Nog iemand naar de madepolder geweest

Moderators: Dyonne, SayaJones, Apple, Coby, petraaken, A_nouk, C_arola, Nicole288

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Cer

Berichten: 19093
Geregistreerd: 22-10-01

Re: madepolder

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-02-02 12:25

Emmy"]
Ook een drukbezette beginnerspleasureklasse, deze moest zelfs in 2en gedeeld worden, helaas bij de open maar 3 deelnemers, zelf had ik de uitslag precies omgekeerd neergezet, de zwart-witte paint vond ik een mooie regelmatige, natuurlijke gang hebben en de winnaar vond ik een echte krabbelaar.
[/quote]

Dat vond de jury ook, maar helaas pakte de zwart-witte drie keer achter elkaar de verkeerde galop op linksom, en ja... dat tikt hard aan...

[quote="Emmy schreef:
De reiningbeginners vond ik erg goed, jammer dat deze ruiters niet op andere wedstrijden komen, er werd met meer lef en gecontroleerd gereden.


Voor veel van deze mensen (bijna allemaal volgens mij?) was het de eerste keer dat ze starte.. vandaar dat ze nog nergens anders geweest zijn. Maar naar aanleiding van deze resultaten zullen ze misschien ook wel op andere wedstrijden gaan starten. Overigens, bij goede resultaten in de beginners, moet je wel opschuiven naar de gevorderden...

Verder vond ik het een leuke dag, erg lange zit, maar leuk om te zien. Iets meer controle bij het losrijden had niet verkeerd geweest, dan had 1 ruiter er uit gehaald kunnen worden. De jeugd heb ik helaas niet zien rijden. Bij de open Reining had ik echter wel wat betere resultaten verwacht, een ruiter op een palomino werd geplaatst terwijl ze haar vrije hand erbij pakte (heeft de jury waarschijnlijk niet gezien).
Er waren een paar ruiters die hun paard helemaal niet onder controle hadden (kan aan verschillende factoren gelegen hebben, daar niet van) Maar het resultaat was beter als wat ik de laatste tijd op de NK's gezien heb......Cer

Berichten: 19093
Geregistreerd: 22-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-02-02 14:53

chrico schreef:
Tijdens het inrijden viel mij met name een ruiter op en als ik het voor het zeggen had gehad, had zij niet eens mogen starten.


Oh mij viel dat op bij het losrijden van de Reining... Een mannelijke ruiter die imo niet had mogen starten. Maar dat heb je als je een onderlinge wedstrijd zonder officiele regels organiseerd... Maar verder vond ik het leuk!

Uhm... er had wel een mini-meeting kunnen plaatsvinden Haha!

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Caddilacje en 3 bezoekers