lor1_1984 schreef:Angeliquee18 schreef:Haha geweldig om te lezen, zo blij dat ik niet de enigste ben!
Hier altijd discussie met de lasagne.
Het is zoo simpel, gewoon groente, gehakt, saus ect.
Gaat allemaal prima, meet keurig de hoeveelheid water af.
Vriendlief zei al, veeelste veel, de saus is te dun.
Nee hoor, er staat op de verpakking "geen paniek, de saus blijft dun" perfect zou je denken.
Puntje bij paaltje, de bovenkant was aangebrand, En de onderkant was soep.
"Maakt niet uit schatje, ik haal wel patat"
De week er op maar weer geprobeerd, demonstratief een stuk minder water er in gedaan.
Uiteindelijk... veelste weinig saus, droge hap.
Dat was dan ook de laatste keer dat ik heb gekookt.
Weet je zeker dat je water moest gebruiken?
Ik gebruik zelden of maar heel weinig water, vnl melk.
Ja volgens mij was het helft helft, bij verse groente moest je dan meer water, en de andere helft melk ofzo haha.
Doen jullie ook altijd het gas heel zachtjes omdat je bang bent dat het aanbrand?
Maar vervolgens nog 6 keer zo lang Duurd omdat het zo langzaam gaat