Aangezien ik laatst bij elkaar heb opgeteld wat ik tijdens werkdagen besteed aan eten en drinken en dat een klein beetje over de top is, ga ik wat vaker zelf lunch regelen.
Ik heb een hekel aan bammetjes, maar tosti vind ik erg lekker. Wat voor variatie maken jullie? Misschien kan ik wat inspiratie opdoen.
Mijn standaard variaties zijn: - Kipfilet met kaas - Kipfilet met kaas en boursin - Gerookte zalm met kaas en boursin - Makreel + mayonaiseprutje met kaas - Tonijn + mayonaiseprutje met kaas
En altijd wat boter aan de buitenkant voor kleurtje en knapperigheid.
Tosti met cheddar cheese en frambozen/aardbeien jam (ook lekker om het brood te vervangen voor een pita broodje, doe ik ook gewoon in het tosti ijzer).
'pizzatosti': Dunnetjes ketchup/curry op beide bammetjes smeren. Onderste bammetje beleggen met kaas, salami, champignons, ui, verdere groenten naar smaak, evt wat Italiaanse kruiden eroverheen strooien en dan afdekken met het tweede bammetje en in het tosti apparaat.
Als je zo'n apparaat hebt wat je tosti sealt dan kun je naast de standaard ham en kaas ook ragout erop doen, ik gebruik kipragout maar met andere smaken zal het vast ook lekker zijn.