Bokt.nl • Behandeling met radioactieve jodiumisotopen bij katten
Pagina 1 van de 1

Behandeling met radioactieve jodiumisotopen bij katten

Link naar dit berichtGeplaatst: 09-02-18 20:32
door fohadie
Beste Bokkers,

Bij de kat van mijn beste vriendin is deze week een schildklier afwijking vastgesteld en de dierenarts adviseerde haar om een behandeling mer radioactieve jodiumisotopen te laten doen. De enige kliniek in Nederland die de dierenarts kon noemen is de Lindehoeve. Echter, is deze dicht vanwege een verbouwing en aangezien het raadzaam is niet te lang te wachten met de behandeling zoekt zij een andere kliniek. Utrecht en Wageningen zijn al gebeld en doen de behandeling niet. Ook Google geeft alleen Lindenhoeve aan, of Gent in Belgie.

Wie weet er een kliniek in Nederland die deze behandeling Doet?

Edit: Goedbedoelde adviezen over andere behandel methoden en/of medicatie hoeven niet gegeven te worden. De vraag is echt alleen of er iemand een kliniek in Nederland weet die deze behandeling doet. Alvast Bedankt!

Re: Behandeling met radioactieve jodiumisotopen bij katten

Link naar dit berichtGeplaatst: 09-02-18 20:44
door Sjolvir
Afh. van waar je in NL woont, is Gent goede optie, hebben ze bakken aan ervaring hiermee, die hier verder niet te vinden is.

Link naar dit berichtGeplaatst: 09-02-18 20:47
door fohadie
Sjolvir schreef:
Afh. van waar je in NL woont, is Gent goede optie, hebben ze bakken aan ervaring hiermee, die hier verder niet te vinden is.Dank voor je antwoord. Ze woont in Haarlem. Maar mocht er echt geen andere kliniek zijn en het nog wel even duurt voordat de Lindenhof open gaat, dan zou het toch Gent moeten worden.

Re: Behandeling met radioactieve jodiumisotopen bij katten

Link naar dit berichtGeplaatst: 09-02-18 20:48
door Quebelle
Ik stond voroge week voor dezelfde keuze, en bij ons werd inderdaad Gent aangeraden. Uiteindelijk toch besloten om kat de 2 x daagse pil te geven door de hoge kosten. Kat doet het trouwens prima :j