persoonlijkheids test

Moderators: Muurp, zonnebloem18

 
 
Ayasha

Berichten: 46329
Geregistreerd: 24-02-04

persoonlijkheids test

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-07-04 00:16

hier kan je een test doen over je persoonlijkheid Haha!
een aantal dingen kloppen wel over mij

de link: http://www.psycho-test.net

SAMENVATTING TEMPERAMENT VAN KATHLEENKathleen is temperamentsvol, ongeduldig, gedreven, intens, vurig. Zij is dynamisch en heeft een grote werkkracht. Zij is ook vaak gehaast. Luiheid is haar onbekend.

Kathleen heeft een sterk analytische geest. Er is een goede kans dat Kathleen intelligent is ( en dat zij de meeste andere mensen maar dom vindt, of dat zij hun intelligentie in elk geval van een mindere soort vindt ). Zelf is zij vaak bezig met nieuwe concepten en dingen te bedenken ( die daarom niet altijd veel praktisch nut hebben ).

Kathleen is een individualist. Zij wil niet afhangen van anderen, en vertrouwt meer op eigen kracht dan op de kracht van de groep. Zelf heeft Kathleen geen behoefte aan constante bevestiging en schouderklopjes. Zij heeft geen behoefte om in de smaak te vallen, en zal hiervoor ook niets tegen haar zin doen. Zij heeft weinig nood aan sociaal contact en heeft er ook geen moeite mee lange tijd alleen te zijn.

Kathleen is selectief bij de keuze van haar vrienden. Zij heeft moeite om tegen iedereen vriendelijk te zijn, en verbergt dit ook niet; zij heeft namelijk een grondige hekel aan vleierij.

Kathleen is niet goed in het onthouden van namen van mensen.

Op lichamelijk gebied is Kathleen waarschijnlijk gekenmerkt door een rechte mond en dunne lippen. Het lichaam is eerder slank, er is weinig gevaar om kilos bij te winnen. Zij heeft een snelle pols en ademhaling. Zij heeft een gezonde sexuele appetijt. Zij doet wellicht graag aan sport.

De bewegingen en de reacties van Kathleen zijn snel, zowel lichamelijk als verbaal. Zij is niet op haar mondje gevallen, en schuwt harde en kritische uitspraken niet. Soms is zij humeurig en weinig verdraagzaam, en komt zij over als een kritikaster.

Kathleen is geen materialist. Zij hecht weinig belang aan comfort en luxe. Er is zelfs een aanleg tot strenge soberheid.

Kathleen is niet iemand die leeft om te eten. Zij is geen snoeper en is zeker nooit gulzig. Kathleen hecht ook niet veel waarde aan feestmalen en ceremonien; in het algemeen houdt zij van eenvoudige maaltijden, zonder veel poespas. Zij is een snelle eter.

Kathleen heeft weinig behoefte aan het onder woorden brengen van gevoelens als liefde en affectie.

Kathleen heeft een hekel aan het werken volgens strakke schemas; zij heeft veel afwisseling nodig.

Emotioneel is Kathleen niet altijd even voorspelbaar. Zo kan zij bijvoorbeeld plotseling inwendig boos worden, al laat zij dit meestal niet merken. Haar gevoelens kunnen zeer hevig zijn, zo kan zij bijvoorbeeld zwaar verliefd worden.

Kathleen is weinig genteresseerd in status en maatschappelijke positie van anderen. Roddelen doet zij weinig en de roddelblaadjes leest zij niet. Je moet haar ook niet veel vragen over de soaps die op TV te zien zijn : daar heeft zij tijd noch interesse voor.


Kathleen is niet tevreden met het leven zoals het nu is. Zij is gericht op de vooruitgang. Zij hecht weinig belang aan tradities en wil de manier waarop dingen gedaan worden voortdurend verbeteren. Zij stelt dingen in vraag en is bereid tegen de stroom in te roeien.

Kathleen slaapt niet langer dan nodig, en is gemakkelijk wakker te maken. Zij heeft weinig moeite om s morgens op te staan.

Kathleen loopt niet met haar gevoelens te koop, heeft het hart niet op de tong. Je zult haar ook zelden diep en smartelijk zien wenen, zij is niet sentimenteel.

In geval van problemen kropt zij gemakkelijk dingen op, waardoor rouw en verdriet niet snel verwerkt zijn. Zij heeft weinig behoefte om haar hart uit te storten, heeft weinig behoefte aan sociale steun van anderen in geval van tegenspoed : zij zal haar problemen wel zelf oplossen, ook al zijn die groot. Toch is Kathleen niet erg stress-bestendig : ofwel treft zij overhaaste acties ofwel raakt zij verlamd door de twijfel tussen verschillende mogelijkheden.

Vooral op jonge leeftijd is Kathleen is soms weinig alert op emotioneel gebied, traag in het opvangen van emotionele signalen die de mensen in haar omgeving uitsturen.

Alhoewel Kathleen haar verantwoordelijkheid opneemt ten opzichte van haar gezin, hecht zij toch geen overdreven belang aan het gezinsleven, ook de carrire is immers belangrijk. Zij kent geen uitgesproken kinderwens, en kijkt ook zelden met heimwee achterom naar haar eigen kindertijd.

Intuitie

Kathleen steunt sterk op haar intuitie. Voor de keuze gesteld tussen een aantal mogelijkheden heeft zij bijvoorbeeld snel door welke wegen wel en welke wegen niet tot een oplossing zullen leiden. Zij is ook principieel wantrouwig ten opzichte van algemeen aanvaarde waarheden, alsook ten opzichte van alles wat zij hoort of leest in de pers : zij houdt er voortdurend rekening mee dat dit wel eens niet de waarheid zou kunnen zijn.

Kathleen geeft vaak een verstrooide indruk, omdat zij in gedachten verzonken aan iets anders aan het denken is. Op het bureau van Kathleen zul je waarschijnlijk heel wat stapels met dossiers aantreffen waaraan zij dezer dagen aan het werken is. En als zij iets waarneemt dan heeft zij meer aandacht voor het totale beeld dan voor de individuele details, die haar daarom vaak zullen ontsnappen.

De prioriteit van Kathleen ligt in de toekomst, eerder dan in het genieten van het hier-en-nu. Typisch is dat Kathleen zelfs moeite heeft om te kunnen genieten van een overwinning waarvoor zij lang gevochten heeft - zij is immers in gedachten reeds bezig met de volgende uitdaging.

Rede en gevoel

Bij het nemen van belangrijke beslissingen zal Kathleen - misschien meer dan zij zelf meent - het verstand de bovenhand laten nemen op de gevoelens.

Zo zou Kathleen als advocaat perfect een zware misdadiger kunnen verdedigen, ook al keurt zij de misdaad zelf ten zeerste af. Kathleen is ook streng maar rechtvaardig : zij zal maar weinig door de vingers zien uit medelijden, bijvoorbeeld om een zwakkere partij te bevoordelen. Kathleen heeft ook minder moeite dan de gemiddelde persoon om de waarheid te vertellen als zij weet dat dit pijnlijk zal zijn voor de betrokkene.


Waarschijnlijk zijn ook een behoorlijk aantal van de volgende uitspraken van toepassing :

- lichaam is niet week
- persoon is niet dik
- je ziet de spieren goed liggen
- haar is tamelijk grof, geen neiging tot kaalheid


Dit zijn de meest populaire uitspraken bij mensen van dit type

Mijn problemen wil ik het liefst zelf in stilte oplossen, zonder er mee naar buiten te komen.
Ik sta erg op mijn privacy, veel meer dan de gemiddelde persoon.
Mijn gevoelens spelen een kleinere rol bij het nemen van beslissingen, dan dit bij de gemiddelde persoon het geval is.
In een groep heb ik de neiging mij af te zonderen. Ik ben liever alleen met slechts n of twee vrienden.
Om mijn onafhankelijkheid te bewaren probeer ik zo weinig mogelijk emotioneel betrokken te geraken.
Ik wantrouw de motieven van anderen, vooral van autoriteiten, en stel daarom kritische vragen.
Ik vind het gnant mijn gevoelens en emoties te laten zien.
Ik word liever met rust gelaten, zodat ik mij met mijn eigen projecten kan bezighouden.
Ik heb veel behoefte om alleen te zijn, en vaak gaat dit ten koste van mijn sociale contacten.
Ik heb sterke principes die ik met veel vuur zal verdedigen.
Ik kijk iedereen recht in de ogen en zeg mijn gedacht, zonder mij veel aan te trekken van wat ze zullen zeggen.
Geconfronteerd met een pijnlijke situatie probeer ik mijn emoties uit te schakelen om de zaken rationeel aan te pakken.
Ik voel mij slecht op mijn gemak als ik in een grote groep gefeliciteerd word.
Ik voel absoluut geen behoefte de inhoud van mijn gedachten voortdurend met anderen te delen.
Ik kan snel beslissingen nemen en uitvoeren zonder veel te piekeren.
Ik weet dat het uiteindelijk beter is mijn eigen beslissingen te nemen, en niet teveel op anderen te rekenen.
Ik concentreer mij op wat moet gedaan worden, zonder mij te laten afleiden door sentiment.
Ik observeer het leven vaak vanuit het standpunt van een buitenstaander.
Ik voel mij niet comfortabel in sterk zonlicht, ik zal dan liever de schaduw opzoeken.
Conflicten ga ik niet uit de weg. Ik vermijd hierbij te allen prijze als zwak over te komen.
Ik kan moeilijk genieten van een succes omdat ik in gedachten reeds bezig ben met de volgende uitdaging.
Ik zal haast nooit iets door de vingers zien uit medelijden, om de zwakkere partij te bevoordelen.
Mijn ideaal huis heeft meer weg van een toevluchtsoord dan van een open ontmoetingsplaats.
Ik bepaal liefst zlf de spelregels.

[IM] Rust zacht lieve Phara... Laat Ex met rust...
TK Lipica rijlaars; maat: 37, Schachthoogte: 38cm Met dresuurboog: 45cm. Kuitmaat: 35/36
VP; € 150 (NP € 250). Sta open voor een goed bod. Foto via PB mogelijk.


batje

Berichten: 10385
Geregistreerd: 18-10-01
Woonplaats: Amsterdam

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-07-04 00:32

Citaat:
Vaak zijn personen van dit type op lichamelijk gebied gekenmerkt door : smalle polsen en lange, slanke handen, en dun haar. Hun huid is droog en heeft een fijne textuur.

Anecdotisch : Batje heeft waarschijnlijk last van haarroos. Zij heeft een snelle pols en een eerder lage bloeddruk ( behalve eventueel op latere leeftijd ), kan waarschijnlijk goed zien in het donker, en loopt weinig risico op kanker noch op een acute appendicitis !


Hrm.. ik ben vrij stevig met een enorme bos haar en een vette huid. 1x roos gehad, maar wel als kind altijd last van m'n blindedarm. Bovendien ben ik nachtblind Knipoog

Qua karakter klopte het goed, maar veel zinnen waren letterlijk uit de test gehaald, dus dat was niet zo moeilijk Lachen Qua nachtmens hadden ze wel gelijk, en daar was geen enkele vraag over!

Al met al een redelijke test, al zitten ze er lichamelijk echt gigantisch naast Haha!

Belle comme une Fleur! En dan komt er een tijd van Nixmeerhoeve..
15-07-08 Trotse mama van Daniel *\o/* en Eileen 03-12-2009!

Lindsjah
Berichten: 1093
Geregistreerd: 01-01-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-07-04 00:37

Ik heb hem ook gedaan...
Op een paar puntjes na, klopt het helemaal!!! *LOL*
Echt grappig om zo precies te zien hoe ik ben! Tong uitsteken

Ayasha

Berichten: 46329
Geregistreerd: 24-02-04

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-07-04 00:39

ben helemaal niet zon cariere wichttje Lachen daar zitten ze mis
verder klopt het helemaal! ik vertrouw volledig op mijn intuitie en zit ook zelden mis... ben inderdaad niet graag afhankelijk, heel erg onvoorspelbaar en hou van afwisseling.

[IM] Rust zacht lieve Phara... Laat Ex met rust...
TK Lipica rijlaars; maat: 37, Schachthoogte: 38cm Met dresuurboog: 45cm. Kuitmaat: 35/36
VP; € 150 (NP € 250). Sta open voor een goed bod. Foto via PB mogelijk.

Lindsjah
Berichten: 1093
Geregistreerd: 01-01-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-07-04 00:45

Ik vind het echt grappig dat ze met een paar vraagjes zo kunnen voorspellen hoe je bent! Nagelbijten / Gniffelen
(Tenminste.. sommige zinnen komen idd letterlijk van de vragen!)
Ik moest vooral lachen om dit:
Lindsey is geen ochtendmens, zij heeft trouwens ook meer slaap nodig dan de gemiddelde persoon. Zij kan niet lang zonder eten of slapen.
Ik ben zeker GEEN ochtendmens! Zonder eten kan ik wel lang btw. maar slapen...
Lindsey stelt intimiteit erg op prijs, je zult haar waarschijnlijk nooit aantreffen op een naaktstrand.
Klopt ook! Haha! Ik zou never op een naakstrand gaan lopen! Ben deze zomer gevraagd door een vriendin mee te gaan naar Frankrijk. Leek me heel leuk, totdat ze zei dat het een Naturisten-Camping was! Nagelbijten / Gniffelen

gentille
Berichten: 1466
Geregistreerd: 23-05-04
Woonplaats: veendam

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-07-04 13:03

Shannon bezit een intense persoonlijkheid die zeer sterk reageert op prikkels, zo sterk dat zij vaak behoefte heeft om zich alleen terug te trekken om niet overbelast te geraken. Je kunt haar vergelijken met een delicaat instrument dat signalen uit de omgeving registreert, maar te sterke signalen moet vermijden om niet beschadigd te geraken.

Prikkels en signalen blijven lang nawerken. Als Shannon bijvoorbeeld een bijeenkomst heeft bijgewoond dan blijft hetgeen zij gehoord en gezien heeft nog lang door haar hoofd spelen.

Shannon is daarom ook niet de persoon die je tijdens een fuif in het middelpunt van de belangstelling zult zien staan. Je hebt veel meer kans haar aan te treffen in een stil hoekje, samen met een paar vrienden. In een groep met collegas heeft zij er een absolute hekel aan in de schijnwerpers te staan.

Het zou verkeerd zijn uit het bovenstaande te besluiten dat Shannon a-sociaal zou zijn, zij is wel degelijk in staat tot diepgaande sociale omgang, al zal haar aantal vrienden altijd beperkt zijn.

Veel meer dan de gemiddelde persoon heeft Shannon de behoefte om regelmatig alleen te zijn, om haar batterijen terug op te laden.

Shannon wordt snel verliefd, maar kent veel schroom om haar liefde te verklaren.

Shannon pikt snel nieuwe signalen en kennis op. Waarschijnlijk is zij intelligent en heeft zij een wendbare geest, die zeer snel van het ene onderwerp op het andere springt. Er is een goede kans dat zij de meeste andere mensen maar dom vindt ( of dat zij hun intelligentie in elk geval van een mindere soort vindt ! ).

Shannon is zeer leergierig en nieuwsgierig, zij heeft een grote honger naar nieuwe kennis en inzichten, zij wil op de eerste plaats de wereld om zich heen in al zijn verbanden begrijpen. Zij heeft ook moeite om lange tijd na elkaar het zelfde te doen. In plaats van dingen telkens weer op de vertrouwde manier te doen, zal zij liever nieuwe wegen uitproberen.

Het gevaar bestaat dat Shannon telkens weer door iets nieuws geobsedeerd wordt, hier dan alles over wil weten, maar uiteindelijk met deze kennis niets doet omdat zich alweer een nieuw interessant onderwerp aandient. Typisch voor Shannon is ook dat zij nauwelijks geniet van een behaald succes : in gedachten is zij reeds lang bezig met de volgende uitdaging.

Shannon is echter niet iemand die zich gemakkelijk zal laten gaan. Zij bezit een beheerste, zelfs geremde persoonlijkheid, altijd en overal wil zij zichzelf onder controle houden. Shannon heeft het moeilijk om zich volledig te ontspannen. Zij is dan ook niet de persoon die uitgebreid zal genieten van het hier-en-nu, niet iemand om uren van een warm bad te genieten of mee op het strand te liggen bijvoorbeeld.

Shannon streeft ernaar haar opties zolang mogelijk open te houden, en zal daarom belangrijke beslissingen zo lang mogelijk uitstellen.

Shannon is niet iemand die gemakkelijk en impulsief beslissingen neemt. Het is alsof zij telkens bij haar onbewuste te rade moet alvorens iets te beslissen, in plaats van terug te kunnen vallen op routine en gewoonte. Hierdoor verbruikt zij enorme hoeveelheden geestelijke energie, en riskeert volledig uitgeput en zelfs chronisch vermoeid te geraken.

Shannon is meer toekomst-gericht dan de gemiddelde persoon. Zij is zelden tevreden met toestanden zoals die op dit ogenblik zijn, maar is voortdurend bezig met hoe die zouden kunnen verbeterd worden. Omdat zij zozeer gericht is op de toekomst en op de vooruitgang is zij dan ook helemaal niet bang om oud te worden, integendeel, zij ziet de rijpheid van de latere levensfaze met belangstelling tegemoet.

Shannon is niet gericht op genieten noch op materile zaken ( maar heeft toch vaak veel moeite om oude zaken weg te doen ). Zij kan zelfs bepaald ascetisch zijn - dit is het type mensen dat in hongerstaking zou gaan.

Shannon houdt van haar vrijheid. Voor haar betekent vrijheid niet : onbeperkt te kunnen genieten, ook niet : te kunnen doen wat je wil, maar wel : vrij te zijn van de zorgen van alledag, om zich volledig te kunnen wijden aan wat haar werkelijk interesseert, aan haar projecten op lange termijn.

Wanneer Shannon geconfronteerd wordt met grote problemen en stress, dan verliest zij haar eetlust, wordt zij futloos en inactief, en weigert zij opgebeurd te worden door derden. Zij moet tijd en gelegenheid krijgen dit in haar eentje te verwerken en te overdenken, dit is haar enige uitweg uit het probleem. Zij is niet de persoon die dan onmiddellijk actie zal ondernemen, of hulp en troost gaat zoeken bij derden, ook niet bij haar partner. Het gevaar bestaat dat zij in tijden van crisis niet snel genoeg die acties treft die zich opdringen.

Shannon is bijzonder gevoelig voor pijn. Zelfs een douche met koude water kan haar al de adem afsnijden. En zij kan bij manier van spreken de pijn reeds voelen als zij de tandarts nog maar ziet naderen ! Op lichamelijk gebied is zij niet erg dapper.

