photoshop op tweede apparaat

Moderators: Essie73, MirandaT, Ods, Warboel, Duhelo

Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten
 
 
terrabeertje

Berichten: 1049
Geregistreerd: 22-02-13
Woonplaats: Oeteldonk

photoshop op tweede apparaat

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 02-09-18 22:34

hoi hoi,

Ik heb afgelopen week photoshop aangeschaft en geïnstalleerd op mijn macbook. Ik mag met het pakket dat ik gekocht heb alle adobe programma's op twee apparaten installeren. mijn macbook wil ik graag helemaal resetten, echter ben ik bang dat ik dan nog maar op een apparaat mag installeren in plaats van twee omdat mijn macbook mee geteld blijft. ik kan hier niks over vinden op internet, heeft iemand hier meer verstand van?
Laatst bijgewerkt door terrabeertje op 02-09-18 22:36, in het totaal 1 keer bewerkt

You stole my heart, ripped it out and smashed it on the ground. I just smiled, because you touched me.


Ricie

Berichten: 1953
Geregistreerd: 04-06-14
Woonplaats: Gouda

Re: photoshop op tweede apparaat

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-09-18 22:35

Ik durf het niet te zeggen. Denk dat je het beste morgen even met de klantenservice van adobe kan bellen

Sinds kort bied ik na jarenlange ervaring zelf webhosting aan via HeroHosting. PB voor speciale bokt kortingscode!

xLiez

Berichten: 577
Geregistreerd: 11-08-14
Woonplaats: Joure

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-09-18 22:38

Ik neem aan dat je Adobe CC hebt? Via die creative cloud? Je kan als je inlogt op je creative cloud zien op welke apparaten je Adobe programma's hebt staan. Daar kan je je macbook uit verwijderen zodat je twee registraties houdt. Wij werken er op het werk ook mee en dan loggen we op 1 computer het account uit en op de andere weer in. Je houdt altijd je twee licenties, je moet dan gewoon even je computer met licentie verwijderen binnen je creative cloud!

Volg de avonturen van mij en mijn pony op http://www.instagram.com/the_mystery_diaries

_roodvos_

Berichten: 1072
Geregistreerd: 20-02-12

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-09-18 22:41

Ik heb hier een pakket op drie computers staan. Als er twee computers ingelogd zijn en ik start photoshop op de derde computer, dan roept hij "je bent al ingelogd op 2 computers! Wil je één van de andere computers handmatig uitloggen zodat je je hier aan kan melden, of wil je dat ik nu allebei de andere computers automatisch uitlog zodat je je hier aan kan melden?"

Dus je kan het op meerdere computers installeren (meer dan 2 zelfs) alleen vervolgens maar op 2 computers tegelijk gebruiken. Áls hij het dus al meetelt als een extra computer is dat geen probleem, want als je dan bij je tweede (dus volgens het programma derde) apparaat op "alles uitloggen" klikt en vervolgens even opnieuw inlogt op je eerste computer klopt alles weer :)

edit: Of wat degene boven me zegt dus.
edit 2: creative cloud heb ik het ook over inderdaad.

Laatst bijgewerkt door _roodvos_ op 0 min geleden, in het totaal 1.000.000 keer bewerkt
kennis is weten waar je het op kan zoeken.

terrabeertje

Berichten: 1049
Geregistreerd: 22-02-13
Woonplaats: Oeteldonk

Re: photoshop op tweede apparaat

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 02-09-18 22:47

dankjewel! helemaal duidelijk nu.

You stole my heart, ripped it out and smashed it on the ground. I just smiled, because you touched me.


Essie73
Moderator Algemeen2
No worries, be happy!

Berichten: 11271
Geregistreerd: 04-02-07
Woonplaats: Waterland

Re: photoshop op tweede apparaat

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-09-18 00:50



Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 bezoekers