Brainstormen open dag dierenartsenpraktijk

Moderators: Essie73, Duhelo, Muiz, Dani, Firelight, NadjaNadja

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

BrittS

Berichten: 1452
Geregistreerd: 06-03-11
Woonplaats: Heerde (Veluwe)

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-12-18 15:27

Op de praktijk waar ik werkte organiseerde we ook 1x per jaar een open dag, het hoogtepunt van deze dag was dan de politiehonden demo, deze mensen trainen politiehonden en laten een stukje pakwerk en speurwerk zien. Super interessant. Mijn collega heeft toen gewoon gemaild, er is namelijk een speciaal team wat demo's verzorgd, was kosteloos. De demo werd gehouden in het parkje naast de praktijk.

Wat we verder deden: hondentrimmer/kattentrimmer uitnodigen, gedragsdeskundige uitnodigen, leveranciers van voeding uitnodigen om informatie te geven over voeding (hadden ze vaak geen tijd voor, maar een enkeling kwam wel met allemaal leuke ideeën en acties). Daarnaast deden we ''aantal brokjes raden'', prijs werd dan gesponsord door een van de voedingsleveranciers (grote zak voor winnaar, kleine zak voor 2e plek).

Ook konden de kinderen een knuffel meenemen zodat die nagekeken kon worden door een van de dierenartsen/assistentes en verder natuurlijk een rondleiding door de praktijk, ook achter de schermen. Wij hadden een knuffel aan de anesthesie apparatuur liggen, klaar om te opereren, dat vonden zelfs de volwassenen interessant om te zien :D

Een huisdierenfotograaf wilde wij ook nog doen, maar dat hebben we uiteindelijk niet gedaan (weet niet meer waarom niet)

Edit:
Wij lieten ook nog iemand komen die hondencursussen deed, mensen konden zich dan aanmelden (met hond) om mee te doen met een kennismakingscursusje, ook in het parkje naast de praktijk.
Laatst bijgewerkt door BrittS op 04-12-18 15:46, in het totaal 1 keer bewerkt


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: atilla, Brianne98, ChaplinC, GoogleAdsense, Indy_Mouse_9 en 71 bezoekers