STECO in Amsterdam

Moderators: Apple, Coby, petraaken, A_nouk, SayaJones, C_arola, Dyonne

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
vikki

Berichten: 14251
Geregistreerd: 21-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-09-01 18:35

dacht dat ze in de kastelenstraat zaten...heb trouwens nog nooit problemen gehad, ben ook 2 keer met iets terug geweest, geen probleem, netjes omgeruild!


vikki

Berichten: 14251
Geregistreerd: 21-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-09-01 21:06

Hihihi...tegen mij dus ook altijd aardig hoor...en over de service heb ik ook echt niks te klagen... Schijnheilig Maar beste service heb ik gekregen bij de western import company in Den Haag...(sorry, moet ik gewoon ff zeggen Haha! ) ik ging daar een keer in een opwelling naar toe met het OV (vanuit Amsterdam) en op het station wist niemand me te vertellen hoe ik bij de Madepolderweg kon komen... Verward Dus ik de western import company gebeld om te vragen of ze wisten welke bus ik kon nemen en toen is de eigenaar me helemaal komen halen!!! Das pas service...*grijnz* Was erg aardig...goed voor de klantenbinding ook want bij evenementen enzo gfa ik altijd als eerste bij hun stand kijken... Haha!


vikki

Berichten: 14251
Geregistreerd: 21-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-09-01 06:47

Ja, bij Hippodam zijn sommige personeelsleden echt onbeschoft! Misselijk Ik heb een keer een half uur voor de balie staan wachten en dat grietje (sorry Schijnheilig ) bleef maar door zemelen over luieruitslag en een baby die volgens de dokter jeugdpuistjes had...(aan de tel. met een vriendin) Verward Ik ben eigenlijk nog gek dat ik zo lang ben blijven staan, maar je zal dus maar wat nodig hebben... Frusty


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot en 5 bezoekers