Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
Rytir schreef:Peerke_ schreef:Ik heb iets gevonden om wat meer variatie te brengen in mijn pizza's
[ [url=m/vLuBNt.jpg]Afbeelding[/url] ]
Nu nog iemand die ze komt bakken
Een een pizza oven in de tuin
Iemand ervaringen met pizza maken op een broodsteen op de bbq?
petitparis schreef:Rytir schreef:
Iemand ervaringen met pizza maken op een broodsteen op de bbq?
Vrienden van ons hebben het meermaals geprobeerd in de gesloten BBQ, temperatuur goed opgevolgd etc. Maar pizzabodem bleef rand af verbranden en de bovenkant was niet voldoende gebakken. Maw het was niet zo'n succes en na 3x hebben ze opgegeven. Waarschijnlijk heeft het deksel toch niet voldoende massa om de nodige warmte af te geven nadat je de pizza op de steen legt.
petitparis schreef:Mss is het verschil dat jullie aan de zijkant een opening hebben en er toch nog een deel warmte in het deksel blijft hangen. Bij mijn vrienden klapt het deksel met een scharnier open en ben je eigenlijk het grootste deel vd warmte kwijt.
Gebruikers op dit forum: Amazonbot en 52 bezoekers