
Voor nu denk ik aan:
- Kipcocktail als voorgerecht
- Soep nog te bepalen
- Boeuf Bourguignon, met ik denk aardappelpuree of gratin en dan iets van groenten uit de oven
- Toetje nog te bepalen
Moderators: Firelight, Essie73, Muiz, NadjaNadja, Maureen95
Siamsmeesje schreef:Tink89 schreef:Pompoen zou ik niet met zuurkoolstamp combineren. Knolselderij-aardappelpuree kan wel heel lekker zijn.lieke2 schreef:Hier geen ervaring met pastinaak qua smaak, maar ik vind knolselderij als puree, of in combi met aardappels in een puree echt![]()
wellicht nog iets om tussentijds uit te proberen?
Daarom dat wij ook nog twijfelen. Maar knolselderij gaat hem ook niet worden, ook een groente waar we hier geen fan van zijn. Pastinaak heeft van zichzelf een wat zoete smaak, en hier zijn we toch vooral van hartig en goed gekruid.
Voor nu heeft gewoon een mooi gekruide simpele aardappelpuree nog steeds de voorkeur.
Roodvos schreef:De foodsisters hebben een recept voor zuurkool met pompoen. Dat ziet er een beetje gek uit maar ik vind het erg lekker.
https://foodsisters.nl/recepten/avondma ... olschotel/
Momo94 schreef:hooi schreef:Ik hoef alleen voor de familie een amuse te maken, we hebben de gangen verdeeld.
Wie weet er een recept voor een écht lekkere amuse? Online staan er natuurlijk genoeg recepten, maar daarvan kan ik altijd slecht gokken of het echt in de smaak zal vallen
Bedankt!
Iets met zalm?
Gebruikers op dit forum: GoogleAdsense, MarieAnne en 10 bezoekers