verschil: riblap, runderlap en sucade lap???

Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Rytir

Berichten: 5359
Geregistreerd: 30-05-04

verschil: riblap, runderlap en sucade lap???

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-11-13 09:07

Misschien een hele stomme vraag maar wat is het verschil tussen deze vleessoorten? Waarschijnlijk iets in de structuur (en uiteraard waar het vandaan komt) maar wanneer gebruik je een riblap en wanneer een sucadelap? :+

When nothing goes right,

go left.


Rytir

Berichten: 5359
Geregistreerd: 30-05-04

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-11-13 10:06

Citaat:
Goede vraag waarvan ik het antwoord me van de week ook al afvroeg.


Haha, ook toevallig door een reclameblaadje :D Bedankt voor de antwoorden! Het vlees is dus eigenlijk bijna hetzelfde qua structuur?

When nothing goes right,

go left.

Rytir

Berichten: 5359
Geregistreerd: 30-05-04

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-11-13 08:45

De hooimadam is leuk!!! Een soort wollen theemuts geval welke erg goed isoleert. Ik vind ze alleen aan de dure kant (voor een wollen theemuts) :+ . Ik ga een keer proberen suddervlees te maken door gewoon een wollen deken om de pan te wikkelen. Heb vorig jaar een stuk of drie van die ouderwetse wollen dekens gehad van mijn schoonvader...

When nothing goes right,

go left.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: GrapeshotBot en 12 bezoekers