professioneel pannenkoeken recept weet iemand het geheim???

Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
petitparis

Berichten: 15976
Geregistreerd: 19-01-09
Woonplaats: Hulshout (België)

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-08-19 07:21

zelfrijzende bloem of bakpoeder helpt om ze nog te laten rijzen in de pan. Maar ook om een deel van de melk te vervangen door bruisend water...

Voor de smaak gebruik ik altijd wat vanillesuiker en snuifje zout

There is beauty in everything, even the things that scare us.


petitparis

Berichten: 15976
Geregistreerd: 19-01-09
Woonplaats: Hulshout (België)

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-08-19 10:59

om even in te pikken waarom bier gebruikt wordt:
1 het bevat koolzuurgas
2 het bevat gist
beide helpt "rijzen" vh deeg

en tja het perfecte beslag heb ik ook nog niet gevonden, maar dit ligt waarschijnlijk meer aan het feit dat ik elke keer wat anders doe :+
en uiteraard laat ik de suiker eruit als ik hartig varianten wil

There is beauty in everything, even the things that scare us.

petitparis

Berichten: 15976
Geregistreerd: 19-01-09
Woonplaats: Hulshout (België)

Re: professioneel pannenkoeken recept weet iemand het geheim???

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-08-19 18:14

Grappig dat bijna niemand hier verhoudingen vermeld.

There is beauty in everything, even the things that scare us.


petitparis

Berichten: 15976
Geregistreerd: 19-01-09
Woonplaats: Hulshout (België)

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-08-19 21:14

love_animals schreef:
Qimm schreef:
Fingerspitzen geful denk ik

Hahaha zei mijn moeder ook al _/-\o_


dat denk ik ook altijd (ik kan echt geen recept volgen :+ ) Maar sinds ik van beslagkom veranderd ben, is mijn "recept" toch veranderd...

There is beauty in everything, even the things that scare us.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Frummel01, IASCrawler, Tessabuddy en 15 bezoekers