Dan kan je eens proberen banketbakkersroom te maken (is de pudding die ze in eclairs en glacéekes doen)
2.5 dl. melk
3 eidooiers
25 gram bloem
25 gram suiker
1/4 vanillestokje
Roer de eidooiers met de suiker en de gezeefde bloem glad zonder klontjes (met de mixer)
Breng de melk met het vanillestokje aan de kook en laat dit 10 minuten trekken.
Neem het vanillestokje uit de melk en voeg deze al roerende bij de eidooiers.
Giet alles terug in de pan en laat op zacht vuur in 10 minuten gaar koken.
Giet over in een kom en laat afkoelen zonder velvorming (af en toe eens roeren)
Je kan eens proeven of het zoet genoeg is vooraleer je 't terug verder laat koken... Is het nog niet zoet genoeg voeg je er wat suiker bij en laat je 't daarna opnieuw koken... Wel altijd goed blijven roeren.
Accept what is, let go of what was, have faith in what will be