professioneel pannenkoeken recept weet iemand het geheim???

Moderators: MirandaT, Duhelo, Essie73, Muiz, Ods

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Seltje

Berichten: 2907
Geregistreerd: 25-05-10
Woonplaats: Antwerpen

Re: professioneel pannenkoeken recept weet iemand het geheim???

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-08-19 13:19

Tips van het pannekoekenhuis waar mijn moeder werkte:
Een scheutje donker (zoet) bier.
Een zakje vanillesuiker bovenop je gewone suiker.
Een eitje extra voor dunne krokante pannenkoeken.
Verse volle melk (zeker geen magere of halfvolle melk).
Echt dikke roomboter.
En je pannen nooit afwassen en nooit gebruiken voor iets anders dan pannenkoeken.

Dat laatste heeft me jaren gekost voor ik die snapte. Hoe kun je nu een pan niet afwassen? Maar dus wel degelijk, het vet er eventjes afhalen met keukenpapier, laten afkoelen en zo weg zetten en de volgende keer verder gebruiken. Mijn pannekoeken hebben nog nooit zoveel smaak gehad.

Ik reken onafhankelijke voedingsrantsoenen uit en geef onafhankelijk voedingsadvies, meer info? Pb
[o]


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Frummel01, Googlebot, xSetjeslover, Yentaah en 9 bezoekers