Bokt.nl • Ervaring met Sony RX10IV?
Pagina 1 van de 1

Ervaring met Sony RX10IV?

Link naar dit berichtGeplaatst: 26-03-18 18:41
door Ineke2
Wie heeft er ervaring met bovenstaande camera?
Ik wil graag een goede niet te zware camera die ik makkelijk mee kan nemen. Zou dit dan een aankoop zijn waar ik blij van ga zijn? :D

Link naar dit berichtGeplaatst: 27-03-18 11:05
door Ersina
Niet te zwaar? Voor iedereen is wat zwaar is, een ander gewicht, maar ik vind hem behoorlijk zwaar. Mijn man heeft er 1 gekocht. Zelf heb ik de Panasonic Lumix (DMC-FZ300) Iets lichter . We hebben vaak een Sony gehad en ondanks de lovende kritiek, de mijne is dat de levensduur helemaal niet zo lang is. ( krap 5 jaar, wat wel betekende dat we steeds een fototoestel met de nieuwste snufjes "moesten"kopen :D Alhoewel één Sony voorganger nog wel foto's maakt, is het LCD scherm niet te gebruiken. Zou je dus aanraden gelijk een beschermlaag over dit scherm te kopen. Maar als je een fototoestel wil kopen en het gewicht belangrijk vind, raad ik je aan naar een winkel te gaan die fototoestellen verkoopt. Want echt lekker in de hand ligt hij bij mij niet. Wat voor iedereen anders is!
Sowieso, werd ik van een bridge/cybershot camera (of zelf noem ik het ertussenin camera) erg blij en ik heb zowel de compact als de spiegelreflex ook gehad.

Re: Ervaring met Sony RX10IV?

Link naar dit berichtGeplaatst: 27-03-18 19:17
door Ineke2
Ik ga absoluut ook naar de winkel om inderdaad de camera te voelen en zien.

Iemand die een andere optie weet vergelijkbaar aan kwaliteit brand los :D