Als je het speciaal wil maken, misschien coquilles met een lekkere witte-wijnrisotto erbij? Dit is mijn favoriet! Risotto is best zwaar, maar je voorgerecht is natuurlijk wel licht.
Anders is een puttanesca vispotje ook lekker, en ziet er ook leuk uit als je er wat verse kruiden en parmezaanse kaas overheen strooit, en serveert met stokbrood (liefst met zelfgemaakte kruidenboter).
Het klinkt alsof je wel iets speciaals wilt maken maar dat combineert misschien niet fijn als je nooit iets 'minder gemiddeld' maakt met vis...
Op de hoogte blijven van paardgerelateerde activiteiten? Tips over houding en zit ontvangen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief! paardplus.nl Paardplus op Facebook
Jullie houden van vis? Lekkere woknoedels maken met kip en garnalen. Makkelijk ( kip wokken, garnalen wokken, wokgroenten erbij, tegelijkertijd die noedels koken. Vervolgens de noedels mengen met se wokgroenten, en kies een lekkere woksaus!) Makkelijk, simpel en zooo lekker!
A girl from Nashville sings... And the whole world listens
Ik vind het altijd leuk om zo'n cupcake-vormpjes te vullen met aardappelgratin. Daar kun je kaas doorheen doen, of spinazi bv.. En daarnaast dan een apart stuk vis bijvoorbeeld, met een lekkere wijn-saus. Verse kruiden erop.. wat groente voor de afwerking..
Ik ben fan van varkenshaas met een champignonroomsaus, of gewoon gebakken champignons. Daar bijvoorbeeld aardappels uit de oven bij, of aardappelpartjes frituren, purree op een speciale manier idd, aardappelkroketjes... Als groente salade bijvoorbeeld, snijboontjes met spekjes en ui, ook heerlijk!
Ik maak salade meestal zo, en valt hier altijd heeeel goed in de smaak: rucola melange, puntpaprika in reepjes, rood uitje in reepjes, geroosterde pijnboompitten, uitgebakken spekjes en dan zelf een sladressing maken; olijfolie, balsamico, mosterd, mayonaise en peper. Evt. nog wat parmezaanse kaas over je salade. Hmmm. Ook erg lekker bij pasta's.
Als pasta's kun je het simpel houden, maar toch erg lekker, pasta pesto (met kip...), pasta in roomsaus, tomatensaus, bolognese, pasta met zalm in roomsaus. Ga maar door