Shannon is waarschijnlijk geen goede zangeres. Enerzijds is haar stem te geremd vanwege niet ontspannen genoeg, maar anderzijds concentreert zij zich ook t erg op het zingen zelf, bijvoorbeeld uit angst om fouten te maken, waardoor de stem de nodige souplesse mist.

Shannon is bijzonder taalbewust, en heeft een grote verering voor het woord. Zij heeft er een hekel aan een brief met taalfouten te ontvangen. Zelf is zij iemand die veel tijd besteedt om een tekst te schrijven, omdat zij constant haar woorden wikt en weegt, erom bezorgd om haar gedachten zo precies mogelijk te formuleren.

Shannon laat haar emoties niet zien in het openbaar, hoe sterk deze ook zijn, zij vindt dit gnant. Zij kan bijvoorbeeld schijnbaar emotieloos bij het graf staan van een geliefde, terwijl zij inwendig toch veel verdriet heeft. Als zij weent dat is het in stilte, schier geluidloos. Zij laat zich immers niet graag naakt zien, noch geestelijk noch lichamelijk. Zij staat erg op haar privacy.

Mensen als Shannon geven jou vaak de indruk dat er diep in hen de chte persoon zit, dat je niet met henzelf aan het praten bent maar met een soort tussen-persoon, terwijl de chte persoon diep in zichzelf met iets anders bezig is, iets wat wl belangrijk is. Samenleven met mensen als Shannon is interessant maar ook gecompliceerd, in elk geval nooit saai.

Op belangrijke ogenblikken maakt Shannon vaak een onbeholpen eerste indruk, vooral bij belangrijke personen en bij personen van wie zij iets moet bekomen , omdat zij te gespannen is.

Shannon heeft een grote capaciteit om zichzelf weg te cijferen en haar wensen op de achtergrond te plaatsen voor haar naasten.

Shannon heeft een grote capaciteit om zichzelf weg te cijferen en haar wensen op de achtergrond te plaatsen voor de goede zaak, voor het bereiken van een ideaal.

Shannon heeft een hekel aan kabaal lawaai. Zelf spreekt zij stil, als het ware alleen gericht tot de persoon waarmee zij spreekt.

Shannon mijdt uitdagende en gevaarlijke situaties, maar ook sterke fysieke prikkels zoals bijvoorbeeld fel zonlicht.

Soms kan Shannon geplaagd worden door een onbestemde angst, een niet te verklaren dreiging dat haar een groot onheil boven het hoofd hangt. Het grootste gevaar dat Shannon bedreigt is voeling te verliezen met de realiteit, de biologische en de fysische, en als een Ikaros naar de zon te willen vliegen en neer te storten.

Intuitie

Shannon steunt sterk op haar intuitie. Voor de keuze gesteld tussen een aantal mogelijkheden heeft zij bijvoorbeeld snel door welke wegen wel en welke wegen niet tot een oplossing zullen leiden. Zij is ook principieel wantrouwig ten opzichte van algemeen aanvaarde waarheden, alsook ten opzichte van alles wat zij hoort of leest in de pers : zij houdt er voortdurend rekening mee dat dit wel eens niet de waarheid zou kunnen zijn.

Shannon geeft vaak een verstrooide indruk, omdat zij in gedachten verzonken aan iets anders aan het denken is. Op het bureau van Shannon zul je waarschijnlijk heel wat stapels met dossiers aantreffen waaraan zij dezer dagen aan het werken is. En als zij iets waarneemt dan heeft zij meer aandacht voor het totale beeld dan voor de individuele details, die haar daarom vaak zullen ontsnappen.

De prioriteit van Shannon ligt in de toekomst, eerder dan in het genieten van het hier-en-nu. Typisch is dat Shannon zelfs moeite heeft om te kunnen genieten van een overwinning waarvoor zij lang gevochten heeft - zij is immers in gedachten reeds bezig met de volgende uitdaging.

Eten en drinken

Shannon moet frequent eten en drinken, omdat de honger snel en scherp op komt. Zij heeft behoefte aan veel calorien in verhouding tot het lichaamsgewicht, omdat de spijsvertering niet optimaal functioneert, waarbij er weinig gevaar is voor het bijwinnen van kilos. Zij heeft vooral behoefte aan vlees, daarzonder is haar maaltijd niet compleet.

Shannon kan slecht tegen alcohol, het kan haar een enorme kater opleveren waardoor zij s anderendaags morgens ongeveer waardeloos is. Zij kan ook slecht tegen zware tabak : het veroorzaakt een snellere hartslag, duizeligheid en gewichtsverlies.

Slapen en dromen

Shannon is een typische avond-mens. Zij geraakt s avonds moeilijk in haar bed en kan er s morgens zo mogelijk nog moeilijker uit. Zij is een slechte slaper en heeft daarom veel slaap nodig, meer dan de gemiddelde persoon. Zelfs in haar slaap is zij nooit helemaal ontspannen. Zij droomt frequent en haar droomleven is goed ontwikkeld. Er is een kans dat zij vanaf middelbare leeftijd alcohol of andere middelen nodig heeft om in slaap te geraken.

Een wilde gok : Lichaam en gezondheid

Vaak zijn personen van dit type op lichamelijk gebied gekenmerkt door : een enigszins gebogen houding, ronde schouders, smalle polsen en lange, slanke handen, en dun haar. Ze hebben een late puberteit. Zij zien er jonger uit dan hun leeftijd en voelen zich ook jonger. Hun huid is droog en heeft een fijne textuur. Wellicht heeft het voorkomen iets aristocratisch.

Anecdotisch : Shannon heeft waarschijnlijk last van haarroos. Zij heeft een snelle pols en een eerder lage bloeddruk ( behalve eventueel op latere leeftijd ), kan waarschijnlijk goed zien in het donker, en loopt weinig risico op kanker noch op een acute appendicitis !


Waarschijnlijk zijn ook een behoorlijk aantal van de volgende uitspraken van toepassing :

- dunne, fijne beenderen
- dunne, lange spieren
- gevaar voor afhangende schouders
- relatief lange ledematen
- relatief zwakke boven-armen en -benen
- relatief klein aangezicht
- dunne, zwakke hals
- huid is dun en droog met fijne plooitjes
- haar is fijn, heeft neiging in alle richtingen te groeien en is moeilijk te kammen
- geen gevaar voor kaalheid
- zwakke pols, die moeilijk te vinden is
- huid is bleek, verbrandt gemakkelijk en vervelt dan onmiddellijk


Ook de volgende uitspraken zijn tamelijk populair bij mensen van dit type

Ik heb veel behoefte om alleen te zijn, en vaak gaat dit ten koste van mijn sociale contacten.
Ik ben nogal pessimistisch. Ik stel vaak acties uit omdat ik twijfel aan de goede afloop.
Ik word liever met rust gelaten, zodat ik mij met mijn eigen projecten kan bezighouden.
Mijn ideaal huis heeft meer weg van een toevluchtsoord dan van een open ontmoetingsplaats.
Ik heb regelmatig moeite om beslissingen te nemen omdat ik bang ben om fouten te maken.
Ik wacht doorgaans t lang om hulp te vragen.
De meeste mensen bedoelen het misschien wel goed, maar toch voel ik mij vaak verkeerd begrepen.
Ik voel absoluut geen behoefte de inhoud van mijn gedachten voortdurend met anderen te delen.
Meestal zie ik alle kanten van een probleem, met het gevaar dat ik dan moeilijker kan kiezen tussen tegengestelde meningen.
Ik hou van een ontspannen en rustig leven, zonder veel onverwachte wendingen.

sommigen dingen kloppen absoluut niet, maar sommigen dingen wel, en ik zou m'n god niet weten hoe ze dat zouden moeten weten.

bijvoorbeeld dat ik veel eet (veel vlees) zonder aan te komen.

wat ook klopt is dat ik neit goed kan ontspannen en best teruggetrokken ben (behalve bij goede vrienden, waar ik juist heel veel mee praat)

echt leuk om zo'n test te doen!
XxX shannon

http://www.paardenrecreatie.nl
alles voor de recreatieruiter
je kunt nu ook artikelen aanvragen!

Mist

Berichten: 8958
Geregistreerd: 17-02-03
Woonplaats: noord brabant

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-07-04 17:17

Leuk !!.........klopt wel...en is confronterend ! al doet het me overkomen als een echte bitch !


SAMENVATTING TEMPERAMENT VAN RIANNE

Rianne is een sterke vrouw. Zij is temperamentsvol, ongeduldig, gedreven, intens, vurig. Zij is ambitieus en dynamisch en heeft een grote werkkracht. Zij is ook vaak gehaast. Luiheid is haar onbekend.

Rianne is een vrouw van de actie, boordevol energie, en competitief ingesteld. Zij houdt ervan de zaak in handen te nemen, en voelt zich op haar ongemak indien zij niets om handen heeft.

Rianne heeft een grote bereidheid om verantwoordelijkheid op te nemen. Zij is een echte "manager" die, ook thuis, recht op het doel afgaat, met inzet van alle middelen : zij neemt initiatief, plant, geeft instructies, volgt op. Zij houdt er trouwens van bevelen te geven, en haar omgeving aanvaardt dit meestal.

Rianne is ook vrij van sentimentaliteit. Er is bijvoorbeeld weinig kans dat zij zich aansluit bij de politieke partij voor de dierenrechten.

Rianne zoekt de actie op, zonder daarom noodzakelijk te lang stil te staan bij de gevolgen op lange termijn. In het bedrijfsleven is zij een echte ondernemer, die nieuwe zaken en projecten opstart. Zij houdt ook van risico?s, misschien zelfs van gokken. Waarschijnlijk rijdt zij ook graag snel met de wagen en geeft dit haar een ontspannen gevoel van macht. Zij is een echte durf-al, is moeilijk bang te krijgen.

Zij houdt van de kracht van het jeugdig lichaam, en zij gruwelt bij de gedachte aan de onvermijdelijke aftakeling van het lichaam bij het oud worden; daarom gaat zij op zoek naar de eeuwige jeugd, en zal alles in het werk stellen om er zo lang mogelijk jong uit te zien.

Rianne kan zeer goed tegen lawaai, en maakt er zelf ook nogal wat, haar stem draagt bijvoorbeeld ver. Vaak zal zij haar radio hard zetten. Zij houdt vooral van muziek met een flink ritme.

Rianne heeft weinig directe toegang tot haar onbewuste. Daardoor is zij zich zelden bewust van haar dromen. Daarom ook is zij gemakkelijk te hypnotiseren ( en loopt zij zelfs gevaar in de ban te geraken van een of andere sekte ). Zij kan zelfs een operatie ondergaan onder hypnose, zonder verdere verdoving.

Rianne houdt er niet van om dingen uit te stellen, om zaken te laten aanslepen. Soms wil zij zelfs liever een minder goede beslisssing dan geen beslissing, dan weet zij ten minste waar zij aan toe is.

Rianne zit zelden te dagdromen. Zij piekert ook zelden, en kan snel beslissingen nemen. Zij leeft voor het heden en voor de actie. Zij is niet contemplatief ingesteld, heeft minder aandacht voor wat zich binnen haar afspeelt.

Rianne is zelfverzekerd en loopt zelfs gevaar zichzelf te overschatten. Zij neemt het voortouw en bezit wellicht leiderschapskwaliteiten, zij houdt er in elk geval van om in een groep de leiding te nemen. Zij is graag de baas. Zij speelt ook graag de vedette, staat graag in het middelpunt van de belangstelling.

Rianne is sterk competitie-gericht : zij wil graag winnen en - vooral als zij eerder klein van gestalte is - zelfs als dat ten koste van anderen gaat. Obstakels zijn er om uit de weg geruimd te worden, de omgeving is er om onderworpen te worden.

Rianne is ook een uitstekende uitvoerder : zij concentreert zich op de opdracht, zonder zich te laten afleiden door sentiment.

Rianne streeft er ook naar om nieuwe gebieden te verkennen en te veroveren. Afhankelijk van haar beroep en omstandigheden kan dit zijn : van job veranderen, nieuwe projecten opstarten, nieuwe sporten of hobbies uitproberen, avontuurlijke reizen ondernemen, ...

Zij neemt zichzelf misschien te ernstig, vindt het in elk geval erg als zij niet ernstig genomen wordt.

Rianne is sterk in het aanbrengen van orde en structuur, ook op mentaal gebied : zij denkt op een geordende en systematische manier, recht op het doel af. Rianne is zeer voorspelbaar, zal bijvoorbeeld zelden van mening of van mentale ingesteldheid veranderen. Zij is met andere woorden koppig en weinig flexibel, en is snel overtuigd van haar eigen gelijk.

Rianne heeft een sterk analytische geest. Er is een goede kans dat Rianne intelligent is . Zelf is zij vaak bezig met nieuwe concepten en dingen te bedenken ( die daarom niet altijd veel praktisch nut hebben ).

Rianne heeft er een hekel aan opgesloten te zijn in een kleine ruimte. Zij houdt van ruime kamers en open vlakten. Misschien lijdt zij zelfs aan claustrofobie. Zij houdt ook niet van sluitende kledij, en houdt er in de zomer ook van (half-)naakt te slapen.

Rianne heeft ook een uitstekende ruimtelijke ori뮴atie, zij zal niet gauw verloren lopen.

Rianne heeft een voorliefde voor paarden, en houdt ook van honden ( bedoeld wordt : 飨te honden, zoals herders, rottweilers, dobbermans, ... ).

Rianne kijkt iedereen recht in de ogen en zegt haar gedacht, en dit misschien niet altijd op een diplomatische manier. Als een onverwachte zaak zich aandient, dan is zij ook een van de eersten om hierover haar mening te geven.

In geval van problemen kropt Rianne gemakkelijk dingen op, waardoor rouw en verdriet niet snel verwerkt zijn. Zij heeft weinig behoefte om haar hart uit te storten, heeft weinig behoefte aan sociale steun van anderen in geval van tegenspoed : zij zal haar problemen wel zelf oplossen, ook al zijn die groot. Toch is Rianne niet erg stress-bestendig : dikwijls treft zij overhaaste acties.

Indien Rianne geconfronteerd wordt met een tegenslag, dan gaat zij niet in een hoekje zitten, dan gaat zij ook geen troost zoeken bij anderen, maar dan treft zij onmiddellijk de maatregelen die zich opdringen. Maar waarschijnlijk reageert zij zich eerst af : misschien slaat zij wel met de deuren, misschien reageert zij zich af via sport, begint zij met de grote schoonmaak, gaat zij uitgebreid winkelen, maakt zij een ritje met de wagen, ...

Maar indien Rianne een succes geboekt heeft, dan zal zij het ook niet verborgen houden : vreugdekreten zijn dan niet uit de lucht.

Rianne is een individualist. Zij wil niet afhangen van anderen, en vertrouwt meer op eigen kracht dan op de kracht van de groep. Zelf heeft Rianne geen behoefte aan constante bevestiging en schouderklopjes. Zij heeft geen behoefte om in de smaak te vallen, en zal hiervoor ook niets tegen haar zin doen. Zij heeft weinig nood aan sociaal contact en heeft er ook geen moeite mee lange tijd alleen te zijn.

Rianne is selectief bij de keuze van haar vrienden. Zij heeft moeite om tegen iedereen vriendelijk te zijn, en verbergt dit ook niet; zij heeft namelijk een grondige hekel aan vleierij.

Rianne is niet goed in het onthouden van namen van mensen.

De bewegingen en de reacties van Rianne zijn snel, zowel lichamelijk als verbaal. Zij is niet op haar mondje gevallen, en schuwt harde en kritische uitspraken niet. Soms is zij humeurig en weinig verdraagzaam, en komt zij over als een kritikaster.

Rianne is geen materialist. Zij hecht weinig belang aan comfort en luxe. Rianne is ook niet erg gul of vrijgevig.

Rianne heeft weinig behoefte aan het onder woorden brengen van gevoelens als liefde en affectie.

Rianne heeft een hekel aan het werken volgens strakke schema?s; zij heeft veel afwisseling nodig.

Rianne loopt niet met haar gevoelens te koop, heeft het hart niet op de tong. Je zult haar ook zelden diep en smartelijk zien wenen, zij is niet sentimenteel.

Emotioneel is Rianne niet altijd even voorspelbaar. Zo kan zij bijvoorbeeld plotseling inwendig boos worden, al laat zij dit meestal niet merken. Haar gevoelens kunnen zeer hevig zijn, zo kan zij bijvoorbeeld zwaar verliefd worden.

Vooral op jonge leeftijd is Rianne is soms weinig alert op emotioneel gebied, traag in het opvangen van emotionele signalen die de mensen in haar omgeving uitsturen.

Rianne is weinig ge﮴eresseerd in status en maatschappelijke positie van anderen. Roddelen doet zij weinig en de roddelblaadjes leest zij niet. Je moet haar ook niet veel vragen over de soaps die op TV te zien zijn : daar heeft zij tijd noch interesse voor.

Rianne heeft een grote drang naar macht, waarbij conflicten niet uit de weg gegaan worden.

Rianne is niet tevreden met het leven zoals het nu is. Zij is gericht op de vooruitgang. Zij stelt dingen in vraag en is bereid tegen de stroom in te roeien.

Alhoewel Rianne haar verantwoordelijkheid opneemt ten opzichte van haar gezin, hecht zij toch geen overdreven belang aan het gezinsleven, ook de carri貥 is immers belangrijk. Zij kent geen uitgesproken kinderwens, en kijkt ook zelden met heimwee achterom naar haar eigen kindertijd.

Rede en gevoel

Bij het nemen van belangrijke beslissingen zal Rianne het verstand de bovenhand laten nemen op de gevoelens.

Zo zou Rianne als advocaat perfect een zware misdadiger kunnen verdedigen, ook al keurt zij de misdaad zelf ten zeerste af. Rianne is ook streng maar rechtvaardig : zij zal maar weinig door de vingers zien uit medelijden, bijvoorbeeld om een zwakkere partij te bevoordelen. Rianne heeft ook minder moeite dan de gemiddelde persoon om de waarheid te vertellen als zij weet dat dit pijnlijk zal zijn voor de betrokkene.

Intuitie

Rianne steunt sterk op haar intuitie. Voor de keuze gesteld tussen een aantal mogelijkheden heeft zij bijvoorbeeld snel door welke wegen wel en welke wegen niet tot een oplossing zullen leiden. Zij is ook principieel wantrouwig ten opzichte van algemeen aanvaarde waarheden, alsook ten opzichte van alles wat zij hoort of leest in de pers : zij houdt er voortdurend rekening mee dat dit wel eens niet de waarheid zou kunnen zijn.

