Ik ben nu een hopjespudding aan het maken ala Monignac... maar ik vrees dat ie niet gaat lukken. Ik heb gelatine aan de warme slagroom toegevoegd, en wacht nu al een uur tot ie 'lobbig' wordt. Denk niet dat het nog gaat lukken. BLEGHHHH had zo'n zin in een toetje na mn maaltijd Vrees dat het nu gewoon weer een homp kaas wordt
In elk geval hebben we wel biefstuk als diner... dat is nog wat...
Nothing tastes as good as being lean feels *profielupdate* Goed voornemen 2007: Sommige PBtjes slippen er nog wel eens tussendoor... dus mocht je geen respons krijgen; stuur svp nog eens en niet boos worden hoor
Haha... hij was toch nog gelukt! Ik heb er maar twee extra gelatineblaadjes doorheen gegooid en ineens werd ie wel stijf
Montignaccen gaat erg makkelijk, en is dus goed vol te houden (vind ik dan) Ik ben in veir weken tijd 4 kg afgevallen en we gaan door want er moet nog 5 af
Nothing tastes as good as being lean feels *profielupdate* Goed voornemen 2007: Sommige PBtjes slippen er nog wel eens tussendoor... dus mocht je geen respons krijgen; stuur svp nog eens en niet boos worden hoor