En dan wel oppassen dat je je vingertjes niet brand aan de folie
lageveld
Berichten: 3378
Geregistreerd: 03-09-01
Woonplaats: Almelo
Geplaatst door de TopicStarter: 08-10-04 23:58
Maar eten jullie dan ook wel de mais die hier gewoon op het land staat ? Daar moet toch ook wel wat mee te doen zijn.. al is het nu waarchijnlijk een beetje te laat omdat de korrels al te hard zijn geworden nu het al oogsttijd is.
Helderder
Berichten: 10126
Geregistreerd: 13-06-04
Geplaatst: 09-10-04 12:27
Met boter besmeren en een poosje in de oven of magnetron stoppen
Anoniem
Geplaatst: 09-10-04 12:40
waar kan je eigenlijk maiskolven kopen
(misschien ook makkelijk )
rockey
Berichten: 7487
Geregistreerd: 16-12-03
Woonplaats: tilburg
Geplaatst: 09-10-04 12:50
vonneke schreef:
waar kan je eigenlijk maiskolven kopen
(misschien ook makkelijk )
in de supermarkt!!!! tenminste ik heb ze wel eens zien liggen, in zo'n pakketje van 3
Anoniem
Geplaatst: 09-10-04 13:01
mm dan ga ik ze daar is halen, zag er lekker uit he in lanaken zoals ik naast je zat te eten
rockey
Berichten: 7487
Geregistreerd: 16-12-03
Woonplaats: tilburg
Geplaatst: 09-10-04 13:02
vonneke schreef:
mm dan ga ik ze daar is halen, zag er lekker uit he in lanaken zoals ik naast je zat te eten
hahaha uh, misschien was het lekkerder dan dat het er uit zag
Anoniem
Geplaatst: 09-10-04 13:30
het was heerlijk, gepofte aardappel en maiskolven daar kun je me voor wakker maken!!!!
samoth
Berichten: 4686
Geregistreerd: 18-06-04
Geplaatst: 09-10-04 20:15
Ziolette schreef:
Wij doen er tegenwoordig wat kerriesaus over, is echt een aanrader .