Rianne geeft vaak een verstrooide indruk, omdat zij in gedachten verzonken aan iets anders aan het denken is. Op het bureau van Rianne zul je waarschijnlijk heel wat stapels met dossiers aantreffen waaraan zij dezer dagen aan het werken is. En als zij iets waarneemt dan heeft zij meer aandacht voor het totale beeld dan voor de individuele details, die haar daarom vaak zullen ontsnappen.

De prioriteit van Rianne ligt in de toekomst, eerder dan in het genieten van het hier-en-nu. Typisch is dat Rianne zelfs moeite heeft om te kunnen genieten van een overwinning waarvoor zij lang gevochten heeft - zij is immers in gedachten reeds bezig met de volgende uitdaging.

Eten en drinken

Rianne is niet iemand die leeft om te eten. Zij is geen snoeper en is zeker nooit gulzig. Rianne hecht ook niet veel waarde aan feestmalen en ceremonie뮻 in het algemeen houdt zij van eenvoudige maaltijden, zonder veel poespas. Zij is een snelle eter. Zij behoort tot het soort mensen dat in hongerstaking zou gaan.

Rianne heeft geen probleem om een maaltijd over te slaan

Onder invloed van alcohol wordt Rianne nog actiever en nog uitbundiger dan zij normaal al is.

Slapen en dromen

In vergelijking met haar leeftijdsgenoten is Rianne een ochtend-mens. Zij slaapt goed en diep ? en zal daarom niet langer slapen dan nodig is - en droomt zelden. Zij heeft ook weinig slaap nodig, heeft ? opnieuw in vergelijking met haar leeftijdsgenoten - geen moeite om ?s morgens op te staan en is ook al snel aan de slag.

Een wilde gok : Lichaam en gezondheid

Rianne is waarschijnlijk gekenmerkt door een rechte mond en dunne lippen. Het lichaam is eerder slank, er is weinig gevaar om kilo?s bij te winnen behalve misschien op latere leeftijd. Rianne is een persoon die fysiek sterk en gehard is. Er is een goede kans dat zij een atletisch lichaam heeft. Wellicht heeft zij veel en dik haar. Zij heeft een kordaat voorkomen en een sportieve tred. Zij houdt ervan een goed getraind lichaam te hebben.

Rianne houdt van fysieke uitdagingen. Waarschijnlijk houdt zij van sport en heeft zij er behoefte aan, het geeft haar energie eerder dan haar te vermoeien. Zij verdraagt ook zeer goed pijn.

Op gebied van gezondheid moet zij opletten voor een hoge bloeddruk en loopt zij het risico op een acute appenditis ( zoland dit kleinood nog niet verwijderd is, natuurlijk ). Zij heeft een snelle pols en ademhaling. Zij heeft een gezonde sexuele appetijt.


Waarschijnlijk zijn ook een behoorlijk aantal van de volgende uitspraken van toepassing :

- sterk lichaam met een sterk beendergestel
- spieren zijn duidelijk zichtbaar
- brede heupen
- geprononceerde kin
- relatief zware onder-armen en -benen
- huid is tamelijk ruw en dik met duidelijke pori뮼br> - wordt gemakkelijk bruin en houdt bruinheid lang
- het haar is grof, weinig neiging tot kaalheid
- persoon is waarschijnlijk mager


Ook de volgende uitspraken zijn tamelijk populair bij mensen van dit type

Conflicten ga ik niet uit de weg. Ik vermijd hierbij te allen prijze als zwak over te komen.
Om mijn onafhankelijkheid te bewaren probeer ik zo weinig mogelijk emotioneel betrokken te geraken.
Ik heb sterke principes die ik met veel vuur zal verdedigen.
Ik lever graag in het oog springende prestaties.
Bij mij staat het behalen van resultaten voorop, de manier waarop is bijzaak.
Geconfronteerd met een pijnlijke situatie probeer ik mijn emoties uit te schakelen om de zaken rationeel aan te pakken.
Ik heb misschien te vaak de neiging om anderen goedbedoelde instructies te geven.
Ik wantrouw de motieven van anderen, vooral van autoriteiten, en stel daarom kritische vragen.

In the real world as in dreams, nothing is quite what it seems. (the book of counted sorrows)

Mist

Berichten: 8958
Geregistreerd: 17-02-03
Woonplaats: noord brabant

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-07-04 17:20

Leuk !!.........klopt wel...en is confronterend ! al doet het me overkomen als een echte bitch !


SAMENVATTING TEMPERAMENT VAN RIANNE

Rianne is een sterke vrouw. Zij is temperamentsvol, ongeduldig, gedreven, intens, vurig. Zij is ambitieus en dynamisch en heeft een grote werkkracht. Zij is ook vaak gehaast. Luiheid is haar onbekend.

Rianne is een vrouw van de actie, boordevol energie, en competitief ingesteld. Zij houdt ervan de zaak in handen te nemen, en voelt zich op haar ongemak indien zij niets om handen heeft.

Rianne heeft een grote bereidheid om verantwoordelijkheid op te nemen. Zij is een echte "manager" die, ook thuis, recht op het doel afgaat, met inzet van alle middelen : zij neemt initiatief, plant, geeft instructies, volgt op. Zij houdt er trouwens van bevelen te geven, en haar omgeving aanvaardt dit meestal.

Rianne is ook vrij van sentimentaliteit. Er is bijvoorbeeld weinig kans dat zij zich aansluit bij de politieke partij voor de dierenrechten.

Rianne zoekt de actie op, zonder daarom noodzakelijk te lang stil te staan bij de gevolgen op lange termijn. In het bedrijfsleven is zij een echte ondernemer, die nieuwe zaken en projecten opstart. Zij houdt ook van risico?s, misschien zelfs van gokken. Waarschijnlijk rijdt zij ook graag snel met de wagen en geeft dit haar een ontspannen gevoel van macht. Zij is een echte durf-al, is moeilijk bang te krijgen.

Zij houdt van de kracht van het jeugdig lichaam, en zij gruwelt bij de gedachte aan de onvermijdelijke aftakeling van het lichaam bij het oud worden; daarom gaat zij op zoek naar de eeuwige jeugd, en zal alles in het werk stellen om er zo lang mogelijk jong uit te zien.

Rianne kan zeer goed tegen lawaai, en maakt er zelf ook nogal wat, haar stem draagt bijvoorbeeld ver. Vaak zal zij haar radio hard zetten. Zij houdt vooral van muziek met een flink ritme.

Rianne heeft weinig directe toegang tot haar onbewuste. Daardoor is zij zich zelden bewust van haar dromen. Daarom ook is zij gemakkelijk te hypnotiseren ( en loopt zij zelfs gevaar in de ban te geraken van een of andere sekte ). Zij kan zelfs een operatie ondergaan onder hypnose, zonder verdere verdoving.

Rianne houdt er niet van om dingen uit te stellen, om zaken te laten aanslepen. Soms wil zij zelfs liever een minder goede beslisssing dan geen beslissing, dan weet zij ten minste waar zij aan toe is.

Rianne zit zelden te dagdromen. Zij piekert ook zelden, en kan snel beslissingen nemen. Zij leeft voor het heden en voor de actie. Zij is niet contemplatief ingesteld, heeft minder aandacht voor wat zich binnen haar afspeelt.

Rianne is zelfverzekerd en loopt zelfs gevaar zichzelf te overschatten. Zij neemt het voortouw en bezit wellicht leiderschapskwaliteiten, zij houdt er in elk geval van om in een groep de leiding te nemen. Zij is graag de baas. Zij speelt ook graag de vedette, staat graag in het middelpunt van de belangstelling.

Rianne is sterk competitie-gericht : zij wil graag winnen en - vooral als zij eerder klein van gestalte is - zelfs als dat ten koste van anderen gaat. Obstakels zijn er om uit de weg geruimd te worden, de omgeving is er om onderworpen te worden.

Rianne is ook een uitstekende uitvoerder : zij concentreert zich op de opdracht, zonder zich te laten afleiden door sentiment.

Rianne streeft er ook naar om nieuwe gebieden te verkennen en te veroveren. Afhankelijk van haar beroep en omstandigheden kan dit zijn : van job veranderen, nieuwe projecten opstarten, nieuwe sporten of hobbies uitproberen, avontuurlijke reizen ondernemen, ...

Zij neemt zichzelf misschien te ernstig, vindt het in elk geval erg als zij niet ernstig genomen wordt.

Rianne is sterk in het aanbrengen van orde en structuur, ook op mentaal gebied : zij denkt op een geordende en systematische manier, recht op het doel af. Rianne is zeer voorspelbaar, zal bijvoorbeeld zelden van mening of van mentale ingesteldheid veranderen. Zij is met andere woorden koppig en weinig flexibel, en is snel overtuigd van haar eigen gelijk.

Rianne heeft een sterk analytische geest. Er is een goede kans dat Rianne intelligent is . Zelf is zij vaak bezig met nieuwe concepten en dingen te bedenken ( die daarom niet altijd veel praktisch nut hebben ).

Rianne heeft er een hekel aan opgesloten te zijn in een kleine ruimte. Zij houdt van ruime kamers en open vlakten. Misschien lijdt zij zelfs aan claustrofobie. Zij houdt ook niet van sluitende kledij, en houdt er in de zomer ook van (half-)naakt te slapen.

Rianne heeft ook een uitstekende ruimtelijke ori뮴atie, zij zal niet gauw verloren lopen.

Rianne heeft een voorliefde voor paarden, en houdt ook van honden ( bedoeld wordt : 飨te honden, zoals herders, rottweilers, dobbermans, ... ).

Rianne kijkt iedereen recht in de ogen en zegt haar gedacht, en dit misschien niet altijd op een diplomatische manier. Als een onverwachte zaak zich aandient, dan is zij ook een van de eersten om hierover haar mening te geven.

In geval van problemen kropt Rianne gemakkelijk dingen op, waardoor rouw en verdriet niet snel verwerkt zijn. Zij heeft weinig behoefte om haar hart uit te storten, heeft weinig behoefte aan sociale steun van anderen in geval van tegenspoed : zij zal haar problemen wel zelf oplossen, ook al zijn die groot. Toch is Rianne niet erg stress-bestendig : dikwijls treft zij overhaaste acties.

Indien Rianne geconfronteerd wordt met een tegenslag, dan gaat zij niet in een hoekje zitten, dan gaat zij ook geen troost zoeken bij anderen, maar dan treft zij onmiddellijk de maatregelen die zich opdringen. Maar waarschijnlijk reageert zij zich eerst af : misschien slaat zij wel met de deuren, misschien reageert zij zich af via sport, begint zij met de grote schoonmaak, gaat zij uitgebreid winkelen, maakt zij een ritje met de wagen, ...

Maar indien Rianne een succes geboekt heeft, dan zal zij het ook niet verborgen houden : vreugdekreten zijn dan niet uit de lucht.

Rianne is een individualist. Zij wil niet afhangen van anderen, en vertrouwt meer op eigen kracht dan op de kracht van de groep. Zelf heeft Rianne geen behoefte aan constante bevestiging en schouderklopjes. Zij heeft geen behoefte om in de smaak te vallen, en zal hiervoor ook niets tegen haar zin doen. Zij heeft weinig nood aan sociaal contact en heeft er ook geen moeite mee lange tijd alleen te zijn.

Rianne is selectief bij de keuze van haar vrienden. Zij heeft moeite om tegen iedereen vriendelijk te zijn, en verbergt dit ook niet; zij heeft namelijk een grondige hekel aan vleierij.

Rianne is niet goed in het onthouden van namen van mensen.

De bewegingen en de reacties van Rianne zijn snel, zowel lichamelijk als verbaal. Zij is niet op haar mondje gevallen, en schuwt harde en kritische uitspraken niet. Soms is zij humeurig en weinig verdraagzaam, en komt zij over als een kritikaster.

Rianne is geen materialist. Zij hecht weinig belang aan comfort en luxe. Rianne is ook niet erg gul of vrijgevig.

Rianne heeft weinig behoefte aan het onder woorden brengen van gevoelens als liefde en affectie.

Rianne heeft een hekel aan het werken volgens strakke schema?s; zij heeft veel afwisseling nodig.

Rianne loopt niet met haar gevoelens te koop, heeft het hart niet op de tong. Je zult haar ook zelden diep en smartelijk zien wenen, zij is niet sentimenteel.

Emotioneel is Rianne niet altijd even voorspelbaar. Zo kan zij bijvoorbeeld plotseling inwendig boos worden, al laat zij dit meestal niet merken. Haar gevoelens kunnen zeer hevig zijn, zo kan zij bijvoorbeeld zwaar verliefd worden.

Vooral op jonge leeftijd is Rianne is soms weinig alert op emotioneel gebied, traag in het opvangen van emotionele signalen die de mensen in haar omgeving uitsturen.

Rianne is weinig ge﮴eresseerd in status en maatschappelijke positie van anderen. Roddelen doet zij weinig en de roddelblaadjes leest zij niet. Je moet haar ook niet veel vragen over de soaps die op TV te zien zijn : daar heeft zij tijd noch interesse voor.

Rianne heeft een grote drang naar macht, waarbij conflicten niet uit de weg gegaan worden.

Rianne is niet tevreden met het leven zoals het nu is. Zij is gericht op de vooruitgang. Zij stelt dingen in vraag en is bereid tegen de stroom in te roeien.

Alhoewel Rianne haar verantwoordelijkheid opneemt ten opzichte van haar gezin, hecht zij toch geen overdreven belang aan het gezinsleven, ook de carri貥 is immers belangrijk. Zij kent geen uitgesproken kinderwens, en kijkt ook zelden met heimwee achterom naar haar eigen kindertijd.

Rede en gevoel

Bij het nemen van belangrijke beslissingen zal Rianne het verstand de bovenhand laten nemen op de gevoelens.

Zo zou Rianne als advocaat perfect een zware misdadiger kunnen verdedigen, ook al keurt zij de misdaad zelf ten zeerste af. Rianne is ook streng maar rechtvaardig : zij zal maar weinig door de vingers zien uit medelijden, bijvoorbeeld om een zwakkere partij te bevoordelen. Rianne heeft ook minder moeite dan de gemiddelde persoon om de waarheid te vertellen als zij weet dat dit pijnlijk zal zijn voor de betrokkene.

Intuitie

Rianne steunt sterk op haar intuitie. Voor de keuze gesteld tussen een aantal mogelijkheden heeft zij bijvoorbeeld snel door welke wegen wel en welke wegen niet tot een oplossing zullen leiden. Zij is ook principieel wantrouwig ten opzichte van algemeen aanvaarde waarheden, alsook ten opzichte van alles wat zij hoort of leest in de pers : zij houdt er voortdurend rekening mee dat dit wel eens niet de waarheid zou kunnen zijn.

Rianne geeft vaak een verstrooide indruk, omdat zij in gedachten verzonken aan iets anders aan het denken is. Op het bureau van Rianne zul je waarschijnlijk heel wat stapels met dossiers aantreffen waaraan zij dezer dagen aan het werken is. En als zij iets waarneemt dan heeft zij meer aandacht voor het totale beeld dan voor de individuele details, die haar daarom vaak zullen ontsnappen.

De prioriteit van Rianne ligt in de toekomst, eerder dan in het genieten van het hier-en-nu. Typisch is dat Rianne zelfs moeite heeft om te kunnen genieten van een overwinning waarvoor zij lang gevochten heeft - zij is immers in gedachten reeds bezig met de volgende uitdaging.

Eten en drinken

Rianne is niet iemand die leeft om te eten. Zij is geen snoeper en is zeker nooit gulzig. Rianne hecht ook niet veel waarde aan feestmalen en ceremonie뮻 in het algemeen houdt zij van eenvoudige maaltijden, zonder veel poespas. Zij is een snelle eter. Zij behoort tot het soort mensen dat in hongerstaking zou gaan.

Rianne heeft geen probleem om een maaltijd over te slaan

Onder invloed van alcohol wordt Rianne nog actiever en nog uitbundiger dan zij normaal al is.

Slapen en dromen

In vergelijking met haar leeftijdsgenoten is Rianne een ochtend-mens. Zij slaapt goed en diep ? en zal daarom niet langer slapen dan nodig is - en droomt zelden. Zij heeft ook weinig slaap nodig, heeft ? opnieuw in vergelijking met haar leeftijdsgenoten - geen moeite om ?s morgens op te staan en is ook al snel aan de slag.

Een wilde gok : Lichaam en gezondheid

Rianne is waarschijnlijk gekenmerkt door een rechte mond en dunne lippen. Het lichaam is eerder slank, er is weinig gevaar om kilo?s bij te winnen behalve misschien op latere leeftijd. Rianne is een persoon die fysiek sterk en gehard is. Er is een goede kans dat zij een atletisch lichaam heeft. Wellicht heeft zij veel en dik haar. Zij heeft een kordaat voorkomen en een sportieve tred. Zij houdt ervan een goed getraind lichaam te hebben.

Rianne houdt van fysieke uitdagingen. Waarschijnlijk houdt zij van sport en heeft zij er behoefte aan, het geeft haar energie eerder dan haar te vermoeien. Zij verdraagt ook zeer goed pijn.

Op gebied van gezondheid moet zij opletten voor een hoge bloeddruk en loopt zij het risico op een acute appenditis ( zoland dit kleinood nog niet verwijderd is, natuurlijk ). Zij heeft een snelle pols en ademhaling. Zij heeft een gezonde sexuele appetijt.


Waarschijnlijk zijn ook een behoorlijk aantal van de volgende uitspraken van toepassing :

- sterk lichaam met een sterk beendergestel
- spieren zijn duidelijk zichtbaar
- brede heupen
- geprononceerde kin
- relatief zware onder-armen en -benen
- huid is tamelijk ruw en dik met duidelijke pori뮼br> - wordt gemakkelijk bruin en houdt bruinheid lang
- het haar is grof, weinig neiging tot kaalheid
- persoon is waarschijnlijk mager


Ook de volgende uitspraken zijn tamelijk populair bij mensen van dit type

Conflicten ga ik niet uit de weg. Ik vermijd hierbij te allen prijze als zwak over te komen.
Om mijn onafhankelijkheid te bewaren probeer ik zo weinig mogelijk emotioneel betrokken te geraken.
Ik heb sterke principes die ik met veel vuur zal verdedigen.
Ik lever graag in het oog springende prestaties.
Bij mij staat het behalen van resultaten voorop, de manier waarop is bijzaak.
Geconfronteerd met een pijnlijke situatie probeer ik mijn emoties uit te schakelen om de zaken rationeel aan te pakken.
Ik heb misschien te vaak de neiging om anderen goedbedoelde instructies te geven.
Ik wantrouw de motieven van anderen, vooral van autoriteiten, en stel daarom kritische vragen.

