Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
ikheetesmee schreef:Szan schreef:Wat komen er heerlijke dingen voorbij
Hier blijft het redelijk simpel:
- vooraf: flammkuchen en bruschetta
- voorgerecht: doperwten-munt-soep
- hoofdgerecht: varkenshaas met parmaham in salieboter, met allerlei bijgerechten (aardappelrosetjes, zoete aardappelfrietjes, aardappelgratin, stoofpeertjes, gewokte groenten, salade, ...)
- nagerecht: ??
- tenslotte: koffie, thee of wat sterks met bonbons
Maar ik kom niet uit dat nagerecht... ik dacht aan panna cota van rode vruchten, maar ik ben nog niet overtuigd. Wat zouden jullie maken?
Baverois met rood fruit vind ik altijd erg lekker, of verschillende soorten eigen gemaakt ijs
secricible schreef:Ik zou nog het recept voor de pulled pork bitterballen plaatse. Heb hem zojuist online gezet.
http://www.barbecuemeneer.nl/2017/12/23 ... terballen/
Plien91 schreef:[ [url=m/i0qmM5.jpg]Afbeelding[/url] ]
Op open vuur koken werd op vier hoog achter toch een tikje ingewikkeld, maar het stoofvlees naar recept van Sec is aan het pruttelen! Ruikt al heerlijk .
Lielle schreef:Hoofdgerecht, waarbij men zelf buiten het vlees mag komen opscheppen
Stoofvlees met heel bijzonder bier (http://www.barbecuemeneer.nl/2017/12/09 ... nder-bier/)
Wat verlaat, maar deze staat nu op het vuur. Met een la trappe Rochefort
Lielle schreef:Hoofdgerecht, waarbij men zelf buiten het vlees mag komen opscheppen
Stoofvlees met heel bijzonder bier (http://www.barbecuemeneer.nl/2017/12/09 ... nder-bier/)
Wat verlaat, maar deze staat nu op het vuur. Met een la trappe Rochefort
Gebruikers op dit forum: SemrushBot en 85 bezoekers