drachtige merries en hun gedrag :-)

Moderators: Apple, Coby, petraaken, A_nouk, SayaJones, C_arola, Dyonne

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

rina

Berichten: 8692
Geregistreerd: 23-03-02
Woonplaats: duitsland

drachtige merries en hun gedrag :-)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 03-05-04 23:03

ja af en toe heb je van die dingen, neem nou mijn feline, is hoogdrachtig en nooit maar dan ook nooit een uitbreker geweest. die kan je dus achter een draadje zetten zonder stroom erop. ja tot vandaag dan.

ik had voor haar een stukje van de tuin afgezet, omdat ze nog niet op de wei mogen. die is eind vorig jaar net ingezaaid en we hebben er vorige week kunstmest op gedaan. dus ik denk laat ik eens aardig wezen voor lientje, en zorgen dat ze wat gras binnen krijgt. en zet dus een stuk van de tuin voor haar af. en tot vandaag ging het super. geen nijging tot uitbreken, nee met zo'n buik dan ben je niet meer zo snel, dacht ik.

vanmiddag dacht ze volgens mij dat het gras net aan de andere kant van dat dradje lekkerder was ofzo. floep zo onder het draad door. ik zit net in de kamer en zie ineens lientje voor het raam langs lopen.
chips lien is los, ik snel naar buiten. nou kan je haar altijd zo pakken gelukkig, en ik haar weer terug haar weitje in. nou ik had me net iets meer dan omgedraaid en hup daar liep lien weer voor het raam langs.
toen had ik het toch wel even gehad, das nou de laatste keer doos nu heb je pech nu ga je net als de rest op de paddock.

echt dat paard is als de dood voor draad, en ik heb haar vaker op deze manier ergens laten grazen. maar nu, zo dik als ze is zo ontdeugend is ze ook. en ze stond me met zo'n koppie aan te kijken van: leuk mag ik nog eens.
drachtige merries af en toe krijg ik er wat van Knipoog Haha!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 bezoekers