In the real world as in dreams, nothing is quite what it seems. (the book of counted sorrows)

Kristie

Berichten: 15027
Geregistreerd: 30-10-03
Woonplaats: Al pendelend tussen hier en daar...

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-07-04 18:07

SAMENVATTING TEMPERAMENT VAN KRISTIEKristie is een sterke vrouw, een vrouw van de actie, boordevol energie, ambitieus en competitief ingesteld. Zij houdt ervan de zaak in handen te nemen, en voelt zich op haar ongemak indien zij niets om handen heeft. Luiheid is haar onbekend. Ook lafheid kent zij niet.

Kristie heeft een grote bereidheid om verantwoordelijkheid op te nemen. Zij is een echte "manager" die, ook thuis, recht op het doel afgaat, met inzet van alle middelen : zij neemt initiatief, plant, geeft instructies, volgt op.

Kristie zoekt de actie op. In het bedrijfsleven is zij een echte ondernemer, die nieuwe zaken en projecten opstart.

Zij houdt van de kracht van het jeugdig lichaam, en zij voelt zich onbehaaglijk bij de gedachte aan de onvermijdelijke aftakeling van het lichaam bij het oud worden; daarom gaat zij op zoek naar de eeuwige jeugd, en zal alles in het werk stellen om er zo lang mogelijk jong uit te zien.

Kristie kan zeer goed tegen lawaai, en maakt er zelf ook nogal wat, haar stem draagt bijvoorbeeld ver. Vaak zal zij haar radio hard zetten. Zij houdt vooral van muziek met een flink ritme.


Kristie houdt er niet van om dingen uit te stellen, om zaken te laten aanslepen. Soms wil zij zelfs liever een minder goede beslissing dan geen beslissing, dan weet zij ten minste waar zij aan toe is.

Kristie zit zelden te dagdromen. Zij piekert ook zelden, en kan snel beslissingen nemen. Zij leeft voor het heden en voor de actie.

Kristie is zelfverzekerd en loopt zelfs gevaar zichzelf te overschatten. Zij neemt het voortouw en bezit wellicht leiderschapskwaliteiten, zij houdt er in elk geval van om in een groep de leiding te nemen. Zij speelt ook graag de vedette, staat graag in het middelpunt van de belangstelling.

Kristie is sterk competitie-gericht : zij wil graag winnen en - vooral als zij eerder klein van gestalte is - zelfs als dat ten koste van anderen gaat.

Kristie is ook een uitstekende uitvoerder : zij concentreert zich op de opdracht, zonder zich te laten afleiden door sentiment.

Kristie streeft er ook naar om nieuwe gebieden te verkennen en te veroveren. Afhankelijk van haar beroep en omstandigheden kan dit zijn : van job veranderen, nieuwe projecten opstarten, nieuwe sporten of hobbies uitproberen, avontuurlijke reizen ondernemen, ...

Zij neemt zichzelf misschien te ernstig, vindt het in elk geval erg als zij niet ernstig genomen wordt.

Kristie is sterk in het aanbrengen van orde en structuur, ook op mentaal gebied : zij denkt op een geordende en systematische manier, recht op het doel af. Kristie is zeer voorspelbaar, zal bijvoorbeeld zelden van mening of van mentale ingesteldheid veranderen. Zij is met andere woorden koppig en weinig flexibel, en is snel overtuigd van haar eigen gelijk.

Kristie heeft er een hekel aan opgesloten te zijn in een kleine ruimte. Zij houdt van ruime kamers en open vlakten. Misschien lijdt zij zelfs aan claustrofobie. Zij houdt ook niet van sluitende kledij, en houdt er in de zomer ook van (half-)naakt te slapen.

Kristie heeft ook een uitstekende ruimtelijke orintatie, zij zal niet gauw verloren lopen.

Kristie heeft een voorliefde voor paarden, en houdt ook van honden ( bedoeld wordt : chte honden, zoals herders, rottweilers, dobbermans, ... ).

Kristie kijkt iedereen recht in de ogen en zegt haar gedacht, en dit misschien niet altijd op een diplomatische manier. Als een onverwachte zaak zich aandient, dan is zij ook een van de eersten om hierover haar mening te geven.

Indien Kristie geconfronteerd wordt met een tegenslag, dan gaat zij niet in een hoekje zitten, dan gaat zij ook geen troost zoeken bij anderen, maar dan treft zij onmiddellijk de maatregelen die zich opdringen.

Maar indien Kristie een succes geboekt heeft, dan zal zij het ook niet verborgen houden : vreugdekreten zijn dan niet uit de lucht.

Een wilde gok : Lichaam en gezondheid

Kristie is een persoon die fysiek sterk en gehard is. Er is een goede kans dat zij - in verhouding tot haar gestalte - een atletisch lichaam heeft. Wellicht heeft zij veel en dik haar. Zij heeft een kordaat voorkomen en een sportieve tred. Zij houdt ervan een goed getraind lichaam te hebben. Op gebied van gezondheid moet zij opletten voor een hoge bloeddruk en loopt zij het risico op een acute appenditis ( zoland dit kleinood nog niet verwijderd is, natuurlijk ).

Kristie houdt van fysieke uitdagingen. Waarschijnlijk houdt zij van sport en heeft zij er behoefte aan, het geeft haar energie eerder dan haar te vermoeien. Zij verdraagt ook zeer goed pijn.

Eten en drinken

Kristie heeft geen probleem om een maaltijd over te slaan

Onder invloed van alcohol wordt Kristie nog actiever en nog uitbundiger dan zij normaal al is.

Slapen en dromen

In vergelijking met haar leeftijdsgenoten is Kristie een ochtend-mens. Zij slaapt goed en diep en zal daarom niet langer slapen dan nodig is - en droomt zelden.

Rede en gevoel

Bij het nemen van belangrijke beslissingen zal Kristie - misschien meer dan zij zelf meent - het verstand de bovenhand laten nemen op de gevoelens.

Zo zou Kristie als advocaat perfect een zware misdadiger kunnen verdedigen, ook al keurt zij de misdaad zelf ten zeerste af. Kristie is ook streng maar rechtvaardig : zij zal maar weinig door de vingers zien uit medelijden, bijvoorbeeld om een zwakkere partij te bevoordelen. Kristie heeft ook minder moeite dan de gemiddelde persoon om de waarheid te vertellen als zij weet dat dit pijnlijk zal zijn voor de betrokkene.

Waarschijnlijk zijn ook een behoorlijk aantal van de volgende uitspraken van toepassing :

- spieren zijn duidelijk zichtbaar
- brede heupen
- geprononceerde kin
- relatief zware onder-armen en -benen
- huid is tamelijk dik met duidelijke porin
- huid wordt gemakkelijk bruin en houdt bruinheid lang
- het haar is grof


Ook de volgende uitspraken zijn tamelijk populair bij mensen van dit type

Conflicten ga ik niet uit de weg. Ik vermijd hierbij te allen prijze als zwak over te komen.
Ik bepaal liefst zlf de spelregels.
Ik lever graag in het oog springende prestaties.
Ik ben een optimist. Ik ga er van uit dat de dingen meestal goed aflopen.
Mijn planning is meestal flexibel, en ik zorg dat ze voldoende ruimte laat voor onverwachte mogelijkheden.
Ik heb misschien te vaak de neiging om anderen goedbedoelde instructies te geven.
Ik droom ervan een team naar de overwinning te leiden.
Ik blijf niet lang stilstaan bij pijnlijke herinneringen. Ik denk liever aan iets plezierigs, het leven is zo al kort genoeg.

Het meeste klopt wel aardig {leuke test btw OK dan! }

'Wil je me alsjeblieft vertellen welke kant ik op moet vanaf hier?'
'Dat ligt er aan waar jij naar toe moet,' zei de kat.
'Dat kan mij niets schelen,' zei Alice.
'Dan doet het er niet toe welke kant je opgaat' zei de kat.

Yv_
Berichten: 15535
Geregistreerd: 14-12-03
Woonplaats: Westland

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-07-04 18:08

Yvonne is een sterke vrouw, een vrouw van de actie, boordevol energie, ambitieus en competitief ingesteld. Zij houdt ervan de zaak in handen te nemen, en voelt zich op haar ongemak indien zij niets om handen heeft. Luiheid is haar onbekend. Ook lafheid kent zij niet.
Nou?? Als er 1 iemand hier lui is ... Verward

Yvonne is ook vrij van sentimentaliteit. Er is bijvoorbeeld weinig kans dat zij zich aansluit bij de politieke partij voor de dierenrechten.
Geen idee wat het allemaal betekent, maar 1 ding is zeker: Ik ben echt
zo'n "dierenvriendje". Dus het zal wel niet kloppen...

Yvonne heeft er een hekel aan opgesloten te zijn in een kleine ruimte. Zij houdt van ruime kamers en open vlakten. Misschien lijdt zij zelfs aan claustrofobie. Zij houdt ook niet van sluitende kledij, en houdt er in de zomer ook van (half-)naakt te slapen
Totaal niet dus!

Yvonne heeft ook een uitstekende ruimtelijke orintatie, zij zal niet gauw verloren lopen.
Verward

Yvonne heeft een voorliefde voor paarden, en houdt ook van honden ( bedoeld wordt : chte honden, zoals herders, rottweilers, dobbermans, ... ).
Dit klopt nou weer ineens echt super!!
Paardjes Ach gut
HondEN! Ik hou niet van die kleine poedersuiker idd!!
En Rottweilers , Dobermanns *= Kwijl

Yvonne kijkt iedereen recht in de ogen en zegt haar gedacht, en dit misschien niet altijd op een diplomatische manier. Als een onverwachte zaak zich aandient, dan is zij ook een van de eersten om hierover haar mening te geven.
Idd, maar ik zeg het tenminste wel en ben niet zo;n scheinheil

Indien Yvonne geconfronteerd wordt met een tegenslag, dan gaat zij niet in een hoekje zitten, dan gaat zij ook geen troost zoeken bij anderen, maar dan treft zij onmiddellijk de maatregelen die zich opdringen. Maar waarschijnlijk reageert zij zich eerst af : misschien slaat zij wel met de deuren, misschien reageert zij zich af via sport, begint zij met de grote schoonmaak, gaat zij uitgebreid winkelen, maakt zij een ritje met de wagen, ...
Dat gooien gebeurt hier regelmatig ja Bloos

Wel grappig die test, alleen niet alles klopt!![/b]


♥ Yesterday is history - Today is a gift - Tomorrow is mystery ♥...
MIJN KLEINE GEHEIMPJES..

Mist

Berichten: 8958
Geregistreerd: 17-02-03
Woonplaats: noord brabant

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-07-04 18:10

Zo te lezen zijn Kristie en ik een een-eiige tweeling Haha!

In the real world as in dreams, nothing is quite what it seems. (the book of counted sorrows)

iloveperry

Berichten: 1604
Geregistreerd: 16-06-03
Woonplaats: Ommen!!!

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-07-04 18:28

SAMENVATTING TEMPERAMENT VAN ANNEAnne bezit een intense persoonlijkheid die zeer sterk reageert op prikkels, zo sterk dat zij vaak behoefte heeft om zich alleen terug te trekken om niet overbelast te geraken. Je kunt haar vergelijken met een delicaat instrument dat signalen uit de omgeving registreert, maar te sterke signalen moet vermijden om niet beschadigd te geraken.

Prikkels en signalen blijven lang nawerken. Als Anne bijvoorbeeld een bijeenkomst heeft bijgewoond dan blijft hetgeen zij gehoord en gezien heeft nog lang door haar hoofd spelen.

Anne is daarom ook niet de persoon die je tijdens een fuif in het middelpunt van de belangstelling zult zien staan. Je hebt veel meer kans haar aan te treffen in een stil hoekje, samen met een paar vrienden. In een groep met collegas heeft zij er een absolute hekel aan in de schijnwerpers te staan.

Het zou verkeerd zijn uit het bovenstaande te besluiten dat Anne a-sociaal zou zijn, zij is wel degelijk in staat tot diepgaande sociale omgang, al zal haar aantal vrienden altijd beperkt zijn.

Veel meer dan de gemiddelde persoon heeft Anne de behoefte om regelmatig alleen te zijn, om haar batterijen terug op te laden.

Anne wordt snel verliefd, maar kent veel schroom om haar liefde te verklaren.

Anne pikt snel nieuwe signalen en kennis op. Waarschijnlijk is zij intelligent en heeft zij een wendbare geest, die zeer snel van het ene onderwerp op het andere springt. Er is een goede kans dat zij de meeste andere mensen maar dom vindt ( of dat zij hun intelligentie in elk geval van een mindere soort vindt ! ).

Anne is zeer leergierig en nieuwsgierig, zij heeft een grote honger naar nieuwe kennis en inzichten, zij wil op de eerste plaats de wereld om zich heen in al zijn verbanden begrijpen. Zij heeft ook moeite om lange tijd na elkaar het zelfde te doen. In plaats van dingen telkens weer op de vertrouwde manier te doen, zal zij liever nieuwe wegen uitproberen.

Het gevaar bestaat dat Anne telkens weer door iets nieuws geobsedeerd wordt, hier dan alles over wil weten, maar uiteindelijk met deze kennis niets doet omdat zich alweer een nieuw interessant onderwerp aandient. Typisch voor Anne is ook dat zij nauwelijks geniet van een behaald succes : in gedachten is zij reeds lang bezig met de volgende uitdaging.

Anne is echter niet iemand die zich gemakkelijk zal laten gaan. Zij bezit een beheerste, zelfs geremde persoonlijkheid, altijd en overal wil zij zichzelf onder controle houden. Anne heeft het moeilijk om zich volledig te ontspannen. Zij is dan ook niet de persoon die uitgebreid zal genieten van het hier-en-nu, niet iemand om uren van een warm bad te genieten of mee op het strand te liggen bijvoorbeeld.

Anne streeft ernaar haar opties zolang mogelijk open te houden, en zal daarom belangrijke beslissingen zo lang mogelijk uitstellen.

Anne is niet iemand die gemakkelijk en impulsief beslissingen neemt. Het is alsof zij telkens bij haar onbewuste te rade moet alvorens iets te beslissen, in plaats van terug te kunnen vallen op routine en gewoonte. Hierdoor verbruikt zij enorme hoeveelheden geestelijke energie, en riskeert volledig uitgeput en zelfs chronisch vermoeid te geraken.

Anne is meer toekomst-gericht dan de gemiddelde persoon. Zij is zelden tevreden met toestanden zoals die op dit ogenblik zijn, maar is voortdurend bezig met hoe die zouden kunnen verbeterd worden. Omdat zij zozeer gericht is op de toekomst en op de vooruitgang is zij dan ook helemaal niet bang om oud te worden, integendeel, zij ziet de rijpheid van de latere levensfaze met belangstelling tegemoet.

Anne is niet gericht op genieten noch op materile zaken ( maar heeft toch vaak veel moeite om oude zaken weg te doen ). Zij kan zelfs bepaald ascetisch zijn - dit is het type mensen dat in hongerstaking zou gaan.

Anne houdt van haar vrijheid. Voor haar betekent vrijheid niet : onbeperkt te kunnen genieten, ook niet : te kunnen doen wat je wil, maar wel : vrij te zijn van de zorgen van alledag, om zich volledig te kunnen wijden aan wat haar werkelijk interesseert, aan haar projecten op lange termijn.

Wanneer Anne geconfronteerd wordt met grote problemen en stress, dan verliest zij haar eetlust, wordt zij futloos en inactief, en weigert zij opgebeurd te worden door derden. Zij moet tijd en gelegenheid krijgen dit in haar eentje te verwerken en te overdenken, dit is haar enige uitweg uit het probleem. Zij is niet de persoon die dan onmiddellijk actie zal ondernemen, of hulp en troost gaat zoeken bij derden, ook niet bij haar partner. Het gevaar bestaat dat zij in tijden van crisis niet snel genoeg die acties treft die zich opdringen.

Anne is bijzonder gevoelig voor pijn. Zelfs een douche met koude water kan haar al de adem afsnijden. En zij kan bij manier van spreken de pijn reeds voelen als zij de tandarts nog maar ziet naderen ! Op lichamelijk gebied is zij niet erg dapper.

Anne is waarschijnlijk geen goede zangeres. Enerzijds is haar stem te geremd vanwege niet ontspannen genoeg, maar anderzijds concentreert zij zich ook t erg op het zingen zelf, bijvoorbeeld uit angst om fouten te maken, waardoor de stem de nodige souplesse mist.

Anne is bijzonder taalbewust, en heeft een grote verering voor het woord. Zij heeft er een hekel aan een brief met taalfouten te ontvangen. Zelf is zij iemand die veel tijd besteedt om een tekst te schrijven, omdat zij constant haar woorden wikt en weegt, erom bezorgd om haar gedachten zo precies mogelijk te formuleren.

Anne laat haar emoties niet zien in het openbaar, hoe sterk deze ook zijn, zij vindt dit gnant. Zij kan bijvoorbeeld schijnbaar emotieloos bij het graf staan van een geliefde, terwijl zij inwendig toch veel verdriet heeft. Als zij weent dat is het in stilte, schier geluidloos. Zij laat zich immers niet graag naakt zien, noch geestelijk noch lichamelijk. Zij staat erg op haar privacy.

Mensen als Anne geven jou vaak de indruk dat er diep in hen de chte persoon zit, dat je niet met henzelf aan het praten bent maar met een soort tussen-persoon, terwijl de chte persoon diep in zichzelf met iets anders bezig is, iets wat wl belangrijk is. Samenleven met mensen als Anne is interessant maar ook gecompliceerd, in elk geval nooit saai.

Op belangrijke ogenblikken maakt Anne vaak een onbeholpen eerste indruk, vooral bij belangrijke personen en bij personen van wie zij iets moet bekomen , omdat zij te gespannen is.

Anne heeft een grote capaciteit om zichzelf weg te cijferen en haar wensen op de achtergrond te plaatsen voor haar naasten.

Anne heeft een grote capaciteit om zichzelf weg te cijferen en haar wensen op de achtergrond te plaatsen voor de goede zaak, voor het bereiken van een ideaal.

Anne heeft een hekel aan kabaal lawaai. Zelf spreekt zij stil, als het ware alleen gericht tot de persoon waarmee zij spreekt.

Anne mijdt uitdagende en gevaarlijke situaties, maar ook sterke fysieke prikkels zoals bijvoorbeeld fel zonlicht.

Soms kan Anne geplaagd worden door een onbestemde angst, een niet te verklaren dreiging dat haar een groot onheil boven het hoofd hangt. Het grootste gevaar dat Anne bedreigt is voeling te verliezen met de realiteit, de biologische en de fysische, en als een Ikaros naar de zon te willen vliegen en neer te storten.

