Wij maken hem als volgt:
Citaat:
Recept voor: ‘Arretjes cake’.
Ingrediënten:
200 gram suiker
40 gram cacaopoeder
125 gram boter
125 gram margarine
300 gram biscuits
2 eieren
beetje melk
Maal de biscuits fijn ( ze moeten ong. 1 x 1 cm zijn ) en doe deze vervolgens samen met de suiker en de cacaopoeder in een kom. Doe de boter en de margarine in een pannetje, zet het op het vuur en voeg ondertussen de eieren aan het mengsel toe. Als de boter gesmolten is doe je het ook in de pan en roer je het erdoor (en indien nodig de melk). Pak een cakevorm en doe het mengsel erin, strijk het glad en zet het een ong. 2-3 uur in de koelkast. Als de cake redelijk hard is kun je hem uit de koelkast halen en opeten.
Lukt altijd. Dit recept kun je het beste niet opslaan, ver in je geheugen weg stoppen en vooral niet te vaak maken. Zoals eerder gezegd is het het meest dikmakende spul wat je kunt krijgen