Gevulde Perziken

Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Cassidy

Berichten: 75551
Geregistreerd: 08-08-01
Woonplaats: Purmerend

Gevulde Perziken

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 25-05-02 22:58

Zoals beloofd, hier het recept voor de gevulde perziken

Hoeveelheden voor 4 personen

8 halve perziken uit blik
1 ui
1 niet te dunne plak magere gekookte ham
2 hardgekookte eieren
peper, zout
6 eetlepels zure room
2 eetlepels mayonaise
bieslook, enkele slablaadjes

Laat de perziken goed uitlekken.
Snipper de ui zeer fijn en snij de ham in zeer dunne reepjes. Hak de hardgekookte eieren fijn.
Vermeng deze ingredienten met elkaar en breng het mengsel op smaak met peper en zout.
Vul de holletjes van de perzikken hiermee. Roer van zure room, de mayonaise en de fijngehakte bieslook en wat peper een sausje en schep dit over de perziken. Serveer deze twee aan twee op een blaadje sla.

Ik had vandaag dus geen bieslook door de saus en het ham-ei-ui mengsel al door de saus gedaan. Jullie moeten maar zien wat jullie het lekkerst en het makkelijkst vinden.

Ik zou zelf heel graag het recept voor de Tiramisu en de kip in de hoed willen hebben....

O, en Buitenzorg, je Eiersalade was heerlijk, mag ik daar ook het recept van hebben?

Je suis Charlie.


Cassidy

Berichten: 75551
Geregistreerd: 08-08-01
Woonplaats: Purmerend

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 25-05-02 23:14

*Marije* schreef:
Thanx! Ik ga het ook zeker een keer proberen te maken Haha!


Proberen? Schijnheilig

Is echt zo moeilijk niet... Lips are sealed Ben normaal ook niet zo'n keukenprinses...maar dit lukt altijd!

Je suis Charlie.

Cassidy

Berichten: 75551
Geregistreerd: 08-08-01
Woonplaats: Purmerend

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 26-05-02 00:09

20 Eieren inslaan? Oeps, daar gaat mijn cholesterolwaarde....

Je suis Charlie.


Cassidy

Berichten: 75551
Geregistreerd: 08-08-01
Woonplaats: Purmerend

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 12-10-03 21:59

Voor iedereen die het recept wilde hebben van de gevulde perzikken die ik op de DVT 5 meeting weer had gemaakt: hier het recept. Ik had er dit keer Olijvonaise doorheen gedaan i.p.v. Mayonaise...en dat was ook heel lekker.

Dus, even een schopje...Haha!

Je suis Charlie.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 69 bezoekers