Intuitie

Anne steunt sterk op haar intuitie. Voor de keuze gesteld tussen een aantal mogelijkheden heeft zij bijvoorbeeld snel door welke wegen wel en welke wegen niet tot een oplossing zullen leiden. Zij is ook principieel wantrouwig ten opzichte van algemeen aanvaarde waarheden, alsook ten opzichte van alles wat zij hoort of leest in de pers : zij houdt er voortdurend rekening mee dat dit wel eens niet de waarheid zou kunnen zijn.

Anne geeft vaak een verstrooide indruk, omdat zij in gedachten verzonken aan iets anders aan het denken is. Op het bureau van Anne zul je waarschijnlijk heel wat stapels met dossiers aantreffen waaraan zij dezer dagen aan het werken is. En als zij iets waarneemt dan heeft zij meer aandacht voor het totale beeld dan voor de individuele details, die haar daarom vaak zullen ontsnappen.

De prioriteit van Anne ligt in de toekomst, eerder dan in het genieten van het hier-en-nu. Typisch is dat Anne zelfs moeite heeft om te kunnen genieten van een overwinning waarvoor zij lang gevochten heeft - zij is immers in gedachten reeds bezig met de volgende uitdaging.

Eten en drinken

Anne moet frequent eten en drinken, omdat de honger snel en scherp op komt. Zij heeft behoefte aan veel calorien in verhouding tot het lichaamsgewicht, omdat de spijsvertering niet optimaal functioneert, waarbij er weinig gevaar is voor het bijwinnen van kilos. Zij heeft vooral behoefte aan vlees, daarzonder is haar maaltijd niet compleet.

Anne kan slecht tegen alcohol, het kan haar een enorme kater opleveren waardoor zij s anderendaags morgens ongeveer waardeloos is. Zij kan ook slecht tegen zware tabak : het veroorzaakt een snellere hartslag, duizeligheid en gewichtsverlies.

Slapen en dromen

Anne is een typische avond-mens. Zij geraakt s avonds moeilijk in haar bed en kan er s morgens zo mogelijk nog moeilijker uit. Zij is een slechte slaper en heeft daarom veel slaap nodig, meer dan de gemiddelde persoon. Zelfs in haar slaap is zij nooit helemaal ontspannen. Zij droomt frequent en haar droomleven is goed ontwikkeld. Er is een kans dat zij vanaf middelbare leeftijd alcohol of andere middelen nodig heeft om in slaap te geraken.

Een wilde gok : Lichaam en gezondheid

Vaak zijn personen van dit type op lichamelijk gebied gekenmerkt door : een enigszins gebogen houding, ronde schouders, smalle polsen en lange, slanke handen, en dun haar. Ze hebben een late puberteit. Zij zien er jonger uit dan hun leeftijd en voelen zich ook jonger. Hun huid is droog en heeft een fijne textuur. Wellicht heeft het voorkomen iets aristocratisch.

Anecdotisch : Anne heeft waarschijnlijk last van haarroos. Zij heeft een snelle pols en een eerder lage bloeddruk ( behalve eventueel op latere leeftijd ), kan waarschijnlijk goed zien in het donker, en loopt weinig risico op kanker noch op een acute appendicitis !


Waarschijnlijk zijn ook een behoorlijk aantal van de volgende uitspraken van toepassing :

- dunne, fijne beenderen
- dunne, lange spieren
- gevaar voor afhangende schouders
- relatief lange ledematen
- relatief zwakke boven-armen en -benen
- relatief klein aangezicht
- dunne, zwakke hals
- huid is dun en droog met fijne plooitjes
- haar is fijn, heeft neiging in alle richtingen te groeien en is moeilijk te kammen
- geen gevaar voor kaalheid
- zwakke pols, die moeilijk te vinden is
- huid is bleek, verbrandt gemakkelijk en vervelt dan onmiddellijk


Ook de volgende uitspraken zijn tamelijk populair bij mensen van dit type

Ik heb veel behoefte om alleen te zijn, en vaak gaat dit ten koste van mijn sociale contacten.
Ik ben nogal pessimistisch. Ik stel vaak acties uit omdat ik twijfel aan de goede afloop.
Ik word liever met rust gelaten, zodat ik mij met mijn eigen projecten kan bezighouden.
Mijn ideaal huis heeft meer weg van een toevluchtsoord dan van een open ontmoetingsplaats.
Ik heb regelmatig moeite om beslissingen te nemen omdat ik bang ben om fouten te maken.
Ik wacht doorgaans t lang om hulp te vragen.
De meeste mensen bedoelen het misschien wel goed, maar toch voel ik mij vaak verkeerd begrepen.
Ik voel absoluut geen behoefte de inhoud van mijn gedachten voortdurend met anderen te delen.
Meestal zie ik alle kanten van een probleem, met het gevaar dat ik dan moeilijker kan kiezen tussen tegengestelde meningen.
Ik hou van een ontspannen en rustig leven, zonder veel onverwachte wendingen.

dr klopt echt helemaal niets van! ik kan goed tegen alcohol en eet totaal geen vlees. hoe komen ze er bij? en ik heb zwakke bovenarmen..... hoe kan dat nou wee?rik word altijd sterk genoemd

heel apart

wie het laatst lacht......snapt de grap niet Haha!

Mereltje

Berichten: 4410
Geregistreerd: 21-07-02
Woonplaats: Haarlem

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-07-04 21:48

Merel is temperamentsvol, ongeduldig, gedreven, intens, vurig. Zij is dynamisch en heeft een grote werkkracht. Zij is ook vaak gehaast. Luiheid is haar onbekend.

Merel heeft een sterk analytische geest. Er is een goede kans dat Merel intelligent is ( en dat zij de meeste andere mensen maar dom vindt, of dat zij hun intelligentie in elk geval van een mindere soort vindt ). Zelf is zij vaak bezig met nieuwe concepten en dingen te bedenken ( die daarom niet altijd veel praktisch nut hebben ).

Merel is een individualist. Zij wil niet afhangen van anderen, en vertrouwt meer op eigen kracht dan op de kracht van de groep. Zelf heeft Merel geen behoefte aan constante bevestiging en schouderklopjes. Zij heeft geen behoefte om in de smaak te vallen, en zal hiervoor ook niets tegen haar zin doen. Zij heeft weinig nood aan sociaal contact en heeft er ook geen moeite mee lange tijd alleen te zijn.

Merel is selectief bij de keuze van haar vrienden. Zij heeft moeite om tegen iedereen vriendelijk te zijn, en verbergt dit ook niet; zij heeft namelijk een grondige hekel aan vleierij.

Merel is niet goed in het onthouden van namen van mensen.

Op lichamelijk gebied is Merel waarschijnlijk gekenmerkt door een rechte mond en dunne lippen. Het lichaam is eerder slank, er is weinig gevaar om kilos bij te winnen. Zij heeft een snelle pols en ademhaling. Zij heeft een gezonde sexuele appetijt. Zij doet wellicht graag aan sport.

De bewegingen en de reacties van Merel zijn snel, zowel lichamelijk als verbaal. Zij is niet op haar mondje gevallen, en schuwt harde en kritische uitspraken niet. Soms is zij humeurig en weinig verdraagzaam, en komt zij over als een kritikaster.

Merel is geen materialist. Zij hecht weinig belang aan comfort en luxe. Er is zelfs een aanleg tot strenge soberheid. Merel is ook niet erg gul of vrijgevig.

Merel is niet iemand die leeft om te eten. Zij is geen snoeper en is zeker nooit gulzig. Merel hecht ook niet veel waarde aan feestmalen en ceremonien; in het algemeen houdt zij van eenvoudige maaltijden, zonder veel poespas. Zij is een snelle eter. Zij behoort tot het soort mensen dat in hongerstaking zou gaan.

Merel heeft weinig behoefte aan het onder woorden brengen van gevoelens als liefde en affectie. Zij houdt er ook niet van mensen aan te raken, te omhelzen, te zoenen, en houdt er omgekeerd ook niet van door de eerste de beste aangeraakt te worden.

Merel heeft een hekel aan het werken volgens strakke schemas; zij heeft veel afwisseling nodig.

Emotioneel is Merel niet altijd even voorspelbaar. Zo kan zij bijvoorbeeld plotseling inwendig boos worden, al laat zij dit meestal niet merken. Haar gevoelens kunnen zeer hevig zijn, zo kan zij bijvoorbeeld zwaar verliefd worden.

Merel is weinig genteresseerd in status en maatschappelijke positie van anderen. Roddelen doet zij weinig en de roddelblaadjes leest zij niet. Je moet haar ook niet veel vragen over de soaps die op TV te zien zijn : daar heeft zij tijd noch interesse voor.


Merel is niet tevreden met het leven zoals het nu is. Zij is gericht op de vooruitgang. Zij hecht weinig belang aan tradities en wil de manier waarop dingen gedaan worden voortdurend verbeteren. Zij stelt dingen in vraag en is bereid tegen de stroom in te roeien.

Merel slaapt niet langer dan nodig, en is gemakkelijk wakker te maken. Zij heeft weinig moeite om s morgens op te staan.

Merel loopt niet met haar gevoelens te koop, heeft het hart niet op de tong. Je zult haar ook zelden diep en smartelijk zien wenen, zij is niet sentimenteel.

In geval van problemen kropt zij gemakkelijk dingen op, waardoor rouw en verdriet niet snel verwerkt zijn. Zij heeft weinig behoefte om haar hart uit te storten, heeft weinig behoefte aan sociale steun van anderen in geval van tegenspoed : zij zal haar problemen wel zelf oplossen, ook al zijn die groot. Toch is Merel niet erg stress-bestendig : ofwel treft zij overhaaste acties ofwel raakt zij verlamd door de twijfel tussen verschillende mogelijkheden.

Vooral op jonge leeftijd is Merel is soms weinig alert op emotioneel gebied, traag in het opvangen van emotionele signalen die de mensen in haar omgeving uitsturen.

Alhoewel Merel haar verantwoordelijkheid opneemt ten opzichte van haar gezin, hecht zij toch geen overdreven belang aan het gezinsleven, ook de carrire is immers belangrijk. Zij kent geen uitgesproken kinderwens, en kijkt ook zelden met heimwee achterom naar haar eigen kindertijd.

Intuitie

Merel steunt sterk op haar intuitie. Voor de keuze gesteld tussen een aantal mogelijkheden heeft zij bijvoorbeeld snel door welke wegen wel en welke wegen niet tot een oplossing zullen leiden. Zij is ook principieel wantrouwig ten opzichte van algemeen aanvaarde waarheden, alsook ten opzichte van alles wat zij hoort of leest in de pers : zij houdt er voortdurend rekening mee dat dit wel eens niet de waarheid zou kunnen zijn.

Merel geeft vaak een verstrooide indruk, omdat zij in gedachten verzonken aan iets anders aan het denken is. Op het bureau van Merel zul je waarschijnlijk heel wat stapels met dossiers aantreffen waaraan zij dezer dagen aan het werken is. En als zij iets waarneemt dan heeft zij meer aandacht voor het totale beeld dan voor de individuele details, die haar daarom vaak zullen ontsnappen.

De prioriteit van Merel ligt in de toekomst, eerder dan in het genieten van het hier-en-nu. Typisch is dat Merel zelfs moeite heeft om te kunnen genieten van een overwinning waarvoor zij lang gevochten heeft - zij is immers in gedachten reeds bezig met de volgende uitdaging.

Rede en gevoel

Bij het nemen van belangrijke beslissingen zal Merel - misschien meer dan zij zelf meent - het verstand de bovenhand laten nemen op de gevoelens.

Zo zou Merel als advocaat perfect een zware misdadiger kunnen verdedigen, ook al keurt zij de misdaad zelf ten zeerste af. Merel is ook streng maar rechtvaardig : zij zal maar weinig door de vingers zien uit medelijden, bijvoorbeeld om een zwakkere partij te bevoordelen. Merel heeft ook minder moeite dan de gemiddelde persoon om de waarheid te vertellen als zij weet dat dit pijnlijk zal zijn voor de betrokkene.


Waarschijnlijk zijn ook een behoorlijk aantal van de volgende uitspraken van toepassing :

- lichaam is niet week
- persoon is niet dik
- je ziet de spieren goed liggen
- haar is tamelijk grof, geen neiging tot kaalheid

Dikgedrukte dingen vind ik toch redelijk kloppen....
Bij mij klopt meer niet dan wel moet ik zeggen (of ik ken mezelf gewoon niet goed Schijnheilig )
Maar ik wist vaak ook niks in te vullen, omdat af en toe geen een zin voor mij goldt.
Maar toch grappig Tong uitsteken

Reach for the stars, so if you fall you land on a cloud

_Romana_
Berichten: 3188
Geregistreerd: 01-03-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-07-04 22:02

SAMENVATTING TEMPERAMENT VAN ROMANARomana is een sterke vrouw, een vrouw van de actie, boordevol energie, ambitieus en competitief ingesteld. Zij houdt ervan de zaak in handen te nemen, en voelt zich op haar ongemak indien zij niets om handen heeft. Luiheid is haar onbekend. Ook lafheid kent zij niet.

Romana heeft een grote bereidheid om verantwoordelijkheid op te nemen. Zij is een echte "manager" die, ook thuis, recht op het doel afgaat, met inzet van alle middelen : zij neemt initiatief, plant, geeft instructies, volgt op.

Romana zoekt de actie op. In het bedrijfsleven is zij een echte ondernemer, die nieuwe zaken en projecten opstart.


Zij houdt vooral van muziek met een flink ritme.
Romana is zelfverzekerd en loopt zelfs gevaar zichzelf te overschatten. Zij neemt het voortouw en bezit wellicht leiderschapskwaliteiten, zij houdt er in elk geval van om in een groep de leiding te nemen.

Romana is sterk competitie-gericht : zij wil graag winnen en - vooral als zij eerder klein van gestalte is - zelfs als dat ten koste van anderen gaat.

Romana is ook een uitstekende uitvoerder : zij concentreert zich op de opdracht, zonder zich te laten afleiden door sentiment.

Romana streeft er ook naar om nieuwe gebieden te verkennen en te veroveren. Afhankelijk van haar beroep en omstandigheden kan dit zijn : van job veranderen, nieuwe projecten opstarten, nieuwe sporten of hobbies uitproberen, avontuurlijke reizen ondernemen, ...

Zij neemt zichzelf misschien te ernstig, vindt het in elk geval erg als zij niet ernstig genomen wordt.

Romana is sterk in het aanbrengen van orde en structuur, ook op mentaal gebied : zij denkt op een geordende en systematische manier, recht op het doel af.

Romana heeft er een hekel aan opgesloten te zijn in een kleine ruimte. Zij houdt van ruime kamers en open vlakten.

Romana heeft ook een uitstekende ruimtelijke orintatie, zij zal niet gauw verloren lopen.

Romana heeft een voorliefde voor paarden, en houdt ook van honden ( bedoeld wordt : chte honden, zoals herders, rottweilers, dobbermans, ... ).

Romana kijkt iedereen recht in de ogen en zegt haar gedacht, en dit misschien niet altijd op een diplomatische manier. Als een onverwachte zaak zich aandient, dan is zij ook een van de eersten om hierover haar mening te geven.

Indien Romana geconfronteerd wordt met een tegenslag, dan gaat zij niet in een hoekje zitten, dan gaat zij ook geen troost zoeken bij anderen, maar dan treft zij onmiddellijk de maatregelen die zich opdringen.

Maar indien Romana een succes geboekt heeft, dan zal zij het ook niet verborgen houden : vreugdekreten zijn dan niet uit de lucht.

Een wilde gok : Lichaam en gezondheid

Romana is een persoon die fysiek sterk en gehard is. Er is een goede kans dat zij - in verhouding tot haar gestalte - een atletisch lichaam heeft. Wellicht heeft zij veel en dik haar. Zij heeft een kordaat voorkomen en een sportieve tred. Zij houdt ervan een goed getraind lichaam te hebben. Op gebied van gezondheid moet zij opletten voor een hoge bloeddruk en loopt zij het risico op een acute appenditis ( zoland dit kleinood nog niet verwijderd is, natuurlijk ).

Romana houdt van fysieke uitdagingen. Waarschijnlijk houdt zij van sport en heeft zij er behoefte aan, het geeft haar energie eerder dan haar te vermoeien.

Eten en drinken

Romana heeft geen probleem om een maaltijd over te slaan

Onder invloed van alcohol wordt Romana nog actiever en nog uitbundiger dan zij normaal al is.

Slapen en dromen

In vergelijking met haar leeftijdsgenoten is Romana een ochtend-mens.

Rede en gevoel

Bij het nemen van belangrijke beslissingen zal Romana - misschien meer dan zij zelf meent - het verstand de bovenhand laten nemen op de gevoelens.

Zo zou Romana als advocaat perfect een zware misdadiger kunnen verdedigen, ook al keurt zij de misdaad zelf ten zeerste af. Romana is ook streng maar rechtvaardig : zij zal maar weinig door de vingers zien uit medelijden, bijvoorbeeld om een zwakkere partij te bevoordelen. Romana heeft ook minder moeite dan de gemiddelde persoon om de waarheid te vertellen als zij weet dat dit pijnlijk zal zijn voor de betrokkene.

Waarschijnlijk zijn ook een behoorlijk aantal van de volgende uitspraken van toepassing :

- spieren zijn duidelijk zichtbaar
- brede heupen
- geprononceerde kin
- relatief zware onder-armen en -benen
- huid is tamelijk dik met duidelijke porin
- huid wordt gemakkelijk bruin en houdt bruinheid lang
- het haar is grof


Ook de volgende uitspraken zijn tamelijk populair bij mensen van dit type

Conflicten ga ik niet uit de weg. Ik vermijd hierbij te allen prijze als zwak over te komen.
Ik bepaal liefst zlf de spelregels.
Ik lever graag in het oog springende prestaties.
Ik ben een optimist. Ik ga er van uit dat de dingen meestal goed aflopen.
Mijn planning is meestal flexibel, en ik zorg dat ze voldoende ruimte laat voor onverwachte mogelijkheden.
Ik heb misschien te vaak de neiging om anderen goedbedoelde instructies te geven.
Ik droom ervan een team naar de overwinning te leiden.
Ik blijf niet lang stilstaan bij pijnlijke herinneringen. Ik denk liever aan iets plezierigs, het leven is zo al kort genoeg.


sommige dingen kloppen ook niet, maar t meeste wel

Eindelijk foto's in profiel!!!!

