verzorg) paardjes gekomen? bij mij is het namelijk best lang verhaal om allemaal te vertellen, maar zal de korte versie geven Bloos Knipoog collega van m'n pap heeft niet zo heel erg lang geleden een friese ruin van bijna 4 gekocht samen met z'n halfbroertje van een jaar sinds hij is verhuist naar een lief, klein, schattig boerderijtje in het dorp vlak bij me, maar heeft zelf vrij weinig tijd om te rijden en daar kom ik in het verhaal! Haha! ben met m'n pap een keer bij de paarden wezen kijken (staan namelijk bij hem zo goed als in de achtertuin... haha! Pling ), ben meegeweest, omdat m'n pap niet zo'n held is met paarden, liever niet dan wel Bloos tussen neus en lippen door is aan mij gevraagd of ik in de zoveel tijd misschien een keer wil komen rijden en van het een is het ander gekomen en rijd ik er alweer een aantal weken regelmatig op Haha! Knipoog ben benieuwd...! Knipoog

* Never alone | Wait for me


Joolanda
Berichten: 408
Geregistreerd: 26-12-04

Re: hoe zijn jullie aan de paardjes gekomen?

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-04-05 08:18

Onze pony stond te koop maar wilde nog wel blijven rijden heb dit tegen me instructrice gezegt en ze wist gelijk iemand die waarschijnlijk wel iemand zocht. Een week later ben ik er voor het eerst gaan rijden, rijd er nu nog steeds.

Itsme86

Berichten: 767
Geregistreerd: 12-07-04
Woonplaats: Breda

Re: hoe zijn jullie aan de paardjes gekomen?

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-04-05 16:38

Ik ging met een vriendin mee naar de nieuwe stalling waar haar nieuwe paardje stond. Die heb ik een paar keer mogen rijden. Toen heb ik aan de eigenaar van de pensionstalling gevraagd of ik 1 van haar 4 paarden mocht rijden (degene die bijna nooit werde bereden Tong uitsteken) en dat mocht. Sindsdien ben ik nooit meer weggegaan eigenlijk..
Van haar heb ik trouwens ook mijn eigen paard gekregen. 1 van de paarden van haar ex-man stond te niksen en die werd van mij en een vriendin. Helaas hebben we haar na een jaar in moeten laten slapen.. (En de eigenaresse van mijn verzorgpaard vond dat zo erg dat ze zelfs dat heeft betaald voor ons...)

Flippertje

Berichten: 2234
Geregistreerd: 25-07-04
Woonplaats: Den Haag

Re: hoe zijn jullie aan de paardjes gekomen?

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-04-05 18:42

Bij mij ging het eigenlijk heel simpel. Ik ben door een meisje bij ons op stal gevraagd of ik 1 of 2 keer in de week haar paard wilde verzorgen en rijden. Dat doe ik nu dik een jaar, helaas gaat ze verhuizen.

corinagirl
Berichten: 1850
Geregistreerd: 21-09-04
Woonplaats: Bedum

Re: hoe zijn jullie aan de paardjes gekomen?

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-04-05 12:16

Ik ben langs de deuren gegaan Tong uitsteken

Vita is op 12-10-12 verkocht naar 'Tesni'. Het ga je goed meid!
[FJ] Vita naar haar nieuwe eigenaar

25-03-2013 Ons wondertje M.aaike geboren

Oliver

Berichten: 4478
Geregistreerd: 05-01-04
Woonplaats: Utrecht

Re: hoe zijn jullie aan de paardjes gekomen?

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-04-05 12:27

Ik ben met een 'vriendin' meegegaan naar haar verzorgpony. En daar stond nog een een hele leuke haflinger bij. Ik vroeg waarom zij niet op die haflinger wilde rijden omdat ze toch bijna te groot was voor de andere pony. Toen zei ze: Nee, die haflinger is veel te wild.

Ik ben toen naar de eigenaar gegaan en heb gevraagd of ik die haf mocht rijden.
Dat beest heeft me er eerst 3 keer vanaf gebokt, maar daarna geen problemen meer mee gehad. Nu (na 4 jaar) is het echt een schatje, rij haar nog steeds 2 keer per week.
Ook nu ik zelf een paard heb Haha!

Ferroowtje

Berichten: 1247
Geregistreerd: 18-10-04
Woonplaats: Eefde & Groenekan

Re: hoe zijn jullie aan de paardjes gekomen?

