welk effect heeft een mexicaanse neusriem?

Moderators: Coby, petraaken, C_arola, Dyonne, Apple

Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten
 
 

germie

Berichten: 17901
Geregistreerd: 02-04-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-08-04 07:03

qua neusriem: altijd vrij los, dan is de werking minimaal, maar kan het paard goed op het bit kauwen. Veel mensen snoeren de boel te veel aan, ongeacht of het een gecombineerde, lage of mexicaanse is. Mexicaans werkt wel scherper in, vergeet dat niet. Maar bij goed gebruik is er niets mis mee.

Bit: gewoon een enkelgebroken RVS watertrensje om mee te beginnen. Deze bitten kosten ong. 10 euro en meestal volstaat zo'n bitje. Wil je dubbelgebroken proberen, probeer dan gewoon RVS, veel goedkoper dan een KK, en het is niet het materiaal die de inwerking bepaald, maar de vorm. Op koper schijnen paarden meer te kauwen, maar meestal doen ze het ook prima op gewoon RVS, en dan is het zonde om een duur bit aan te schaffen terwijl het niet nodig is. Wil je een kk proberen, leen er dan eerst eentje, dan weet je pas of het die 70 euro waard is (geldt eigenlijk voor elk bit, eerst lenen).

Wil je op mijn foto stemmen voor het Nederlandskampioenschap onderwaterfotografie? Bedankt. https://duikeninbeeld.tv/reizen/onk2019 ... o_id=88263

Nobody is perfect, I am nobody. Er is maar 1 waarheid en dat is de mijne. Only believe in your own truth. I am always right. There is no redundancy for stupidity. Goed lezen blijken maar weinigen te beheersen.


Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Def, Igniss, Leliex, liefsmarleen, MariekeS_, Mira283, nel123, Sunshinedaan, Swift en 7 bezoekers