Lindsjah
Berichten: 1093
Geregistreerd: 01-01-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-07-04 22:07

Hihi.. ik denk niet dat iedereen elke uitslag gaat lezen hoor... Nagelbijten / Gniffelen

Olga88

Berichten: 4948
Geregistreerd: 19-01-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-07-04 22:19

Lindsjah schreef:
Hihi.. ik denk niet dat iedereen elke uitslag gaat lezen hoor... Nagelbijten / Gniffelen

idd haha Haha!

Mireille

Berichten: 41958
Geregistreerd: 06-01-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-07-04 22:35

Confronterend...

Wat tot dus ver (volgens mij) redelijk op mij zelf aansluit:
- Mireille bezit een intense persoonlijkheid die zeer sterk reageert op prikkels, zo sterk dat zij vaak behoefte heeft om zich alleen terug te trekken om niet overbelast te geraken. Je kunt haar vergelijken met een delicaat instrument dat signalen uit de omgeving registreert, maar te sterke signalen moet vermijden om niet beschadigd te geraken.

- Prikkels en signalen blijven lang nawerken. Als Mireille bijvoorbeeld een bijeenkomst heeft bijgewoond dan blijft hetgeen zij gehoord en gezien heeft nog lang door haar hoofd spelen.

- Mireille is daarom ook niet de persoon die je tijdens een fuif in het middelpunt van de belangstelling zult zien staan. Je hebt veel meer kans haar aan te treffen in een stil hoekje, samen met een paar vrienden.

- Veel meer dan de gemiddelde persoon heeft Mireille de behoefte om regelmatig alleen te zijn, om haar batterijen terug op te laden.

- Het gevaar bestaat dat Mireille telkens weer door iets nieuws geobsedeerd wordt, hier dan alles over wil weten, maar uiteindelijk met deze kennis niets doet omdat zich alweer een nieuw interessant onderwerp aandient. Typisch voor Mireille is ook dat zij nauwelijks geniet van een behaald succes : in gedachten is zij reeds lang bezig met de volgende uitdaging.

- Mireille heeft het moeilijk om zich volledig te ontspannen. Zij is dan ook niet de persoon die uitgebreid zal genieten van het hier-en-nu, niet iemand om uren van een warm bad te genieten of mee op het strand te liggen bijvoorbeeld.

- Mireille houdt van haar vrijheid. Voor haar betekent vrijheid niet : onbeperkt te kunnen genieten, ook niet : te kunnen doen wat je wil, maar wel : vrij te zijn van de zorgen van alledag, om zich volledig te kunnen wijden aan wat haar werkelijk interesseert, aan haar projecten op lange termijn.

- Wanneer Mireille geconfronteerd wordt met grote problemen en stress, dan verliest zij haar eetlust, wordt zij futloos en inactief, en weigert zij opgebeurd te worden door derden. Zij moet tijd en gelegenheid krijgen dit in haar eentje te verwerken en te overdenken, dit is haar enige uitweg uit het probleem. Zij is niet de persoon die dan onmiddellijk actie zal ondernemen, of hulp en troost gaat zoeken bij derden, ook niet bij haar partner.

- Mireille laat haar emoties niet zien in het openbaar, hoe sterk deze ook zijn, zij vindt dit gnant. Zij kan bijvoorbeeld schijnbaar emotieloos bij het graf staan van een geliefde, terwijl zij inwendig toch veel verdriet heeft. Als zij weent dat is het in stilte, schier geluidloos. Zij laat zich immers niet graag naakt zien, noch geestelijk noch lichamelijk. Zij staat erg op haar privacy.

- Mensen als Mireille geven jou vaak de indruk dat er diep in hen de chte persoon zit, dat je niet met henzelf aan het praten bent maar met een soort tussen-persoon, terwijl de chte persoon diep in zichzelf met iets anders bezig is, iets wat wl belangrijk is. Samenleven met mensen als Mireille is interessant maar ook gecompliceerd, in elk geval nooit saai.

- Op belangrijke ogenblikken maakt Mireille vaak een onbeholpen eerste indruk, vooral bij belangrijke personen en bij personen van wie zij iets moet bekomen , omdat zij te gespannen is.

- Soms kan Mireille geplaagd worden door een onbestemde angst, een niet te verklaren dreiging dat haar een groot onheil boven het hoofd hangt. Het grootste gevaar dat Mireille bedreigt is voeling te verliezen met de realiteit, de biologische en de fysische, en als een Ikaros naar de zon te willen vliegen en neer te storten.

- Mireille is een individualist. Zij wil niet afhangen van anderen, en vertrouwt meer op eigen kracht dan op de kracht van de groep. Zelf heeft Mireille geen behoefte aan constante bevestiging en schouderklopjes. Zij heeft geen behoefte om in de smaak te vallen, en zal hiervoor ook niets tegen haar zin doen. Zij heeft weinig nood aan sociaal contact en heeft er ook geen moeite mee lange tijd alleen te zijn.

- De bewegingen en de reacties van Mireille zijn snel, zowel lichamelijk als verbaal. Zij is niet op haar mondje gevallen, en schuwt harde en kritische uitspraken niet. Soms is zij humeurig en weinig verdraagzaam, en komt zij over als een kritikaster.

- Mireille heeft een hekel aan het werken volgens strakke schemas; zij heeft veel afwisseling nodig.

- Emotioneel is Mireille niet altijd even voorspelbaar. Zo kan zij bijvoorbeeld plotseling inwendig boos worden, al laat zij dit meestal niet merken. Haar gevoelens kunnen zeer hevig zijn, zo kan zij bijvoorbeeld zwaar verliefd worden.

- Mireille loopt niet met haar gevoelens te koop, heeft het hart niet op de tong. Je zult haar ook zelden diep en smartelijk zien wenen, zij is niet sentimenteel.

- In geval van problemen kropt zij gemakkelijk dingen op, waardoor rouw en verdriet niet snel verwerkt zijn. Zij heeft weinig behoefte om haar hart uit te storten, heeft weinig behoefte aan sociale steun van anderen in geval van tegenspoed : zij zal haar problemen wel zelf oplossen, ook al zijn die groot. Toch is Mireille niet erg stress-bestendig : zij dreigt verlamd te geraken door de twijfel tussen verschillende mogelijkheden.

- Mireille is niet iemand die leeft om te eten. Zij is geen snoeper en is zeker nooit gulzig. Mireille hecht ook niet veel waarde aan feestmalen en ceremonie n; in het algemeen houdt zij van eenvoudige maaltijden, zonder veel poespas. Zij behoort tot het soort mensen dat in hongerstaking zou gaan.

- Mireille is een typische avond-mens. Zij geraakt s avonds moeilijk in haar bed. Zij is een slechte slaper en heeft daarom veel slaap nodig, meer dan de gemiddelde persoon. Zelfs in haar slaap is zij nooit helemaal ontspannen.

Mijn naam is haas.

Incognito! 8-)

Liesje_Lover

Berichten: 6861
Geregistreerd: 03-11-02
Woonplaats: Den Bosch

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-07-04 10:43

Ik heb het ook gedaan, bij sommige dingen wist ik helemaal niks ana te klikken Verward heb k maar gedaan wat er een beetje op leek...


SAMENVATTING TEMPERAMENT VAN LISANNE

Lisanne is temperamentsvol, ongeduldig, gedreven, intens, vurig. Zij is dynamisch en heeft een grote werkkracht. Zij is ook vaak gehaast. Luiheid is haar onbekend. KLOPT

Lisanne heeft een sterk analytische geest. Er is een goede kans dat Lisanne intelligent is . Zelf is zij vaak bezig met nieuwe concepten en dingen te bedenken ( die daarom niet altijd veel praktisch nut hebben ). KLOPT ik verzin altijd vage dingen die eigenlijk heelmaal geen nut hebben ofzow Scheve mond Tong uitsteken

Lisanne is een individualist. Zij wil niet afhangen van anderen, en vertrouwt meer op eigen kracht dan op de kracht van de groep. Zelf heeft Lisanne geen behoefte aan constante bevestiging en schouderklopjes. Zij heeft geen behoefte om in de smaak te vallen, en zal hiervoor ook niets tegen haar zin doen. Zij heeft weinig nood aan sociaal contact en heeft er ook geen moeite mee lange tijd alleen te zijn. KLOPT alleen ik vind het wel fijn om andere om me heen te hebben hoor

Lisanne is selectief bij de keuze van haar vrienden. Zij heeft moeite om tegen iedereen vriendelijk te zijn, en verbergt dit ook niet; zij heeft namelijk een grondige hekel aan vleierij. KLOPT als ik iemand op het 1e gezicht niet aardig vind kan ik ook echt niet aardig tegen diegene doen.

Lisanne is niet goed in het onthouden van namen van mensen. Klopt niet als ik iemand 1x zie weet ik nog lang hoe die heet meestal

Op lichamelijk gebied is Lisanne waarschijnlijk gekenmerkt door een rechte mond en dunne lippen. Het lichaam is eerder slank, er is weinig gevaar om kilos bij te winnen. Zij heeft een snelle pols en ademhaling. Zij heeft een gezonde sexuele appetijt. Zij doet wellicht graag aan sport. klopt een beetje, ik doe niet graag aan sport maar dat komt vooral doordat ik door mijn ziekte niet veel kan van sport, als ik een goeie dag heb ofzo vind ik het wel super om hard mee te doen enz! Er is ook door mijn ziekte geen gevaar om aan te komen, daar zijn ze alleen maar blij mee.

De bewegingen en de reacties van Lisanne zijn snel, zowel lichamelijk als verbaal. Zij is niet op haar mondje gevallen, en schuwt harde en kritische uitspraken niet. Soms is zij humeurig en weinig verdraagzaam, en komt zij over als een kritikaster. KLOPT ik zeg wat ik denk, als ik een harde uitspraak heb zeg ik die gewoon daar zit ik echt niet mee. En af en toe kan ik echt humeurig zijn en niks verdragen.

Lisanne is geen materialist. Zij hecht weinig belang aan comfort en luxe. KLopt niet Tuurlijk hou ik wel van luxe Verward

Lisanne is niet iemand die leeft om te eten. Zij is geen snoeper en is zeker nooit gulzig. Lisanne hecht ook niet veel waarde aan feestmalen en ceremonie in het algemeen houdt zij van eenvoudige maaltijden, zonder veel poespas. Zij is een snelle eter. KLOPT NIET, ik vind feestmalen kei gezellig enz en snoep af en toe echt te veel Tong uitsteken

Lisanne heeft weinig behoefte aan het onder woorden brengen van gevoelens als liefde en affectie. KLOPT

Lisanne heeft een hekel aan het werken volgens strakke schemas; zij heeft veel afwisseling nodig. KLOPT ik wil niet weten wanneer ik dit en dat moet doen.

Emotioneel is Lisanne niet altijd even voorspelbaar. Zo kan zij bijvoorbeeld plotseling inwendig boos worden, al laat zij dit meestal niet merken. Haar gevoelens kunnen zeer hevig zijn, zo kan zij bijvoorbeeld zwaar verliefd worden.KLOPT ik kan niet goed mijn gevoelens vertellen, laat meestal niet merken wat ik voel.

Lisanne is weinig geinteresseerd in status en maatschappelijke positie van anderen. Roddelen doet zij weinig en de roddelblaadjes leest zij niet. Je moet haar ook niet veel vragen over de soaps die op TV te zien zijn : daar heeft zij tijd noch interesse voor.KLOPT half, ik roddel wel met vriendinnen Tong uitsteken lees geen roddelblaadjes die vind ik dom Scheve mond en kijk idd bijna geen soaps.


Lisanne is niet tevreden met het leven zoals het nu is. Zij is gericht op de vooruitgang. Zij stelt dingen in vraag en is bereid tegen de stroom in te roeien.Ik ben wel een beetje tevreden hoor, tsja het kan altijd beter vanwege mijn ziekte enz. Ik ga ook gewoon tegen de stroom in als het mij uitkomt hoor

Lisanne slaapt niet langer dan nodig, en is gemakkelijk wakker te maken. Zij heeft weinig moeite om s morgens op te staan. KLOPT

Lisanne loopt niet met haar gevoelens te koop, heeft het hart niet op de tong. Je zult haar ook zelden diep en smartelijk zien wenen, zij is niet sentimenteel.KLOPT zoals ik eerder al zei, ik kan moeilijk mijn gevoelens uiten

In geval van problemen kropt zij gemakkelijk dingen op, waardoor rouw en verdriet niet snel verwerkt zijn. Zij heeft weinig behoefte om haar hart uit te storten, heeft weinig behoefte aan sociale steun van anderen in geval van tegenspoed : zij zal haar problemen wel zelf oplossen, ook al zijn die groot. Toch is Lisanne niet erg stress-bestendig : ofwel treft zij overhaaste acties ofwel raakt zij verlamd door de twijfel tussen verschillende mogelijkheden. dat van problemen opkroppen klopt maar dat stuk over stress snap ik niet helemaal Verward

Vooral op jonge leeftijd is Lisanne is soms weinig alert op emotioneel gebied, traag in het opvangen van emotionele signalen die de mensen in haar omgeving uitsturen. Deze snap ik helemaal niet

Alhoewel Lisanne haar verantwoordelijkheid opneemt ten opzichte van haar gezin, hecht zij toch geen overdreven belang aan het gezinsleven, ook de carriare is immers belangrijk. Zij kent geen uitgesproken kinderwens, en kijkt ook zelden met heimwee achterom naar haar eigen kindertijd. ik heb nog geen carriere Tong uitsteken dus vind het ook nog niet belangrijk

Intuitie

Lisanne steunt sterk op haar intuitie. Voor de keuze gesteld tussen een aantal mogelijkheden heeft zij bijvoorbeeld snel door welke wegen wel en welke wegen niet tot een oplossing zullen leiden. Zij is ook principieel wantrouwig ten opzichte van algemeen aanvaarde waarheden, alsook ten opzichte van alles wat zij hoort of leest in de pers : zij houdt er voortdurend rekening mee dat dit wel eens niet de waarheid zou kunnen zijn.KLOPT

Lisanne geeft vaak een verstrooide indruk, omdat zij in gedachten verzonken aan iets anders aan het denken is. Op het bureau van Lisanne zul je waarschijnlijk heel wat stapels met dossiers aantreffen waaraan zij dezer dagen aan het werken is. En als zij iets waarneemt dan heeft zij meer aandacht voor het totale beeld dan voor de individuele details, die haar daarom vaak zullen ontsnappen. dat van die details klopt!

De prioriteit van Lisanne ligt in de toekomst, eerder dan in het genieten van het hier-en-nu. Typisch is dat Lisanne zelfs moeite heeft om te kunnen genieten van een overwinning waarvoor zij lang gevochten heeft - zij is immers in gedachten reeds bezig met de volgende uitdaging. Klopt echt niet..ik wil juist nu genieten zo lang het nog kan...

Rede en gevoel

Bij het nemen van belangrijke beslissingen zal Lisanne - misschien meer dan zij zelf meent - het verstand de bovenhand laten nemen op de gevoelens. Kan wel kloppen ik snap het niet helemaal.

Zo zou Lisanne als advocaat perfect een zware misdadiger kunnen verdedigen, ook al keurt zij de misdaad zelf ten zeerste af. Lisanne is ook streng maar rechtvaardig : zij zal maar weinig door de vingers zien uit medelijden, bijvoorbeeld om een zwakkere partij te bevoordelen. Lisanne heeft ook minder moeite dan de gemiddelde persoon om de waarheid te vertellen als zij weet dat dit pijnlijk zal zijn voor de betrokkene. Ik vertel idd gewoon iemand de waarheid

Waarschijnlijk zijn ook een behoorlijk aantal van de volgende uitspraken van toepassing :

- lichaam is niet week (wat is week Verward)
- persoon is niet dik (ik vind mezelf wel mollig beetje maar dik niet)
- je ziet de spieren goed liggen (op me buik zie je de spieren goed ja Tong uitsteken)
- haar is tamelijk grof, geen neiging tot kaalheid (ik ben niet kaan nee Haha!)


Dit zijn de meest populaire uitspraken bij mensen van dit type

Mijn problemen wil ik het liefst zelf in stilte oplossen, zonder er mee naar buiten te komen. KLOPT
Ik sta erg op mijn privacy, veel meer dan de gemiddelde persoon.
Mijn gevoelens spelen een kleinere rol bij het nemen van beslissingen, dan dit bij de gemiddelde persoon het geval is.
In een groep heb ik de neiging mij af te zonderen. Ik ben liever alleen met slechts 驮 of twee vrienden.
Om mijn onafhankelijkheid te bewaren probeer ik zo weinig mogelijk emotioneel betrokken te geraken.
Ik wantrouw de motieven van anderen, vooral van autoriteiten, en stel daarom kritische vragen.
Ik vind het genant mijn gevoelens en emoties te laten zien. KLOPT
Ik word liever met rust gelaten, zodat ik mij met mijn eigen projecten kan bezighouden.
Ik heb veel behoefte om alleen te zijn, en vaak gaat dit ten koste van mijn sociale contacten.
Ik heb sterke principes die ik met veel vuur zal verdedigen. KLOPT HALF
Ik kijk iedereen recht in de ogen en zeg mijn gedacht, zonder mij veel aan te trekken van wat ze zullen zeggen. KLOPT
Geconfronteerd met een pijnlijke situatie probeer ik mijn emoties uit te schakelen om de zaken rationeel aan te pakken.
Ik voel mij slecht op mijn gemak als ik in een grote groep gefeliciteerd word.
Ik voel absoluut geen behoefte de inhoud van mijn gedachten voortdurend met anderen te delen.
Ik kan snel beslissingen nemen en uitvoeren zonder veel te piekeren.
Ik weet dat het uiteindelijk beter is mijn eigen beslissingen te nemen, en niet teveel op anderen te rekenen.KLOPT
Ik concentreer mij op wat moet gedaan worden, zonder mij te laten afleiden door sentiment.
Ik observeer het leven vaak vanuit het standpunt van een buitenstaander.
Ik voel mij niet comfortabel in sterk zonlicht, ik zal dan liever de schaduw opzoeken.
Conflicten ga ik niet uit de weg. Ik vermijd hierbij te allen prijze als zwak over te komen.KLOPT
Ik kan moeilijk genieten van een succes omdat ik in gedachten reeds bezig ben met de volgende uitdaging.
Ik zal haast nooit iets door de vingers zien uit medelijden, om de zwakkere partij te bevoordelen.
Mijn ideaal huis heeft meer weg van een toevluchtsoord dan van een open ontmoetingsplaats.
Ik bepaal liefst zelf de spelregels. KLOPT

Er klopt wel ene hoop hoor Haha! wel grappig!

