Ligt eraan hoe je die klaar maakt, die courgettes!
Peter vond ze eerst ook niet lekker, tot ik ze NOG fijner ging snijden, in plakjes en nog eens doormidden.
Dan deed ik rundergehakt in de wok (olijfolie v.h. bakken), wat ketjap v.d. smaak, en daarna plakjes courget, een fijngesneden ui, 125 gr. ong. champignons, eventueel paprika fijngesneden en knoflooktenen 2, ook fijngesneden. Dit alles in de wok.
Wat peper en zout naar smaak, en eventueel sambal of chilisaus voor een scherp tintje eraan... }>
Samen met gekookte rijst (meergranenrijst van lassie! ) op je bord scheppen, en hou je van feta (smaakt nogal zout) dan kun je dit ook erdoor doen!
Wij eten regelmatig iets uit de wok, met rijst en feta, of dat ik gehakt en groenten uit de wok in 'wraps' doe, ook heerlijk.
Daar is ook een 'griekse' variant van, smaakt ook super!
Ludora: over de spinazie...
Die kende ik al ja, maar ik was het recept kwijt!
Ik ben dus blij dat je het weer eens 'duidelijk voor me hebt opgeschreven', ik durfde er niet zomaar in het wilde weg aan te beginnen, bang dat het gerecht zou mislukken en dan eet Peter het nooit meer grijnz.
Verder...
Bedankt voor de reacties allemaal, hoop dat er nog veel meer komen!
Zo kunnen we nog eens mensen op een idee brengen.
Want inderdaad, elke dag is weer die vraag:
"Wat eten we vandaag...?"