Bokt.nl • Tinkerbell: Een heel jaar samen
Pagina 1 van de 1

Tinkerbell: Een heel jaar samen

Link naar dit berichtGeplaatst: 03-09-17 22:23
door Anoniem
8 september is ze alweer een jaar in mijn bezit. Er waren of nouja er zijn velen die niet in ons geloven wat vandaag keihard in mijn gezicht werd gedrukt.

Vandaag plaatste ik dit bericht op mijn Facebook:


Op 8 september 2016 hadden we geen gas en geen rem, laat staan dat er een stuur aanwezig was. Verdomme wat ben ik trots op je. Je bent niet het makkelijkste paard, maar wel de liefste. We zijn van zo ver gekomen en er zijn er maar weinig die dat hebben gezien. Zonder de juiste instructie en steun van J. waren we nooit zo ver gekomen (voor ons doen) als we nu zijn. Het was een jaar van letterlijk bloed, veel zweet en nog heel veel meer tranen.

Dat een ander haar of zijn paard graag keihard in de krul trekt en dit afdwingt (puur om het er zogenaamd netjes uit te laten zien) moeten ze zelf weten. Maar ik kan wel zeggen dat ik mijn paard altijd eerlijk en met respect behandeld heb. Als we straks in de wedstrijdring staan en onze eerste punten binnen slepen, lachen we alle misgunnende, treurige, jaloerse figuren zo hard uit dat ze er een hele dikke middelvinger er bovenop krijgen.

De personen die wel altijd in ons blijven geloven, zitten dan ook diep in mijn hart. Bedankt voor al jullie mentale steun en lieve woorden. Jullie zijn goud waard en lieten mij altijd inzien dat de handdoek in de ring gooien nooit een optie is geweest. Dit zal ik dus ook nooit doen en zal nooit een optie worden. Het is heel vaak (head-first) vallen geweest, maar ik ben altijd weer opgestaan.


Ik heb gehuild, veel gehuild, omdat ik door anderen werd uitgelachen en vernederd. We zijn letterlijk op 0 begonnen (naast dat ze zadel- en super goed verkeersmak was). Het heeft een flinkte tijd geduurd voor we een goed passend zadel hadden en dus echt aan het werk konden gaan.

Maar echt, mijn pony gaat zo onwijs vooruit. Hoe galop nooit te doen was en gepaard ging met veel strijd, vindt ze nu steeds meer haar balans en kunnen we hele rondjes over de hoefslag galopperen. Van ontspanning is nog niet veel sprake en toch zijn er momenten dat ze super ontspannen loopt en daar ben ik al heel trots op.

Inmiddels is ons huidige (boomloze) zadel niet meer zo geschikt voor ons. Ik zit er gewoon niet goed op, kan niet netjes rechtop blijven zitten en ik kan mijn bekken niet kantelen. Maar toch wil ik wat foto's delen van vandaag. Er zijn nog zoveel punten waar we aan moeten werken. Die ontspanning komt later wel, belangrijk is nu dat ze haar balans kan vinden en behouden.

Vandaag heeft een stalgenootje wat foto's gemaakt van hoe we nu door de bak hobbelen.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Er zijn dus een hoop op en aanmerkingen, ook over mijn zadel. Maar tot de dag van vandaag ben ik dankbaar dat zij in mijn leven terecht is gekomen.

TINKERBELL 2016 - 2017 :+:

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Eerste bezichtiging <3
Afbeelding

Voor de afwisseling springen we zo nu en dan een kruisje. Ook in dat opzicht zijn we vooruit gegaan.


Daarnaast had ik ook een leuk filmpje gemaakt van toen ze 10 maanden van mij was.


Ik kan niet wachten op wat de toekomst brengt maar één ding weet ik zeker: samen komen we er wel. :+:

Hard work pays off.

Re: Tinkerbell: Een heel jaar samen

Link naar dit berichtGeplaatst: 03-09-17 22:35
door emilyslaluna
Gefeliciteerd met jullie jubileum! Ik vind jullie echt een leuk koppeltje!

Re: Tinkerbell: Een heel jaar samen

Link naar dit berichtGeplaatst: 04-09-17 07:16
door freetorun
Wat vervelend dat je 'werd uitgelachen en vernederd' door andere mensen. Hoe kwam dat? Iedereen weet toch dat een jong paard tijd nodig heeft? Gewoon lekker rustig rijden, goede instructrices en rustig aan stappen vooruit zetten.

Wel gefeliciteerd met jullie jubileum! En wat fijn dat er zoveel progressie inzit :)

Re: Tinkerbell: Een heel jaar samen

Link naar dit berichtGeplaatst: 04-09-17 07:49
door AnneJ1995
Jaa knappe Bell! Wat vliegt de tijd.. een jaar alweer.. dat betekent dat Anouk ook alweer bijna een jaar bij mij is *D
Jullie komen er wel! <3

Link naar dit berichtGeplaatst: 04-09-17 07:50
door Yaralisa
Leuk stel zijn jullie!
Veel plezier nog samen :D

Re: Tinkerbell: Een heel jaar samen

Link naar dit berichtGeplaatst: 04-09-17 09:41
door Celiien
Do, ik heb het al vaker tegen je gezegd
De paardenwereld is hard, naar en vooral misgunnend. Maar ik zie/heb gezien in real life wat je in het afgelopen jaar bereikt hebt, wat jullie allemaal doen en hoe dol jullie op elkaar zijn. Wie zegt dat jullie binnen x tijd iets moeten hebben bereikt? jullie hebben alle tijd en nemen die ook voor elkaar. Geen haast, waar is die voor nodig?
En alsjeblieft, de mensen die zeggen dat het niet goed genoeg is, dat het meer moet, dat het nooit wat ga worden; die mensen zijn jaloers, hebben niks anders te zeggen of zijn zo negatief dat ze gewoon een zwarte wolk over zich heen hebben

En wat ik dus altijd tegen je zeg;
Komt goed moppie <3 <3

Link naar dit berichtGeplaatst: 04-09-17 09:56
door Ghostattack
De tijd gaat snel, een jaar alweer! Komt helemaal goed met jullie! <3

Re: Tinkerbell: Een heel jaar samen

Link naar dit berichtGeplaatst: 04-09-17 10:11
door jonneke1981
Ik vind het er super vriendelijk uit zien. Geniet van je paardje!

Link naar dit berichtGeplaatst: 04-09-17 10:19
door Caitlin_K
Ik kan het niet vaak genoeg zeggen lieverd, maar ik ben zo trots op je. Trots op jou, trots op Bell. Ik ben blij dat ik jou zoektocht, naar je droompaard heb mogen meemaken. Ik moet eerlijk zeggen dat het jammer is dat ons contact ietsjes verwaterd is, maar daar kunnen we wel wat aan doen. :)
Laat die misgunners maar lekker jaloers zijn. Degene die namelijk het negatiefst reageren zijn het jaloerst. Zij zien namelijk dat jij een werkelijkwaar mooie band hebt met Stink, en deze mensen zouden zoiets nooit kunnen bereiken.
Laat je niet verlagen/naar voelen door die sukkels. Jij komt er sowieso met Stink altijd weer bovenop *\o/* . Op naar de 10 jaar.

Kus <3