alles te koop en wedstrijd zuidwolde.

Moderators: C_arola, Dyonne, Apple, Coby, petraaken

Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten
 
 

Maclee

Berichten: 850
Geregistreerd: 29-05-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-08-01 13:38

met trillende handen en mijn hart in mijn keel heb ik dit topic open geklikt. Christien-van-de-jaarling-ruin-waar-ik-verliefd-op-ben gaat ALLES verkopen!!!!!!!!!!! Hmmmmmmmm alleen de kleding, niet het paard dus Party!!

Gelukkig maar, wij hebben al 2 paarden en 3 is teveel Haha!

Wij komen ook naar Zuidwolde. Harold gaat met Rainbow starten en ik neem Mac mee. Misschien start Harold Mac ook wel in de trail, of als ik zelf durf.....................nee ik droom nog even verder Gaaaap Gaaaap Gaaaap


Maclee

Berichten: 850
Geregistreerd: 29-05-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-08-01 21:30

waarom ik niet durf. Nou omdat:

ik paardrijden gruwelijk eng vind. Mac is het liefste paard van de wereld dus daar durf ik op. Ook lekker het bos in tegenwoordig. Maar in zo'n bak rijden met 30 anderen brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Ik heb in het voorjaar wel in Zuidwolde gereden. Mac was mee voor de gezelligheid. Harold heeft toen aan de pleasure meegedaan met Rainbow. Ik heb toen met Mac in de inrijbak gereden. Vond ik heel erg stoer van mezelf. Haha!

En nog een reden. Ik rijd paard voor mijn plezier. Stress heb ik al genoeg in mijn werk. Ik wil niet moeten presteren met paardrijden. Ik wil alleen maar genieten. En als ik mee zou doen zondag zou ik al drie weken van tevoren geen lol meer hebben in het rijden omdat het dan veel te serieus wordt allemaal.

Maar bedankt voor het spandoek vast. Fijn om te weten dat ik al 1 supporter heb mocht het er toch ooit nog van komen Clown

Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 bezoeker