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-04-05 14:02

corinagirl schreef:
Ik ben langs de deuren gegaan Tong uitsteken


pfoeh zou ik nooit durven, wat een held!

Ikzelf was 11 toen ik mijn eerste verzorgpony kreeg (een welsh B hengstje van half jaar oud). Een meisje wat ik kende verzorgde hem maar ze vond het maar een eng beest en toen heeft zij mij gevraagd of ik hem niet wou verzorgen.... Haha! Dit ponytje heb ik 5 jaar verzorgd en zelf ingereden ed...
Toen ik door omstandigheden niet meer voor hem kon zorgen, ging ik naar mijn les (reed bij een ponyclub) om te zeggen dat ik niet meer in de les kon komen ivm geen pony meer hebben om te rijden. Meteen zei mijn instructrice: "ik weet nog wel een leuke pony voor je!" en van het een kwam het ander en nu verzorg ik Ferro al 1,5 jaartjes... Het is een schat hoor Knipoog

Geniet van het leven, het duurt maar zo even!

Lisett_

Berichten: 1234
Geregistreerd: 17-03-05
Woonplaats: Nijkerk

Re: hoe zijn jullie aan de paardjes gekomen?

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-04-05 15:18

Mijn vriendin en ik kwamen van onze ex-verzorgpony af, we wilden ermee ophouden eigelijk omdat ze te sterk voor ons was en wij vonden dat haar baas niet goed voor haar zorgde. Als we naar huis gingen kwamen we altijd langs Maarten en me vriendin zei al een paar keer "Zullen we erheen gaan?" Maarja ik ben niet zo'n held dus ik zei altijd maar dat ik niet zo'n zin had. Uiteindelijk zijn we toch gegaan! Ik verzorg hem nou 1 jaar en bijna 2 maanden Haha! Hij is echt super!

    Life is like a piano. The white keys represent happiness, while the black keys represent sadness.
    But as you go through life's journey, remember that the black keys make the music too.

miisshOrse

Berichten: 1874
Geregistreerd: 13-12-04
Woonplaats: Hoekse Waard

Re: hoe zijn jullie aan de paardjes gekomen?

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-04-05 15:20

Van me ouders gekregen Bloos Na 6 haar bikkelen op mn eerste pony, heb ik mijn 2e pony gekregen. Nu rijd mijn zusje op mn eerste pony Haha!

corinagirl
Berichten: 1850
Geregistreerd: 21-09-04
Woonplaats: Bedum

Re: hoe zijn jullie aan de paardjes gekomen?

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-04-05 16:11

Ferroowtje schreef:
corinagirl schreef:
Ik ben langs de deuren gegaan Tong uitsteken


pfoeh zou ik nooit durven, wat een held!

quote]

Haha, ik was wel samen met m'n vriendin. Ik durfde eerst ook niet, maar ik kon zo moeilijk een verzorgpaard vinden, dus,tja, wat kun je dan nog meer doen?

Juist Knipoog , langs de deuren gaan vragen Tong uitsteken .

Vita is op 12-10-12 verkocht naar 'Tesni'. Het ga je goed meid!
[FJ] Vita naar haar nieuwe eigenaar

25-03-2013 Ons wondertje M.aaike geboren

Zamora

Berichten: 7793
Geregistreerd: 22-11-03
Woonplaats: Overijssel

Re: hoe zijn jullie aan de paardjes gekomen?

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-04-05 16:30

Euh nou vlakbij mijn huis stonden(en staan soms nog) een groepje Fjordenjaarlingen. Ik vond ze dus helemaal het einde en ging er vaak langs. En kreeg vanzelf een "lievelings" beesie. Een merrie.
Nou kwam de vriend van mijn moeder de eigenaar een keer tegen bij die wei toen hij de honden aan het uitlaten was. Ze raakten aan de praat, vooral over die ene merrie Knipoog We zouden een keer komen kijken bij hun op de boerderij want ze fokken dus Fjorden en hadden ook nog een zadelmakke Fjordenruin te koop staan. En ik was dus op slag verliefd op die ruin haha. Heb hem dus gekocht, ongeveer een jaar geleden.
Laatst bijgewerkt door Zamora op 28-04-05 16:32, in het totaal 2 keer bewerkt

Josien_

Berichten: 6296
Geregistreerd: 12-08-04
Woonplaats: Parel van Brabant

Re: hoe zijn jullie aan de paardjes gekomen?

