Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
Apple schreef:Lijkt mij de kipfilet gewoon als stukje , niet de broodbeleg kipfilet .
vikki schreef:Apple schreef:Lijkt mij de kipfilet gewoon als stukje , niet de broodbeleg kipfilet .
Mij ook... vandaar 'even voor de goede orde', altijd handig voor alle bokkers die het recep tegen komen en het willen maken. Ik denk trouwens dat ik alles moet verdubbelen willen we er thuis genoeg an hebben met z'n tweetjes...
LittleAnn schreef:Ik heb het gisteren gemaakt, en het is erg in de smaak gevallen! Ik ga het ook zeker vaker maken.
Aanpassingen:
een teentje knoflook extra
deeg voor hartige taart ipv bladerdeeg
Ik heb er een lekkere salade met komkommer en tomaatjes bijgemaakt, dat is wel een aanrader omdat het anders vrij eentonig wordt.
De punten:
Ik: 8,5
Zus:8
Zus:8
Vriend: 7,5
Gemiddeld: 8.
vikki schreef:Ik denk trouwens dat ik alles moet verdubbelen willen we er thuis genoeg an hebben met z'n tweetjes...
mirre schreef:Alleen was ons niet echt duidelijk of de onderkant van de ovenschaal ook met bladerdeeg bekleed moest worden. Wij hebben dat wel gedaan, ook hebben we de ovenschaal ingevet met olijfolie, dat stond ook niet in het recept maar leek ons wel logisch. toen we de ovenschaal voor het eerst in de oven zetten en hem erna uithaalden was de zijkant (bladerdeeg) wel een beetje ingezakt, misschien iets te lang er in laten staan?
Gebruikers op dit forum: Jackyyb en 89 bezoekers