Kana

Berichten: 8277
Geregistreerd: 04-01-04
Woonplaats: Enschede

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-07-04 10:47

Veel dingen kloppen maar sommige ook niet..
Raar dat wat ze zeggen over hoe ik eruit zie klopt Scheve mond

Dit zijn dingen die kloppen:

Nathalie is ook vrij van sentimentaliteit. Er is bijvoorbeeld weinig kans dat zij zich aansluit bij de politieke partij voor de dierenrechten.

Zij houdt vooral van muziek met een flink ritme. [Of juist niet ligt aan mijn stemming Rolleyes ]

Nathalie streeft er ook naar om nieuwe gebieden te verkennen en te veroveren. Afhankelijk van haar beroep en omstandigheden kan dit zijn : van veranderen, nieuwe projecten opstarten, nieuwe sporten of hobbies uitproberen, avontuurlijke reizen ondernemen, ...

Zij neemt zichzelf misschien te ernstig, vindt het in elk geval erg als zij niet ernstig genomen wordt.

Nathalie is sterk in het aanbrengen van orde en structuur, ook op mentaal gebied : zij denkt op een geordende en systematische manier, recht op het doel af

Nathalie heeft een sterk analytische geest. Er is een goede kans dat Nathalie intelligent is . Zelf is zij vaak bezig met nieuwe concepten en dingen te bedenken ( die daarom niet altijd veel praktisch nut hebben ).

Nathalie heeft er een hekel aan opgesloten te zijn in een kleine ruimte. Zij houdt van ruime kamers en open vlakten.

Nathalie heeft ook een uitstekende ruimtelijke orintatie, zij zal niet gauw verloren lopen.

Nathalie heeft een voorliefde voor paarden, en houdt ook van honden ( bedoeld wordt : chte honden, zoals herders, rottweilers, dobbermans, ... ).

Nathalie kijkt iedereen recht in de ogen en zegt haar gedacht, en dit misschien niet altijd op een diplomatische manier. Als een onverwachte zaak zich aandient, dan is zij ook een van de eersten om hierover haar mening te geven. Klopt als een bus.. Daarom heb ik ook vaak ruzie met mensen Tong uitsteken [waarheid is hard]

In geval van problemen kropt Nathalie gemakkelijk dingen op, waardoor rouw en verdriet niet snel verwerkt zijn. Zij heeft weinig behoefte om haar hart uit te storten, heeft weinig behoefte aan sociale steun van anderen in geval van tegenspoed : zij zal haar problemen wel zelf oplossen, ook al zijn die groot. Toch is Nathalie niet erg stress-bestendig : dikwijls treft zij overhaaste acties.

Indien Nathalie geconfronteerd wordt met een tegenslag, dan gaat zij niet in een hoekje zitten, dan gaat zij ook geen troost zoeken bij anderen, maar dan treft zij onmiddellijk de maatregelen die zich opdringen

Nathalie is een individualist. Zij wil niet afhangen van anderen, en vertrouwt meer op eigen kracht dan op de kracht van de groep. Zelf heeft Nathalie geen behoefte aan constante bevestiging en schouderklopjes. Zij heeft geen behoefte om in de smaak te vallen, en zal hiervoor ook niets tegen haar zin doen. Zij heeft weinig nood aan sociaal en heeft er ook geen moeite mee lange tijd alleen te zijn.

Nathalie is selectief bij de keuze van haar vrienden. Zij heeft moeite om tegen iedereen vriendelijk te zijn, en verbergt dit ook niet; zij heeft namelijk een grondige hekel aan vleierij.
[ik ben gemeen en dat weet ik zelf ook Lachen ]

Nathalie is niet goed in het onthouden van namen van mensen.
Hahahahaha *LOL* Dus neit was laatst zelfs de naam van mijn nicht vergeten Clown


De bewegingen en de reacties van Nathalie zijn snel, zowel lichamelijk als verbaal. Zij is niet op haar mondje gevallen, en schuwt harde en kritische uitspraken niet. Soms is zij humeurig en weinig verdraagzaam, en komt zij over als een kritikaster.

Nathalie heeft een hekel aan het werken volgens strakke schemas; zij heeft veel afwisseling nodig.

Nathalie loopt niet met haar gevoelens te koop, heeft het hart niet op de tong. Je zult haar ook zelden diep en smartelijk zien wenen, zij is niet sentimenteel.

Emotioneel is Nathalie niet altijd even voorspelbaar. Zo kan zij bijvoorbeeld plotseling inwendig boos worden, al laat zij dit meestal niet merken. Haar gevoelens kunnen zeer hevig zijn, zo kan zij bijvoorbeeld zwaar verliefd worden.

Vooral op jonge leeftijd is Nathalie is soms weinig alert op emotioneel gebied, traag in het opvangen van emotionele signalen die de mensen in haar omgeving uitsturen.

Nathalie is weinig genteresseerd in status en maatschappelijke positie van anderen. Roddelen doet zij weinig en de roddelblaadjes leest zij niet. Je moet haar ook niet veel vragen over de soaps die op TV te zien zijn : daar heeft zij tijd noch interesse voor.


Nathalie is niet tevreden met het leven zoals het nu is. Zij is gericht op de vooruitgang. Zij stelt dingen in vraag en is bereid tegen de stroom in te roeien.

Bij het nemen van belangrijke beslissingen zal Nathalie het verstand de bovenhand laten nemen op de gevoelens.

Zo zou Nathalie als advocaat perfect een zware misdadiger kunnen verdedigen, ook al keurt zij de misdaad zelf ten zeerste af. Nathalie is ook streng maar rechtvaardig : zij zal maar weinig door de vingers zien uit medelijden, bijvoorbeeld om een zwakkere partij te bevoordelen. Nathalie heeft ook minder moeite dan de gemiddelde persoon om de waarheid te vertellen als zij weet dat dit pijnlijk zal zijn voor de betrokkene.

Nathalie geeft vaak een verstrooide indruk, omdat zij in gedachten verzonken aan iets anders aan het denken is. Op het bureau van Nathalie zul je waarschijnlijk heel wat stapels met dossiers aantreffen waaraan zij dezer dagen aan het werken is. En als zij iets waarneemt dan heeft zij meer aandacht voor het totale beeld dan voor de individuele details, die haar daarom vaak zullen ontsnappen.

De prioriteit van Nathalie ligt in de toekomst, eerder dan in het genieten van het hier-en-nu. Typisch is dat Nathalie zelfs moeite heeft om te kunnen genieten van een overwinning waarvoor zij lang gevochten heeft - zij is immers in gedachten reeds bezig met de volgende uitdaging.

Nathalie is niet iemand die leeft om te eten. Zij is geen snoeper en is zeker nooit gulzig. Nathalie hecht ook niet veel waarde aan feestmalen en ceremonien; in het algemeen houdt zij van eenvoudige maaltijden, zonder veel poespas. Zij is een snelle eter. Zij behoort tot het soort mensen dat in hongerstaking zou gaan.

Nathalie heeft geen probleem om een maaltijd over te slaan

Onder invloed van alcohol wordt Nathalie nog actiever en nog uitbundiger dan zij normaal al is. Hmmmmm Nagelbijten / Gniffelen

Nathalie is waarschijnlijk gekenmerkt door een rechte mond en dunne lippen. Het lichaam is eerder slank, er is weinig gevaar om kilos bij te winnen behalve misschien op latere leeftijd. Nathalie is een persoon die fysiek sterk en gehard is. Er is een goede kans dat zij een atletisch lichaam heeft. Wellicht heeft zij veel en dik haar. Zij heeft een kordaat voorkomen en een sportieve tred. Zij houdt ervan een goed getraind lichaam te hebben.
Dit klopt kats...

Kenmerken van mijn lichaam die ze goed hadden Scheve mond
sterk lichaam met een sterk beendergestel
- spieren zijn duidelijk zichtbaar
- brede heupen
- huid is tamelijk ruw en dik met duidelijke porin
- wordt gemakkelijk bruin en houdt bruinheid lang
- het haar is grof, weinig neiging tot kaalheid
- persoon is waarschijnlijk mager Scheve mond

Ben best versteld hiervan... Dit klopt als een bus en als ik het teruglees ,dan denk ik dat ik best een gemeen persoon ben Lachen
Maar of ik daar mee zit? Nee eigenlijk niet Tong uitsteken

bokkertje
Berichten: 1169
Geregistreerd: 25-11-01
Woonplaats: Friesland

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-07-04 12:20

er zitten inderdaad dingen tussen die wel kloppen.... ook dingen waar je in de test niks over terug vind Haha! grappig

stimuleer de verdraagzaamheid, wees eens vaker irritant!

stop nooit met lachen, je weet nooit wie er verliefd kan worden op die lach...

Stinkmodder

Berichten: 7891
Geregistreerd: 24-08-02
Woonplaats: NL

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-07-04 14:56

Een paar stukjes uit t mailtje... Tong uitsteken

Citaat:
Miranda heeft er geen behoefte aan de baas te spelen of de vedette te zijn, zij staat niet graag in het centrum van de belangstelling. Zij is geen geboren leider, en beveelt trouwens niet graag andere mensen.

Miranda is bescheiden en plaatst zichzelf niet op de voorgrond. Zij lijdt eerder aan zelf-onderschatting, haar zul je zeker nooit horen bluffen. Miranda is niet uit op status en prestige.

Klopt helemaal..

Citaat:
Miranda is een uitstekende psycholoog, die zich goed kan inleven in de situatie van een ander. Zij is dan ook een uitstekend raadgever waarbij men altijd terecht kan.

Kan best.... :p

Citaat:
Miranda is geen ochtendmens, zij heeft trouwens ook meer slaap nodig dan de gemiddelde persoon. Zij kan niet lang zonder eten of slapen.

Ik ben idd een avondmens. Het klopt niet dat ik veel slaap nodig heb... En ik kan ook best wel lang zonder eten!

Citaat:
Miranda spreekt stil en maakt weinig lawaai; zij zal zelfs niet vaak bulderend lachen. Miranda maakt zich niet snel kwaad, is niet aggressief, is geen vechtjas, is geen competitie-beest. Machtspelletjes zijn haar vreemd, en wreedheid kent zij niet. Miranda schroomt zich zelfs vaak duidelijk voor haar rechten op te komen.

Ik ben idd best wel stil (soms ook niet Haha!).
Wat is schromen??

Citaat:
Misschien mist Miranda wel gedrevenheid en is zij eerder aan de luie kant. Zij kan misschien wel goed werken, maar heeft toch vaak een duwtje in de rug nodig om gestart te geraken

Lui ben ik niet, bij sommige dingen heb ik idd wel een duwtje nodig (bij nieuwe dingen)

Citaat:
Miranda is een gevoelige en sentimentele persoon ( bij een sentimentele film komen de traantjes snel te voorschijn ), en beschikt zeker niet over een olifantenhuid, er is integendeel gevaar dat zij t lichtgeraakt is.

Gevoelig benk wel, maar sentimenteel...

Citaat:
Miranda stelt intimiteit erg op prijs, je zult haar waarschijnlijk nooit aantreffen op een naaktstrand

Daar zou ik dus ook echt nooit komen!!!

Citaat:
De kans is klein dat Miranda een sterk en atletisch lichaam heeft. Zij is misschien niet echt sportief aangelegd. Als zij al aan sport doet, dan kost dit haar veel energie, veel meer dan het haar oplevert. Op middelbare leeftijd zul je Miranda daarom wellicht niet meer op de atletiekpiste zien !

Dit klopt dus absoluut niet....

Citaat:
Zowel op geestelijk als op lichamelijk vlak is Miranda een laatbloeier. Zij ziet er jonger uit dan haar leeftijd, en voelt zich ook jonger. De kans is groot dat zij lang leeft.

Ben denk wel een beetje laatbloeier... Maar ik voel me niet jonger!

Citaat:
Anecdotisch : Miranda heeft waarschijnlijk geen last van claustrofobie ( misschien wel van pleinvrees ), heeft geen last van hoge bloeddruk, heeft weinig last van acne, weinig gevaar voor acute appendicitis

claustrofobie??? Verward Acute appendicitis??? Verward (wat een woord Tong uitsteken)
Die andere dingen kloppen wel...

Citaat:
Als advocaat zou Miranda nooit zware misdadigers willen verdedigen, ook al begrijpt zij dat zij evenzeer recht hebben op een verdediging.

Idd!

Citaat:
- zacht lichaam, niet beenderig

Uhm, hoe bedoelen ze dit???

Citaat:
- huid, houdt bruinheid niet lang

Klopt lekker niet Haha!


Grappig dat sommige dingen wel kloppen, en anderen dus absoluut niet Haha! Leuke test; vooral voor als je je verveeld Schijnheilig

Marsje
Berichten: 8089
Geregistreerd: 09-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-07-04 16:24

SAMENVATTING TEMPERAMENT VAN MARCELMarcel bezit een intense persoonlijkheid die zeer sterk reageert op prikkels, zo sterk dat hij vaak behoefte heeft om zich alleen terug te trekken om niet overbelast te geraken. Je kunt hem vergelijken met een delicaat instrument dat signalen uit de omgeving registreert, maar te sterke signalen moet vermijden om niet beschadigd te geraken.

Prikkels en signalen blijven lang nawerken. Als Marcel bijvoorbeeld een bijeenkomst heeft bijgewoond dan blijft hetgeen hij gehoord en gezien heeft nog lang door zijn hoofd spelen.

Marcel is daarom ook niet de persoon die je tijdens een fuif in het middelpunt van de belangstelling zult zien staan. Je hebt veel meer kans hem aan te treffen in een stil hoekje, samen met een paar vrienden. In een groep met collegas heeft hij er een absolute hekel aan in de schijnwerpers te staan.

Het zou verkeerd zijn uit het bovenstaande te besluiten dat Marcel a-sociaal zou zijn, hij is wel degelijk in staat tot diepgaande sociale omgang, al zal zijn aantal vrienden altijd beperkt zijn.

Veel meer dan de gemiddelde persoon heeft Marcel de behoefte om regelmatig alleen te zijn, om zijn batterijen terug op te laden.

Marcel is een vriendelijke persoon, die een harmonieus samenleven met anderen veel belangrijker acht dan het streven naar status en macht.

Marcel heeft er geen behoefte aan de baas te spelen of de vedette te zijn, hij staat niet graag in het centrum van de belangstelling. Hij is geen geboren leider, en beveelt trouwens niet graag andere mensen. Hij heeft beslist geen macho-allures.

Marcel is bescheiden en plaatst zichzelf niet op de voorgrond. Hij lijdt eerder aan zelf-onderschatting, hem zul je zeker nooit horen bluffen. Marcel is niet uit op status en prestige.

Marcel wordt snel verliefd, maar kent veel schroom om zijn liefde te verklaren.

Marcel pikt snel nieuwe signalen en kennis op en heeft een wendbare geest, die zeer snel van het ene onderwerp op het andere springt. Hij is zeer leergierig en nieuwsgierig, hij heeft een grote honger naar nieuwe kennis en inzichten, hij wil op de eerste plaats de wereld om zich heen in al zijn verbanden begrijpen. Hij loopt ook vaak te filosoferen. Hij heeft ook moeite om lange tijd na elkaar het zelfde te doen. In plaats van dingen telkens weer op de vertrouwde manier te doen, zal hij liever nieuwe wegen uitproberen. Hij beschikt trouwens over een merkwaardig grote capaciteit om van mening te veranderen.

Het gevaar bestaat dat Marcel telkens weer door iets nieuws geobsedeerd wordt, hier dan alles over wil weten, maar uiteindelijk met deze kennis niets doet omdat zich alweer een nieuw interessant onderwerp aandient. Typisch voor Marcel is ook dat hij nauwelijks geniet van een behaald succes : in gedachten is hij reeds lang bezig met de volgende uitdaging.

Marcel is echter niet iemand die zich gemakkelijk zal laten gaan. Hij bezit een beheerste, zelfs geremde persoonlijkheid, altijd en overal wil hij zichzelf onder controle houden. Marcel heeft het moeilijk om zich volledig te ontspannen.

Marcel streeft ernaar zijn opties zolang mogelijk open te houden, en zal daarom belangrijke beslissingen zo lang mogelijk uitstellen.

Marcel is niet iemand die gemakkelijk en impulsief beslissingen neemt. Het is alsof hij telkens bij zijn onbewuste te rade moet alvorens iets te beslissen, in plaats van terug te kunnen vallen op routine en gewoonte. Hierdoor verbruikt hij enorme hoeveelheden geestelijke energie.

Marcel is meer toekomst-gericht dan de gemiddelde persoon. Omdat hij zozeer gericht is op de toekomst en op de vooruitgang is hij dan ook helemaal niet bang om oud te worden, integendeel, hij ziet de rijpheid van de latere levensfaze met belangstelling tegemoet.

Marcel is niet gericht op genieten noch op materile zaken ( maar heeft toch vaak veel moeite om oude zaken weg te doen ).

Marcel houdt van zijn vrijheid. Voor hem betekent vrijheid niet : onbeperkt te kunnen genieten, ook niet : te kunnen doen wat hij wil, maar wel : vrij te zijn van de zorgen van alledag, om zich volledig te kunnen wijden aan wat hem werkelijk interesseert, aan zijn projecten op lange termijn.

Wanneer Marcel geconfronteerd wordt met grote problemen en stress, dan verliest hij zijn eetlust, wordt hij futloos en inactief, en weigert hij opgebeurd te worden door derden. Hij moet tijd en gelegenheid krijgen dit in zijn eentje te verwerken en te overdenken, dit is zijn enige uitweg uit het probleem. Hij is niet de persoon die dan onmiddellijk actie zal ondernemen, of hulp en troost gaat zoeken bij derden, ook niet bij zijn partner. Het gevaar bestaat dat hij in tijden van crisis niet snel genoeg die acties treft die zich opdringen.

Marcel is bijzonder gevoelig voor pijn. Zelfs een douche met koude water kan hem al de adem afsnijden. En hij kan bij manier van spreken de pijn reeds voelen als hij de tandarts nog maar ziet naderen ! Op lichamelijk gebied is hij niet erg dapper.

Marcel is waarschijnlijk geen goede zanger. Enerzijds is zijn stem te geremd vanwege niet ontspannen genoeg, maar anderzijds concentreert hij zich ook t erg op het zingen zelf, bijvoorbeeld uit angst om fouten te maken, waardoor de stem de nodige souplesse mist.

Marcel is bijzonder taalbewust, en heeft een grote verering voor het woord. Hij heeft er een hekel aan een brief met taalfouten te ontvangen. Zelf is hij iemand die veel tijd besteedt om een tekst te schrijven, omdat hij constant zijn woorden wikt en weegt, erom bezorgd om zijn gedachten zo precies mogelijk te formuleren.Op belangrijke ogenblikken maakt Marcel vaak een onbeholpen eerste indruk, vooral bij belangrijke personen en bij personen van wie hij iets moet bekomen ( bijvoorbeeld als hij de vrouw van zijn dromen het hof wil maken ) , omdat hij te gespannen is.