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-04-05 16:31

ik was al een tijde op zoek naar een verzorgpony op de manege een paar mensen gevraagd of ik hun paarden mocht verzorgen nou 1tje zou er over na denken maar opeens belden ze of ik die pony niey wilde kopen nou nee dat mocht niet en toen ben ik naar mijn instructrice gegaan of zij niet iets wist nou zei ging eens rond kijken en ze had van ene meisje gehoord dat er iemand was die misschien wel een welsh cob en een haflinger had die ik misschien kon verzorgen nou ik moets daar dan zelf heen en dat durfde ik niet dus had t beetje opgegeven en toen op het koninginnendag concours hiern in heeze kwam ik dat meisje weer tegen en die eigenaresse was er ook nou dat meisje had ons voor gesteld en een paar dagen daarna was ik gaan proef rijden op die haflinger en ik rijd er nu alweer bijna een jaar op en ik heb het erg naar mijn zin Haha!

"Above all things I believe in love. Love is like oxygen.
Love is a many splendored thing. Love lifts us up where we belong... All you need is love!"

_Emma_

Berichten: 6278
Geregistreerd: 18-04-03
Woonplaats: Leiden

Re: hoe zijn jullie aan de paardjes gekomen?

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-04-05 19:38

De eigenares van Ivo had een verzorgster nodig, dus ging ze aan een vrouw op de manege die veel mensen kent vragen wie ze haar aan zou raden..
En dat was ik.
Dus toen heeft ze mij opgebeld, en vroeg of ik daar zin in had, en dat had ik Knipoog

If happy ever afters did exist
I would still be holding you like this

Amiro

Berichten: 108
Geregistreerd: 02-03-03
Woonplaats: Driebergen

Re: hoe zijn jullie aan de paardjes gekomen?

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-04-05 21:21

Bij mijn eerste verzorgpony ben ik gewoon naar de stal gelopen om te vragen of ze nog een verzorgpony hadden (en jahoor!).Maar ik was te jong om hem helemaal alleen te doen dus toen mijn vriendinnen stopte moest ik ook wel:(.De tweede was de verzorgpony van mijn vriendin maar die had zelf nog maar weinig les gehad en kon hem niet zo goed aan toen ben ik mee gaan helpen en is zij er uiteindelijk toch mee gestopt.Maar helaas moest hij weg, op de zelfde stal stond Amiro, ik had gereageerd op een advertentie in de supermarkt bleek ie bij me oude stal te staan Haha! zo kreeg ik Amiro en die heb ik nu nog steeds:).

He? Daarnet was ik nog bezig met een boekverslag..... nu zit ik in eens hier...

Pattypaard

Berichten: 11103
Geregistreerd: 24-12-04
Woonplaats: Nederweert-Eind(Limburg)

Re: hoe zijn jullie aan de paardjes gekomen?

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-04-05 13:27

ik had een advertentie in het dorpsblaadje gezet hier. toen belde fam.hermans mij op en we ging kijken. toen we daar waren bleek dat de zoon daar een vriend van mijn broer is.
(toen dacht ik echt zo van had tie ook wel kunnen zegge!! Boos! Tong uitsteken )
maargoed...toen we daar waren moest ik eerst de pony(mariska Haha! )proberen te vangen en toen even gepoetst en gepraat.
ben toen 2 weken op proef gekomen en toen mocht ik haar verzorgen.
bij haar stonden toen een ezel en geit...is in 2001 een hangbuikzwijn bijgekomen en vorig jaar op 22 juli is nike erbij gekomen(pony) Haha! Haha!
verzorg mariska nu al zo'n....5 1/2 jaar Haha! Vork (geit is trouwens pas overleden Huilen is 14 jaar geworden. het was net alsof de geit gewacht had op mariska en nike..want pas toen alle dieren bijeen waren is ze gestorven...op 22 april 2005)

Actions really do speak louder than Words
and Promises mean nothing without Proof

When a flower doesn't bloom you fix the enviroment in wich it grows, not the flower.

Amanda
Correspondent

Berichten: 77676
Geregistreerd: 01-06-01
Woonplaats: Animals

Re: hoe zijn jullie aan de paardjes gekomen?

