hebben jullie paarden hier ook last van?

Moderators: C_arola, Dyonne, Apple, Coby, petraaken, A_nouk

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
gamble
Berichten: 759
Geregistreerd: 31-01-02
Woonplaats: ledeacker

hebben jullie paarden hier ook last van?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-05-02 20:38

Ik heb vandaag voor het eerst alleen in de bak gereden en hij was niet vooruit te branden. Omdat er vandaag geen les was ( tweede pinksterdag ) was ik alleen. Hij viel steeds uit de draf en galop en linksom in galop ging moeilijk. Het zou natuurlijk een lichamelijk probleem kunnen zijn ( het was warm, trok achter iets hoog op, erg bezweet, ik hou het goed in de gaten ) maar ik weet ook dat hij in de les wanneer hij voorop loopt ook indut. Toch ging het steeds beter de afgelopen tijd, hij werd steeds meer voorwaarts. Hij is het niet gewend alleen te rijden. Hebben jullie paarden daar ook last van dat ze minder voorwaarts zijn wanneer je alleen rijdt?

Groetjes en een hoefje van Gamblegamble
Berichten: 759
Geregistreerd: 31-01-02
Woonplaats: ledeacker

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-05-02 10:49

Gisteren les gehad en je raad het nooit, we hebben zelfs de middendraf ontdekt. Hij kon het natuurlijk wel maar had het voor mij verborgen gehouden. ( wie zegt dat paarden niet slim zijn ) Normaal moet je zo hard werken dat ontspannen voor mij moeilijk is maar gisteren. Heerlijk in draf kon je echt easy lichtrijden, dit gevoel had ik nog nooit eerder gehad bij hem. Weinig in de hand en ontspannen te paard. Ben helemaal in de wolken, zeker omdat ik eigenlijk bang was dat hij weer ziek zou worden net als een aantal maanden geleden. Wel heeft hij erg veel hinder van het warme, benauwde weer, hij was echt doorweekt en stond te hijgen.
De eigenaar wilde hem alsnog een keer scheren, doen jullie dit ook wel eens in het voorjaar? Van de winter hebben we het niet gedaan omdat ik hem toen net reed en de eigenaar toch bezorgd was dat hij dan erg fris zou zijn.
Groetjes en een hoefje van Gamble

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Fabienne_Z en 4 bezoekers