Op speciaal verzoek van Paulien het recept van Mon-chou taart Ingrediƫnten: 1 groot en 1 klein pakje Mon-chou 1 pak Bastogne koeken 3/4 pakje roomboter (ongezouten) 1/4 ltr slagroom bastaardsuiker blikje taartvulling Verder heb je een springvorm en bakpapier nodig.
Verkruimel de bastogne koeken (echt helemaal fijn) en smelt de boter, meng het daarna door elkaar zodat je een egale massa hebt. Leg daarna een stuk bakpapier op de bodem van de springvorm (dan laat de taart goed los van de bodem)en laat de koek/boter massa in de spingvorm lopen, Stijk het met de achterkant van een lepel glad.
Klop nu de Mon-chou met bastaardsuiker los en klop de slagroom met bastaardsuiker stijf (gewoon zoveel suiker als je zelf lekker vind). Spatel daarna de Mon-chou en slagroom door elkaar tot het egelae maas is en stort het boven op de koek/boter maas in de springvorm en strijk het ook glad.
Nu nog de inhoud van het blikje taartvulling er bovenop en het een nachtje in de koelkast laten staan.
Eet smakelijk
Paulien
Berichten: 2885
Geregistreerd: 23-01-01
Woonplaats: Rotterdam
Geplaatst: 22-05-02 17:08
dabk je wel ga ik van de week een keer maken.
Vivian
Berichten: 2827
Geregistreerd: 19-03-02
Woonplaats: Ijsselmonde
Geplaatst: 22-05-02 17:30
uuuuuhhhh volgens mij lus ik dat niet!
Dniesy
Berichten: 2140
Geregistreerd: 02-12-01
Woonplaats: Hoorn (NH)
Geplaatst: 22-05-02 17:36
jum jum jum ik ga hem ook een keer proberen te maken
jantina
Berichten: 12359
Geregistreerd: 13-01-01
Geplaatst: 22-05-02 17:50
Jaaaajajajaja! Lekkerlekkerlekker!
Ik maak het ook zo af en toe, alleen dan niet met bastognekoeken maar met mariakaakjes, gewone biscuitjes. Daar doe ik dan wel een beetje suiker doorheen, anders is het zo slapjes
Ik vind hem het lekkerst met kersenvulling, maar met verse aarbeien vond ik hem ook niet te versmaden