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-04-05 14:38

Bij mij was het toeval.
Ik was net paardloos, Liesjuh zocht iemand erbij omdat het niet zo lekker ging.
En we wonen vlakbij elkaar, paard staat in het dorp.
Was een ideale situatie dus Haha!
En ik kende Lies al van de manegelessen een paar jaar geleden.

≈≈≈ ...paarden zijn de spiegel van onze ziel... ≈≈≈
★ Jim ★ L4+29

Hoe komt het dan toch dat ik zo'n eigenwijs stuk vreten heb? :')
[RIJ-ITP] De vier seizoenen in het bos tussen de oren van Jim

PartoutZ

Berichten: 5404
Geregistreerd: 08-11-03
Woonplaats: Puttershoek

Re: hoe zijn jullie aan de paardjes gekomen?

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-04-05 15:08

Amanda schreef:
Bij mij was het toeval.
Ik was net paardloos, Liesjuh zocht iemand erbij omdat het niet zo lekker ging.
En we wonen vlakbij elkaar, paard staat in het dorp.
Was een ideale situatie dus Haha!
En ik kende Lies al van de manegelessen een paar jaar geleden.


Moet je het wel goed uitleggen.. Haha!
Amanda kwam samen met Sjoerd een keertje bij Jordy en Partout kijken.. Ik was eigenlijk niet echt opzoek naar iemand erbij, maar omdat het niet helemaal lekker liep kon ik er best een extra persoon bij gebruiken.. Dus het ging wel door mijn gedachten..
Aangezien Partout niet de makkelijkste is/was heb ik Amanda toen even op hem laten rijden om te kijken hoe hun het met elkaar konden vinden en hoe zij met hem omging.. Zonder eigenlijk aan haar te vertellen waarom ze op Partout mocht.. (Ik laat nl niet zomaar iedereen op hem zonder reden)
Ik wist dat zij gek van hem was en dat ze wel met dit soort paardjes om kon gaan.. Ze was idd net paardloos, dus alles sloot goed op elkaar.. Haha!

riskjuhruled

Berichten: 1737
Geregistreerd: 19-02-04
Woonplaats: Eersel

Re: hoe zijn jullie aan de paardjes gekomen?

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-04-05 16:44

bij mijn eerste verzorgpaard kwam de eigenaaresse tijdens een les(nog op manege paarden) vragen of ik volgende week niet een keer op haar paard wou rijden( ik helemaal blij want ik vond het altijd al zoon geweldig paard!) en ben hem toen blijven verzorgen, toen deze verkocht werd vroegen de mensen van risk of ik hun paard niet wou rijden( ze kenden ons mam en ze hadden me wel eens zien rijden tijdens de wedstrijdjes)

en onthoud lieve mensen, een kwal is ook maar gewoon een pudding die kan zwemmen

Amanda
Correspondent

Berichten: 77676
Geregistreerd: 01-06-01
Woonplaats: Animals

Re: hoe zijn jullie aan de paardjes gekomen?

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-04-05 17:16

Liesjuh schreef:
Amanda schreef:
Bij mij was het toeval.
Ik was net paardloos, Liesjuh zocht iemand erbij omdat het niet zo lekker ging.
En we wonen vlakbij elkaar, paard staat in het dorp.
Was een ideale situatie dus Haha!
En ik kende Lies al van de manegelessen een paar jaar geleden.


Moet je het wel goed uitleggen.. Haha!
Amanda kwam samen met Sjoerd een keertje bij Jordy en Partout kijken.. Ik was eigenlijk niet echt opzoek naar iemand erbij, maar omdat het niet helemaal lekker liep kon ik er best een extra persoon bij gebruiken.. Dus het ging wel door mijn gedachten..
Aangezien Partout niet de makkelijkste is/was heb ik Amanda toen even op hem laten rijden om te kijken hoe hun het met elkaar konden vinden en hoe zij met hem omging.. Zonder eigenlijk aan haar te vertellen waarom ze op Partout mocht.. (Ik laat nl niet zomaar iedereen op hem zonder reden)
Ik wist dat zij gek van hem was en dat ze wel met dit soort paardjes om kon gaan.. Ze was idd net paardloos, dus alles sloot goed op elkaar.. Haha!


