Vandaag is het mijn beurt
Toch vraag ik nog even om tips van jullie..
Ik heb dus een combi oven, een formaat magnetron maar iets groter zeg maar..
Nu moeten er dus 4 dingen uit de oven komen, waarvan 2 opgewarmd moeten worden (5 minuutjes).
Namelijk gevulde kip met boursin, pommes duchesse, quiche en gevulde champignons.
Die laatste 2 kunnen ook wel koud/lauw gegeten worden en hoeven dus alleen nog maar opgewarmd te worden.
De kip moet ongeveer een half uur in de oven en de pommes duchesse 15 minuten.
De pommes duchesse kan wel met de kip in de oven, dat past net, hooguit zal ik daarna nog wat extra er in gooien als het te weinig is maar dan staat er eerst wel wat op tafel.
Hoe zouden jullie dit aanpakken?
Ik wil rond kwart over 7 in ieder geval de kip, wat eigenlijk het hoofdgerecht is, op tafel hebben (ja laat, m'n broer moet werken
).
Ik heb verder geen warm houd dingen in huis dus het is even improviseren.
Misschien om kwart voor 7 de kip in de oven, om 7 uur de pommes duchesse er bij.
Dat om kwart over 7 er uit, en dan snel de quiche en champignons er in om op te warmen? Ik neem aan dat de kip wel 5 minuten warm blijft, desnoods even aluminiumfolie er over?