Zojuist geboren: ZamaSutra (v.Ovidius)

Moderators: petraaken, Apple, Coby, Nicole288, SayaJones, A_nouk, C_arola, Dyonne

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Ziolette

Berichten: 17583
Geregistreerd: 06-03-02
Woonplaats: ZHE onder de zon!

Zojuist geboren: ZamaSutra (v.Ovidius)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-05-04 01:42

Om enkele minuten voor twaalf is na een zware bevalling Janneke's veulen geboren. Zijn naam is ZamaSutra en die naam heeft ie te danken aan alle standjes die hij heeft uitgeprobeerd tijdens de dracht en zelfs nog tijdens de bevalling. Hij is op zijn kop geboren (hoofd onder de pootjes, dus op zijn rug, ipv andersom) en moeders had er een zware dobber aan. Ze kon het alleen niet af en de dienstdoende veearts was nog bezig met een keizersnede ergens anders. We staan gelukkig op een boerderij en mede dankzij de pensionhoudster is deze knappe jongen alsnog gezond en wel ter wereld gekomen OK dan! . Zo'n 15 minuten daarna arriveerde de veearts, die moeder en kind nog even inspecteerde en ZamaSutra gelijk blij maakte met een prikje en een klisma Haha! .

Het is een schitterend bruin hengstveulen met een klein kolletje en achter twee witte voetjes Lovers . Schitterend koppie en mooi halsje, de rest is nog een beetje gammel maar ziet er ook prima uit. Hij is nu al erg brutaal, het duurde vrij lang voordat ie op die lange stelten kon staan, maar hij bokt al aardig naar moeders en wil iets te graag de stal uit wandelen Clown . Wat het drinken betreft is het een beetje een dummy, pas anderhalf uur na de geboorte had ie eindelijk een beetje door waar dat uier zat en hoe het werkte Schijnheilig .

Helaas zijn de digitale foto's mislukt, maar morgenochtend als hij naar buiten gaat volgen er alsnog foto's van dit kleine wonder. Na twee nachten zonder slaap, ga ik nu maar eens wat inhalen. Die knappe jongen heeft niet alleen zijn moeder goed bezig gehouden Knipoog .


Save the Earth, it's the only planet with chocolate!
Very funny, Scotty! Now beam down my clothes!!!
Torontra Ster Sport (sgw) D-OC v. Lancelot, Alissa Prok D-OC v. Olivi, Talanda WH vrl.keur pref v. WelthitII, Me Lady Ster Sport (drs) v. HemmingwayZiolette

Berichten: 17583
Geregistreerd: 06-03-02
Woonplaats: ZHE onder de zon!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-05-04 12:50Save the Earth, it's the only planet with chocolate!
Very funny, Scotty! Now beam down my clothes!!!
Torontra Ster Sport (sgw) D-OC v. Lancelot, Alissa Prok D-OC v. Olivi, Talanda WH vrl.keur pref v. WelthitII, Me Lady Ster Sport (drs) v. Hemmingway

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot, Kimsel94, Lileae, pretty en 1 bezoeker