Moet jij het ook goed uitleggen Haha!
Sjoerd was daar namelijk helemaal niet bij Knipoog
Die kwam pas later een keer mee Haha!
Maar idd, zo ging het ongeveer Ja

≈≈≈ ...paarden zijn de spiegel van onze ziel... ≈≈≈
★ Jim ★ L4+29

Hoe komt het dan toch dat ik zo'n eigenwijs stuk vreten heb? :')
[RIJ-ITP] De vier seizoenen in het bos tussen de oren van Jim

Fredt

Berichten: 7978
Geregistreerd: 24-08-03
Woonplaats: Velp

Re: hoe zijn jullie aan de paardjes gekomen?

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-05-05 11:21

Lang lang verhaal Tong uitsteken

Nancy;
Angelique (roderigo) kwam met haar paard Roderigo bij ons nieuw op de manege. Na een tijdje wilde ze toch ook haar pony op dezelfde stal hebben, omdat het een beetje onhandig was anders. Dus ze wilde een nieuwe bijrijder. Na wat rondvragen bij verschillende pensionklanten (die allemaal mij aanwijzen) heeft ze mij benaderd.

Sean;
Een jaar later zijn we met Nancy naar een andere stal verhuist. Toen is ze spierbevangen geworden. Net kwam daar een nieuw pension Tinkertje. Maar die vrouw had er zelf nooit tijd voor, en al helemaal niet in het weekend. Dus het kwam er op neer dat ik hem dus altijd deed. Dus uiteindelijk vroeg ze het dan ook officieel Haha! Tong uitsteken

Iris;
Op diezelfde stal mocht ik ook wel eens op Iris rijden. Omdat ze zelf niet altijd tijd had voor 3 paarden. En toen vroeg ze of ik dr dan op een vaste dag wilde rijden.

Merel;
Na een half jaar ging Sean weg (andere stal ) en werd ik diezelfde avond dat ik het slechte nieuws hoorde, nog opgebeld met de vraag of ik dan Merel wilde gaan rijden. Tuurlijk Haha!

Lizemien + Landana;
Vriendin van mij hoorde dat Sean 'weg' ging. Dus vroeg ze of ik haar Hafjes erbij wilde doen. Ook goed Haha!

» Never give up on the things that make you smile..
» Nomen non est omen! Bonje (Dries x Tetse)

Destiny22

Berichten: 842
Geregistreerd: 13-11-04
Woonplaats: Almere

Re: hoe zijn jullie aan de paardjes gekomen?

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-05-05 17:38

mijn oude verzorgpony stond naast mijn huis op een stadsweide en ik wilde heel graag een verzorgpony. En toen kwam mijn moeder erachter dat ze die mensen kende van de basisschool dus zijn we gewoon is lang gegaan en toen mocht ik hem verzorgen want ze zochten een bijrijdster.

maar nu verzorg ik hem niet meer omdat ik een eigenpaard heb en er geen tijd meer voor heb. Vind het wel heel erg jammer!! maar ik kan hem opzoeken wanneer ik wil hij staat gelukkig lekker dicht bij dichter bij als mijn eigen paard Verdrietig

Gr

Guasha Therapeut voor mens en paard. Kijk voor meer informatie op http://www.guashavoormensenpaard.nl. Facebook https://www.facebook.com/Serene-Guasha- ... page_panel

ponymeid1
Berichten: 11472
Geregistreerd: 16-06-02

Re: hoe zijn jullie aan de paardjes gekomen?

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-05-05 14:48

M'n eerste verzorgpaardje was het paardje van m'n instructrise. Wat een lekker ding was dat. Het kwam zo, ze had 3 paarden, en ik was helemaal fan van dat beest, en hij was toch heel lief, dus mocht ik d'r mee gaan rijden Lachen Helaas istie ingeslapen wegens OCD. Dit heb ik een half jaartje denk ik gedaan.

M'n tweede verzorgpony duurde niet langer dan een paar weken. Was een strontvervelende fjord van een strontvervelende boer. Hier ben ik aangekomen doordat een meisje bij mij uit de les een ander paardje van hem reed. Ben d'r snel mee gestopt toen hij even voor mij meneer de fjord sloeg Scheve mond

Mijn 3e verzorgpony heb ik 9 maanden gehuurd. Was een welshxengels volbloedje, klein ding. Hier bennik aangekomen doordat zij bij ons op de manege stond Knipoog En ik wel eens de pony deed poetsen of in de wei zetten oid. En die mocht ik dus rijden. Ben gestopt omdat ze toch wel klein was en het echt niet klikte met eigenaresse.

