bobje26 schreef:[ [url=m/RniFbS.jpg]Afbeelding[/url] ]
Wij hebben gisteren kerst gevierd. Ik heb alles zelf gemaakt incl. grand dessert.
Ziet er top uit!
Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
EedihcrO schreef:Kerstavond komen er vrienden en maak ik risotto. Meestal eet ik daar een biefstukje bij, maar mag geen rood vlees nu (doorbakken vind ik echt niet lekker). Wat zou er nog meer lekker bij zijn?
EedihcrO schreef:Er komen allemaal lekkere dingen voorbij zeg.
Voor de cocktailsaus, ik doe er ook altijd een beetje worcestershire doorheen voor wat smaak. Of, als je iets pittiger wilt, harissa. En verse zwarte peper. Als ik hem dit jaar al maak (oud en nieuw), wordt het helaas een virgin variant en die vind ik vaak toch een stuk minder lekker.
Ik ben nog op zoek naar een groente gerecht. Ik maak haricots vert ivm de kindjes, dat eten ze allebei lekker. Maar wil graag nog iets. We eten parelhoen met calvadossaus en een aardappelschotel uit de oven met appel, bouillon en spekjes. Iemand nog ideeen.
Kerstavond komen er vrienden en maak ik risotto. Meestal eet ik daar een biefstukje bij, maar mag geen rood vlees nu (doorbakken vind ik echt niet lekker). Wat zou er nog meer lekker bij zijn?
Avanti schreef:Wow ziet er goed uit bobje, knap allemaal zelfgemaakt. Wat is die zwarte rand aan de ravioli?
Annet_Dottie schreef:Hmm ja ik snap jullie. Ik moet zeggen dat ik niet zou weten waar hier een visboer zit maar ik zit ook echt met een budget, maar zoals ik zei niet bekend mee dus scheelt het heel erg in prijs..?
Ik heb nog geen idee wat ik er mee ga doen eigenlijk dus als je nog tips hebt is welkom
Annet_Dottie schreef:Hmm ja ik snap jullie. Ik moet zeggen dat ik niet zou weten waar hier een visboer zit maar ik zit ook echt met een budget, maar zoals ik zei niet bekend mee dus scheelt het heel erg in prijs..?
Ik heb nog geen idee wat ik er mee ga doen eigenlijk dus als je nog tips hebt is welkom