Bokt.nl • Bijzondere autovakantie Italië/Frankrijk/Spanje?
Pagina 1 van de 1

Bijzondere autovakantie Italië/Frankrijk/Spanje?

Link naar dit berichtGeplaatst: 27-06-15 21:24
door Nymeria
Hoi Bokkers,

In tegenstelling tot andere jaren zijn mijn vriend en ik rijkelijk laat met het plannen van een vakantie. We zitten thuis nog midden in een verbouwing, maar hebben toch geconcludeerd dat we nog weg willen dit jaar. Ik ben nu in mijn eentje vast aan het rondkijken op internet, maar er is ZOO veel te vinden dat ik door de bomen het bos niet meer zie. Daarnaast is heel veel natuurlijk al vergeven voor aankomende september… Omdat ik het heel hard nodig heb om een vakantie in het vooruitzicht te plannen (lekker dramatisch) kan ik jullie hulp wel gebruiken.

Ik ben op zoek naar bijzondere plekken, liefst in Italië. Daarbij het liefst ook een bijzonder verblijf, dus een agriturismo, glamping, leuk chaletje etc etc. Bij voorkeur dicht bij zee, maar anders in ieder geval met een zwembad. We houden van schattige dorpjes en mogen graag ergens bij een klein lokaal restaurantje eten. Zijn ook bereid om evt. naar een ander (warm!) land uit te kijken als jullie daar goede ideeën hebben.

Oh ja, we reizen met z'n tweeën, zonder huisdieren en met de auto. :)

Weten jullie nog mooie, bijzondere, pittoreske, romantische plekken om te verblijven? Alles is welkom, dan kan ik vast een beetje gerichter zoeken en heb ik direct uit de eerste hand ervaringen! :D

Re: Bijzondere autovakantie Italië/Frankrijk/Spanje?

Link naar dit berichtGeplaatst: 27-06-15 21:50
door frankiej
www.casabarranco.nl Hele mooie locatie, wel 2000 km rijden

Link naar dit berichtGeplaatst: 27-06-15 21:58
door moonsparkle
Ik volg. Het duurt nog even, maar volgend jaar willen we van duitsland (europapark rust) naar zwitserland (interlaken),maar verder zijn we er nog niet uit.

Re: Bijzondere autovakantie Italië/Frankrijk/Spanje?

Link naar dit berichtGeplaatst: 27-06-15 22:01
door Nymeria
Dank voor de tip alvast frankiej! Ziet er inderdaad fantastisch uit! Aantal km's rijden maakt mij niet zo veel uit. Ga deze morgen zeker aan mijn vriend laten zien, ze hebben nog een lange week plaats in september :)

Re: Bijzondere autovakantie Italië/Frankrijk/Spanje?

Link naar dit berichtGeplaatst: 28-06-15 21:09
door frankiej
wij zijn er al 4 keer geweest. echt fijne plaats met een supergastvrije eigenaar. ook mooie dorpen in de buurt en veel te zien

Re: Bijzondere autovakantie Italië/Frankrijk/Spanje?

Link naar dit berichtGeplaatst: 01-07-15 21:32
door Goof
Rijd naar Toscane. Agriturismo zat, ik heb ontzettend veel leuke romantische plekken gezien. Veel kleine stadjes, erg veel te zien en doen.
Ik heb er een nacht geslapen vij een wijnboer, vond het daar erg relaxed. Ben bij weer een andere een schitterende buitenrit wezen maken, helaas zaten hun kamers vol, maar ook dat was een schitterende plek.
Kan ze beide voor je opzoeken als je zou willen.