Borrelplankjes en snacktafels, heerlijk!
Wij maken ze hier thuis iets te graag en ook als er mensen komen maak ik graag een hoofdgerecht met kleine hapjes eromheen.
Een greep uit de collectie:
Wat mij betreft altijd met kaas, toastjes/stokbrood en een lekkere (zelfgemaakte) knoflookboter en/of aioli. Leuke variaties vind ik vega gehaktballetjes, tomaat met mozzarella en basilicum, zeewiersalade, plakjes peer met blauwe kaas en honing, gebakken paddenstoelen in soja saus, of met knoflookolie. Gegrilde courgette/aubergine in plakjes, ook lekker.. en wat nootjes en druiven bij de kaas. En als het echt luxe mag.. oesters of wat sushi
We hebben laatst ook een bult dumplings bij de toko meegenomen die gaan nu ook graag op tafel, heb ook wel eens zelf gyoza’s gemaakt dat is ook lekker bij de borrel.
Eigenlijk kan alles op een plankje als je het mij vraagt
Vanavond was dit de borreltafel