Ik eet voornamelijk zelfgemaakte salades op allerlei manieren. Verschillende soorten sla, dan weer ijsbergsla, dan weer een gewone kropsla, soms een zak sla. De ene keer met een mayonaisesaus ( soms met een zakje van Duyvis, soms met ketchup en/of whiskeysaus en kruiden), de andere keer met olie en azijn, peper, beetje suiker. Soms met koude gekookte pasta, soms met gerookte kip, dan weer met tonijn uit blik, ook wel met uitgebakken spekjes. Tomaatje erdoor, stukjes paprika, zilveruitjes of Amsterdamse uien, augurk, ook wel eens met noten erdoor en dan weer wat croutons. Zo kan ik met "hetzelfde" toch steeds gevarieerd eten ( vind ik). Voor warm eten vind ik het toch te warm. Een enkele keer maak ik nog pasta of schuif ik een pizza in de oven...
O ja, ook wel met brie of blauwschimmelkaas erdoor! En een heel enkele keer met stukjes perzik daarbij. En qua saus doe ik ook wel eens honing en mosterd door de mayo .
Paarden zijn net als lucht, zonder kan ik niet leven!Vanuit de kop van Noord-Holland: Voor info klik op: Paardentaxi Jet