Kerstmenu bekend

Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Imker

Berichten: 17539
Geregistreerd: 30-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-12-02 11:51

Menu Eerste Kerstdag 2002

Aperitief:

Pasteitje met kippenragout

Hoofdgerecht:

Gourmet, van verschillende vis- en vleessoorten, waaronder ondermeer zalm, garnalen, biefstuk, runderhaas, speenvarkenshaasjes, varkensfilet, blinde vinkjes

Het hoofdgerecht wordt vergezeld van een palingsalade en een Franse salade met vruchten.
Stokbrood met kruidenboter mag bij dit hoofdgerecht ook niet ontbreken

Nagerecht:

IJs met vruchtjes en slagroom

Dit is mijn kerstmenu, maar dat van jou ziet er inderdaad superlekker uit!!! Vork

Toos paardloos


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: OmgiliBot en 45 bezoekers