Kent iemand dit paard?

Moderators: zonnebloem18, Neonlight, Lous, Dreamy

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Sparrow

Berichten: 194
Geregistreerd: 29-10-03
Woonplaats: Tilburg

Kent iemand dit paard?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 17-11-03 11:26

2 jaar geleden verzorgde ik een Belgisch Trekpaard merrie. Ben al zo'n beetje 2 jaar naar haar aant zoeken, aangezien ik op een avond een telefoontje van haar eigenaar kreeg dat ze verkocht was. Hij heeft me echter niet verteld waarheen, hij zei alleen dat ze meteen meegenomen was, wat volgens mij onmogelijk is omdat ze in een weiland stond dat aan een doodlopend zandpad lag.. Daar rijdt toch niemand langs met een trailer en heel veel geld.. Dat is TE toevallig, zeker omdat haar eigenaar er dan ook had moeten zijn en die was er echt niet zovaak. Afijn, kent iemand haar? Heeft iemand haar gezien?

<img src=http://picserver.student.utwente.nl/getpicture.php?id=493249>

Haar naam was toen Lena, en ze was toen een jaar of 9 (nu dus een jaar of 11) het is dus een merrie en aan de rechterzijde van haar hals heeft ze een brandmerk, een hoefijzer. Ook had ze zeer veel last van mok en gele bulten onder haar flossen, die echt vies waren, met maden erin enzo (ze stond altijd op een soppige wei) Ze had een staart, en was NIET gecoupeerd (wel was de staart redelijk kort) Ik hoop dat iemand haar kent of zo, misschien dat ik dan na 2 jaar dit hoofdstuk eindelijk af kan sluiten, ik mis haar enorm Boos! Ze was mn beste (misschien wel enige) vriendinnetje destijds, en na 2 jaar rouwen begin ik te denken dat ik voor altijd verdrietig zal blijven..

Alright then, I confess.. It's my intention to commandeer one of these ships, pick up a crew in Tortuga, raid, pillage, and plunder, and otherwise pilfer my weasley black guts out.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: flint_blesco, Googlebot en 6 bezoekers