Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
Jilletje schreef:Jaja, ze zijn er in allen soorten en maten.
Nu we weer de donkere dagen tegemoed gaan vind ik het heerlijk om pannen op het fornuis te hebben pruttelen.
Ik maak dan ook graag gehaktballen, lekker langzaam laten braden zodat het hele huis lekker ruikt
Hoe maken jullie ze het liefst?
Zelf gebruik ik het liefst rundergehakt, dit vind ik smaakvoller.
Dan doe ik er een eitje door, wat ketchup, zoete ketjap, mosterd, peper,zout en natuurlijk beschuitjes!
Ook maak ik liever wat kleinere balletjes dan hele grote, staat wat gezelliger op het bord
Brand los!
Laura82 schreef:Oehhh gehaktballen! Bij mij lukken ze nooit zo goed, dus ik lees hier mee
Laatste keer had ik er een uitje doorheen gedaan, maar ik kreeg m niet fijn genoeg gesnipperd, geen succes Hoe snipperen jullie het zo fijn?
melissa_b schreef:Lekker gehaktballen. Hoe houden jullie ze rond tijdens het bakken? Die van mijn worden plat