Nu nr. 4 die rijd ik nu een maand Haha! Ben ik aangekomen door een advertentie op bokt, van siko Knipoog Is een hannoveraanse schimmelmerrie. Echt een superleuk beest en ik hoop d'r nog lang schik mee te hebben!

Kayleigh_
Berichten: 8948
Geregistreerd: 25-06-04

Re: hoe zijn jullie aan de paardjes gekomen?

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-05-05 16:24

Ik was al een tijdje opzoek naar een leuk paardje om weer te verzorgen. Ik had advertenties op internet gezet, en had eigenlijk niet echt gedacht dat daar reactie op zou komen.
Dus wel! Haha!
Ik kreeg een pb van Indra (Indra @ Bokt) dat ze nog een verzorgster zocht omdat ze het best druk heeft met haar paardje van 3 (?) of 4, weet het niet precies. En ze had ook nog een Welshje staan die wel wat beweging kon gebruiken, omdat ze nogal gevoelig is voor hoefbevangen. Zo ben ik dus bij Bo gekomen. Haha!

Fantabulouss

Berichten: 3346
Geregistreerd: 10-01-03
Woonplaats: Wieringerwerf

Re: hoe zijn jullie aan de paardjes gekomen?

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-05-05 12:33

Ik heb sind's mijn 11e verzorgpony's , en Sam is nu mijn 8ste paardje! Bloos

Ik zal ffies kort vertellen hoe ik aan allemaal ben gekomen Vingers aflikken

Ik reed eerst bij een manege en had een vriendin die een verzorgpony had, ze reed bij L.R.P.C De Duinruiters, en een man die daar les gaf had pony's staan..via hem ben ik aan Nora gekomen..een heel eigenwijs welshje die ik toendertijd nog niet aankon, maar daar moest ik nog 8ter komen...nadat k er elke dag ongeveer vanaf vloog had ik er geen zin meer in , op die zelfde boerderij stond Gaby een newforestmerrie van in de 20 jaar..die mocht ik toen gaan verzorgen.
Daar heb ik heel veel plezier van gehad tot ze last van haar benen kreeg en niet meer zoveel gewicht mocht dragen en uiteindelijk ook overleed Huilen
Toen mocht ik weer bij die man een newforest verzorgen, een schimmeltje: Bianco, dat ging heel goed..tot hij op een dag ineens verkocht was, waar ik heel veel verdriet van had...
Toen ben ik naar een andere manege gegaan waar ik via een vriendin wwer aan een pony kwam, daar heb ik 2 maanden een pony gehuurd: Dream..maar hij was heel vervelend en ik kon hem 7 dagen per week rijden maar dat redde ik niet dus ben ik gestopt..
Toen hoorde ik dat er op me oude boerderij weer een nieuwe pony was : Quinto, die heb ik ook gereden tot hij last van ze rug kreeg en naar een andere stal ging..
Toen kregen vrienden van me ouders een fjord die ik ook weer een hele tijd heb gereden ,tot ze over me heen rolde en ik me arm brak en totaal geen vertrouwen meer in het paardje had...
Naast die fjord stond een arabiertje die ik helemaal geweldig vond: Jimmy, en tot mijn grote vreugde mocht ik die gaan verzorgen..
Daar heb ik bijna 2½ jaar op gereden, tot hij naar buiten de stad verhuisde waardoor k het niet meer redde om ernaartoe te gaan...

Een vriendin van mij reed nu een paardje , en daar stond ook sam , en zijn baasje zocht nog een bijrijder...en dat doe ik nu dus Lachen

srry voor het lange verhaal Tong uitsteken

|| Fit4Riding || http://www.fit4riding.nl || Samenwerking Oefentherapie voor Ruiters & Fysiotherapie voor paarden || Problemen oplossen door ruiter EN paard te verbeteren i.p.v. de ruiter OF het paard || Noord-Holland ||

_Marleen_

Berichten: 2921
Geregistreerd: 26-12-04
Woonplaats: Edam

Re: hoe zijn jullie aan de paardjes gekomen?

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-05-05 15:39

Hey,

Mijn tante heeft een fjord en shetlander. Daarvoor kwam ik er af en toe al langs, en mocht ze na een tijdje verzorgen Knipoog

Trouwens: Ik heb hier op Paardenpraat ook al een topic over Rolleyes

xxxx

A winner never quits, because a quitter never wins

Dromen, Denken, Durven, Doen, Doorzetten


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 bezoekers