Marcel heeft een grote capaciteit om zichzelf weg te cijferen en zijn wensen op de achtergrond te plaatsen voor zijn dierbaren.

Marcel heeft een hekel aan kabaal lawaai. Zelf spreekt hij stil, als het ware alleen gericht tot de persoon waarmee hij spreekt.

Marcel mijdt uitdagende en gevaarlijke situaties, maar ook sterke fysieke prikkels zoals bijvoorbeeld fel zonlicht.


Marcel is een uitstekende psycholoog, die zich goed kan inleven in de situatie van een ander. Hij is dan ook een uitstekend raadgever waarbij men altijd terecht kan.

Marcel beschikt over zeer veel gevoel voor humor, omdat hij zichzelf zeer goed weet te relativeren, en omdat hij over een zeer wendbare geest beschikt.

Marcel is zeker geen durf-al. Hij heeft een afkeer van gokken en van andere onnodige risicos. Hij heeft ook een afschuw van fysiek gevaarlijke situaties, op dit gebied is hij minder dapper dan de gemiddelde persoon. Bij folteringen zou hij onmiddellijk door de knien gaan. Hij kan over het algemeen slecht tegen pijn.

Marcel is een uitstekend diplomaat, die voorzichtig aftast hoe de gevoeligheden liggen vooraleer een uitspraak te doen. Hij is zeer gewetensvol in het doen van uitspraken en het nemen van beslissingen. Hij zal beslissingen van anderen ook niet zomaar uitvoeren zonder eerst zelf de nodige afwegingen te maken, en zal ze zeker niet uitvoeren als hij het er moreel niet mee eens is. Je zou dus kunnen zeggen dat hij een slechte militair is.

Marcel maakt zich niet snel kwaad, is niet aggressief, is geen vechtjas, is geen competitie-beest. Machtspelletjes zijn hem vreemd, en wreedheid kent hij niet. Marcel schroomt zich zelfs vaak duidelijk voor zijn rechten op te komen.

Marcel is eerder beschouwend ingesteld dan gericht op de actie. Hij is niet iemand die onmiddellijk zal reageren als een nieuwe situatie zich aandient, hij neemt de nodige tijd om zich hierover een mening te vormen. Hij zit misschien vaak te dagdromen, en heeft in elk geval veel aandacht voor wat zich binnen hem afspeelt.

Misschien mist Marcel wel gedrevenheid en is hij eerder aan de luie kant. Hij kan misschien wel goed werken, maar heeft toch vaak een duwtje in de rug nodig om gestart te geraken.

Marcel is een gevoelige en sentimentele persoon, en beschikt zeker niet over een olifantenhuid, er is integendeel gevaar dat hij t lichtgeraakt is.

Marcel stelt intimiteit erg op prijs, je zult hem waarschijnlijk nooit aantreffen op een naaktstrand. Hij houdt ook van knusheid en gezelligheid, en kan slecht tegen ontberingen.

Marcel zal vaak toegevingen doen om de sfeer goed te houden. In een relatie is hij flexibel en bereid om water in de wijn te doen. Hij is niet iemand die per definitie uitgaat van zijn eigen gelijk.

Hij houdt zijn opties liefst ook zo lang mogelijk open. Hierdoor worden beslissingen lang uitgesteld, vaak te lang, waardoor interessante mogelijkheden verloren gaan.

Marcel heeft waarschijnlijk een slechte ruimtelijke orintatie, hij zal al eens verloren lopen of de weg kwijt raken in een grote stad.

Intuitie

Marcel steunt sterk op zijn intuitie. Voor de keuze gesteld tussen een aantal mogelijkheden heeft hij bijvoorbeeld snel door welke wegen wel en welke wegen niet tot een oplossing zullen leiden. Hij is ook principieel wantrouwig ten opzichte van algemeen aanvaarde waarheden, alsook ten opzichte van alles wat hij hoort of leest in de pers : hij houdt er voortdurend rekening mee dat dit wel eens niet de waarheid zou kunnen zijn.

Marcel geeft vaak een verstrooide indruk, omdat hij in gedachten verzonken aan iets anders aan het denken is. Op het bureau van Marcel zul je waarschijnlijk heel wat stapels met dossiers aantreffen waaraan hij dezer dagen aan het werken is. En als hij iets waarneemt dan heeft hij meer aandacht voor het totale beeld dan voor de individuele details, die hem daarom vaak zullen ontsnappen.

De prioriteit van Marcel ligt in de toekomst, eerder dan in het genieten van het hier-en-nu. Typisch is dat Marcel zelfs moeite heeft om te kunnen genieten van een overwinning waarvoor hij lang gevochten heeft - hij is immers in gedachten reeds bezig met de volgende uitdaging.

Rede en gevoel

Bij het nemen van belangrijke beslissingen laat Marcel - misschien meer dan hij zelf meent - zijn gevoelens een minstens even grote rol spelen als zijn verstand.

Als advocaat zou Marcel nooit zware misdadigers willen verdedigen, ook al begrijpt hij dat zij evenzeer recht hebben op een verdediging. Marcel is ook best bereid iets door de vingers te zien of een oogje dicht te knijpen uit medelijden, om een zwakkere partij te bevoordelen. Marcel ziet er zeer tegen op de waarheid aan iemand te vertellen als hij vooraf weet dat deze persoon hierdoor gekwetst zal zijn of hieronder zal lijden. Om dezelfde reden gaat Marcel ook te vaak discussies uit de weg.

Eten en drinken

Marcel moet frequent eten en drinken, omdat de honger snel en scherp op komt. Hij heeft behoefte aan veel calorien in verhouding tot het lichaamsgewicht, omdat de spijsvertering niet optimaal functioneert. Hij heeft vooral behoefte aan vlees.

Marcel kan slecht tegen alcohol, het kan hem een enorme kater opleveren waardoor hij s anderendaags morgens ongeveer waardeloos is. Er is zeer weinig gevaar voor alcoholisme. Hij kan ook slecht tegen zware tabak : het veroorzaakt een snellere hartslag, duizeligheid en gewichtsverlies.

Slapen en dromen

Marcel is een typische avond-mens. Hij geraakt s avonds moeilijk in zijn bed en kan er s morgens zo mogelijk nog moeilijker uit. Hij is een slechte slaper en heeft daarom veel slaap nodig, meer dan de gemiddelde persoon. Zelfs in zijn slaap is hij nooit helemaal ontspannen. Hij droomt frequent en zijn droomleven is goed ontwikkeld. Er is een kans dat hij vanaf middelbare leeftijd alcohol of andere middelen nodig heeft om in slaap te geraken.

Een wilde gok : Lichaam en gezondheid

Vaak zijn personen van dit type op lichamelijk gebied gekenmerkt door : smalle polsen en lange, slanke handen, en dun haar. Ze hebben een late puberteit. Zij zien er jonger uit dan hun leeftijd en voelen zich ook jonger. Hun huid is droog en heeft een fijne textuur.

De kans is klein dat Marcel een sterk en atletisch lichaam heeft. Hij is misschien niet echt sportief aangelegd. Als hij al aan sport doet, dan kost dit hem veel energie, veel meer dan het hem oplevert.

Marcel heeft geen last van claustrofobie ( misschien wel van pleinvrees ), heeft weinig last van acne, en er is weinig gevaar voor acute appendicitis. Hij heeft waarschijnlijk last van haarroos, maar er is weinig kans dat hij kaal wordt. Hij heeft een snelle pols en een eerder lage bloeddruk, kan waarschijnlijk goed zien in het donker, en loopt weinig risico op een acute appendicitis noch op kanker noch op hart- en vaatziekten. De kans is groot dat Marcel lang leeft !


Waarschijnlijk zijn ook een behoorlijk aantal van de volgende uitspraken van toepassing :

- gevaar voor afhangende schouders
- relatief lange ledematen
- relatief zwakke boven-armen en -benen
- relatief klein aangezicht
- dunne, zwakke hals
- huid is dun en droog met fijne plooitjes
- haar is zeer fijn, heeft de neiging in alle richtingen te groeien en is moeilijk te kammen
- geen aanleg tot kaalheid
- zwakke pols, moeilijk te vinden
- huid is bleek, verbrandt gemakkelijk en vervelt dan onmiddellijk
- smalle heupen
- niet-geprononceerde kin


Ook de volgende uitspraken zijn tamelijk populair bij mensen van dit type

Ik ben nogal pessimistisch. Ik stel vaak acties uit omdat ik twijfel aan de goede afloop.
Ik heb veel behoefte om alleen te zijn, en vaak gaat dit ten koste van mijn sociale contacten.
Ik heb regelmatig moeite om beslissingen te nemen omdat ik bang ben om fouten te maken.
Ik vind het vaak moeilijk om beslissingen te nemen, als het over andere mensen gaat.
Ik hou van een ontspannen en rustig leven, zonder veel onverwachte wendingen.
Ik wacht doorgaans t lang om hulp te vragen.
Mijn ideaal huis heeft meer weg van een toevluchtsoord dan van een open ontmoetingsplaats.
De meeste mensen bedoelen het misschien wel goed, maar toch voel ik mij vaak verkeerd begrepen.
Meestal zie ik alle kanten van een probleem, met het gevaar dat ik dan moeilijker kan kiezen tussen tegengestelde meningen.
Ik word liever met rust gelaten, zodat ik mij met mijn eigen projecten kan bezighouden.

Geen onderschrift.

KiWiKo

Berichten: 51675
Geregistreerd: 19-10-02
Woonplaats: Killstraight

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-07-04 20:21

Ik heb m ingevuld nu de antwoorden nog Haha! Haha! Haha!

KiWiKo

Berichten: 51675
Geregistreerd: 19-10-02
Woonplaats: Killstraight

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-07-04 20:31

SAMENVATTING TEMPERAMENT VAN KIMKim is een sterke vrouw, een vrouw van de actie, boordevol energie, ambitieus en competitief ingesteld. Zij houdt ervan de zaak in handen te nemen, en voelt zich op haar ongemak indien zij niets om handen heeft. Luiheid is haar onbekend. Ook lafheid kent zij niet.

Kim heeft een grote bereidheid om verantwoordelijkheid op te nemen. Zij is een echte "manager" die, ook thuis, recht op het doel afgaat, met inzet van alle middelen : zij neemt initiatief, plant, geeft instructies, volgt op. Zij houdt er trouwens van bevelen te geven, en haar omgeving aanvaardt dit meestal.

Kim is ook vrij van sentimentaliteit. Er is bijvoorbeeld weinig kans dat zij zich aansluit bij de politieke partij voor de dierenrechten.

Kim zoekt de actie op, zonder daarom noodzakelijk te lang stil te staan bij de gevolgen op lange termijn. In het bedrijfsleven is zij een echte ondernemer, die nieuwe zaken en projecten opstart. Zij houdt ook van risicos, misschien zelfs van gokken. Waarschijnlijk rijdt zij ook graag snel met de wagen en geeft dit haar een ontspannen gevoel van macht. Zij is een echte durf-al, is moeilijk bang te krijgen.

Zij houdt van de kracht van het jeugdig lichaam, en zij voelt zich onbehaaglijk bij de gedachte aan de onvermijdelijke aftakeling van het lichaam bij het oud worden; daarom gaat zij op zoek naar de eeuwige jeugd, en zal alles in het werk stellen om er zo lang mogelijk jong uit te zien.

Kim kan zeer goed tegen lawaai, en maakt er zelf ook nogal wat, haar stem draagt bijvoorbeeld ver. Vaak zal zij haar radio hard zetten. Zij houdt vooral van muziek met een flink ritme.

Kim heeft weinig directe toegang tot haar onbewuste. Daardoor is zij zich zelden bewust van haar dromen. Daarom ook is zij gemakkelijk te hypnotiseren ( en loopt zij zelfs gevaar in de ban te geraken van een of andere sekte ). Zij kan zelfs een operatie ondergaan onder hypnose, zonder verdere verdoving.

Kim houdt er niet van om dingen uit te stellen, om zaken te laten aanslepen. Soms wil zij zelfs liever een minder goede beslissing dan geen beslissing, dan weet zij ten minste waar zij aan toe is.

Kim zit zelden te dagdromen. Zij piekert ook zelden, en kan snel beslissingen nemen. Zij leeft voor het heden en voor de actie. Zij is niet contemplatief ingesteld, heeft minder aandacht voor wat zich binnen haar afspeelt.

Kim is zelfverzekerd en loopt zelfs gevaar zichzelf te overschatten. Zij neemt het voortouw en bezit wellicht leiderschapskwaliteiten, zij houdt er in elk geval van om in een groep de leiding te nemen. Zij is graag de baas. Zij speelt ook graag de vedette, staat graag in het middelpunt van de belangstelling.

Kim is sterk competitie-gericht : zij wil graag winnen en - vooral als zij eerder klein van gestalte is - zelfs als dat ten koste van anderen gaat. Obstakels zijn er om uit de weg geruimd te worden, de omgeving is er om onderworpen te worden.

Kim is ook een uitstekende uitvoerder : zij concentreert zich op de opdracht, zonder zich te laten afleiden door sentiment.

Kim streeft er ook naar om nieuwe gebieden te verkennen en te veroveren. Afhankelijk van haar beroep en omstandigheden kan dit zijn : van job veranderen, nieuwe projecten opstarten, nieuwe sporten of hobbies uitproberen, avontuurlijke reizen ondernemen, ...

Zij neemt zichzelf misschien te ernstig, vindt het in elk geval erg als zij niet ernstig genomen wordt.

Kim is sterk in het aanbrengen van orde en structuur, ook op mentaal gebied : zij denkt op een geordende en systematische manier, recht op het doel af. Kim is zeer voorspelbaar, zal bijvoorbeeld zelden van mening of van mentale ingesteldheid veranderen. Zij is met andere woorden koppig en weinig flexibel, en is snel overtuigd van haar eigen gelijk.

Kim heeft er een hekel aan opgesloten te zijn in een kleine ruimte. Zij houdt van ruime kamers en open vlakten. Misschien lijdt zij zelfs aan claustrofobie. Zij houdt ook niet van sluitende kledij, en houdt er in de zomer ook van (half-)naakt te slapen.

Kim heeft ook een uitstekende ruimtelijke orintatie, zij zal niet gauw verloren lopen.

Kim heeft een voorliefde voor paarden, en houdt ook van honden ( bedoeld wordt : chte honden, zoals herders, rottweilers, dobbermans, ... ).

Kim kijkt iedereen recht in de ogen en zegt haar gedacht, en dit misschien niet altijd op een diplomatische manier. Als een onverwachte zaak zich aandient, dan is zij ook een van de eersten om hierover haar mening te geven.

Indien Kim geconfronteerd wordt met een tegenslag, dan gaat zij niet in een hoekje zitten, dan gaat zij ook geen troost zoeken bij anderen, maar dan treft zij onmiddellijk de maatregelen die zich opdringen. Maar waarschijnlijk reageert zij zich eerst af : misschien slaat zij wel met de deuren, misschien reageert zij zich af via sport, begint zij met de grote schoonmaak, gaat zij uitgebreid winkelen, maakt zij een ritje met de wagen, ...

Maar indien Kim een succes geboekt heeft, dan zal zij het ook niet verborgen houden : vreugdekreten zijn dan niet uit de lucht.

Een wilde gok : Lichaam en gezondheid

Kim is een persoon die fysiek sterk en gehard is. Er is een goede kans dat zij - in verhouding tot haar gestalte - een atletisch lichaam heeft. Wellicht heeft zij veel en dik haar. Zij heeft een kordaat voorkomen en een sportieve tred. Zij houdt ervan een goed getraind lichaam te hebben. Op gebied van gezondheid moet zij opletten voor een hoge bloeddruk en loopt zij het risico op een acute appenditis ( zoland dit kleinood nog niet verwijderd is, natuurlijk ).

Kim houdt van fysieke uitdagingen. Waarschijnlijk houdt zij van sport en heeft zij er behoefte aan, het geeft haar energie eerder dan haar te vermoeien. Zij verdraagt ook zeer goed pijn.

Eten en drinken

Kim heeft geen probleem om een maaltijd over te slaan

Onder invloed van alcohol wordt Kim nog actiever en nog uitbundiger dan zij normaal al is.

Slapen en dromen

In vergelijking met haar leeftijdsgenoten is Kim een ochtend-mens. Zij slaapt goed en diep en zal daarom niet langer slapen dan nodig is - en droomt zelden. Zij heeft ook weinig slaap nodig, heeft opnieuw in vergelijking met haar leeftijdsgenoten - geen moeite om s morgens op te staan en is ook al snel aan de slag.

Rede en gevoel

Bij het nemen van belangrijke beslissingen zal Kim - misschien meer dan zij zelf meent - het verstand de bovenhand laten nemen op de gevoelens.

Zo zou Kim als advocaat perfect een zware misdadiger kunnen verdedigen, ook al keurt zij de misdaad zelf ten zeerste af. Kim is ook streng maar rechtvaardig : zij zal maar weinig door de vingers zien uit medelijden, bijvoorbeeld om een zwakkere partij te bevoordelen. Kim heeft ook minder moeite dan de gemiddelde persoon om de waarheid te vertellen als zij weet dat dit pijnlijk zal zijn voor de betrokkene.

Waarschijnlijk zijn ook een behoorlijk aantal van de volgende uitspraken van toepassing :

- spieren zijn duidelijk zichtbaar
- brede heupen
- geprononceerde kin
- relatief zware onder-armen en -benen
- huid is tamelijk dik met duidelijke porin
- huid wordt gemakkelijk bruin en houdt bruinheid lang
- het haar is grof


Ook de volgende uitspraken zijn tamelijk populair bij mensen van dit type

Conflicten ga ik niet uit de weg. Ik vermijd hierbij te allen prijze als zwak over te komen.
Ik bepaal liefst z lf de spelregels.
Ik lever graag in het oog springende prestaties.
Ik ben een optimist. Ik ga er van uit dat de dingen meestal goed aflopen.
Mijn planning is meestal flexibel, en ik zorg dat ze voldoende ruimte laat voor onverwachte mogelijkheden.
Ik heb misschien te vaak de neiging om anderen goedbedoelde instructies te geven.
Ik droom ervan een team naar de overwinning te leiden.
Ik blijf niet lang stilstaan bij pijnlijke herinneringen. Ik denk liever aan iets plezierigs, het leven is zo al kort genoeg.

Joyce

Berichten: 6330
Geregistreerd: 02-05-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-07-04 22:25

Het klopte bij mij met bijna alles. Gaaf zo'n test Lachen


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Drico en 11 bezoekers