Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
misselke"]
Ik weet niet of dat je wel eens een suiker ei op hebt, sommige mensen kennen dat namelijk niet
[/quote]
[quote="vonneke schreef:nee ken ik inderdaad niet maar klinkt wel lekker!!!
idd steef boerenommelet maar ook chinese is lekkerrrrrrrrrrrrrrr
misselke schreef:Hier eventjes de uitleg:
Je pak een bekertje, je maakt je ei open en zorgt DAt al het binnenste spul van het ei in het bekertje zit. Doe er dan 2 theelepels suiker bij (of meer ) en dan moet je eventjes kloppen (een minuut ofzo)
Doe dat mengsel in de pan en bakken maar
Natalie schreef:Weet niet of het echt bij dit topic kan...
Maar door al het gebabbel over eieren en de receptjes e.d. zat ik net te denken aan hoe lekker een zachtgekookt eitje met soldaatjes ook weer is... (morgen nog eens maken denk ik...krijg er zin in)
Tessake"]
[quote="Natalie schreef:Weet niet of het echt bij dit topic kan...
Maar door al het gebabbel over eieren en de receptjes e.d. zat ik net te denken aan hoe lekker een zachtgekookt eitje met soldaatjes ook weer is... (morgen nog eens maken denk ik...krijg er zin in)