_Tara_ schreef:Wat goed Anouk! Bizar eigenlijk dat je dit zelf hebt moeten uitvinden zo.
Gaucho, ja, haar volg ik sinds kort ook op insta! Eerder at ik fruit aan 't begin van m'n maaltijd, nu dus aan het einde.
LaDonna, al 8 jaar! Fijn om te lezen he dat er meerdere zijn zo.
Cowgirl, mag ik vragen wat de aanleiding was?
Bij behoefte aan iets zoets kan ik pindakaas met banaan ook aanraden. Ik doe dat wel eens op brood.
Die periode in de maand heb ik inderdaad ook wat meer moeite om 't allemaal suikervrij te houden. Eigenlijk wel heel slim om dan een suikervrije vervanger te zoeken voor een brownie bv, goede tip!
Susan, oo jee dat is wel heftig. Dan is ergens anders eten inderdaad een ander verhaal. Ik kan me voorstellen dat anderen zich ook niet altijd beseffen waar allemaal suiker in zit.
Keeyzie, pannekoeken zijn ook wel erg lekker. Wel goed dat je zo op zoek bent gegaan naar een alternatief ervoor!
Dieuwke, ah dat kan ik me wel voorstellen. Dat vergt wat meer voorbereiding voor je maaltijden. Wel top dat je dit iig probeert zo! Voeding is soms toch een onderbelicht iets bij artsen. Terwijl ik zelf geloof dat 't een grote invloed heeft op hoe ons lijf functioneert. Uitzonderingen daargelaten natuurlijk. Een scheef gebroken been genees je niet door suiker te laten staan.
Dat houd ik prive
Ondanks dat heel internet vol staat dat bananen niet stoppen stoppen ze bij mij wel.
Ik had van het weekend 2 dagen achter elkaar een banaan gegeten en vervolgens zware bevalling op de wc
Van de 2 die nu nog in de koelkast liggen wil ik een suiker vriendelijke cake/brood van maken. Nu alleen nog even een recept vinden.