professioneel pannenkoeken recept weet iemand het geheim???

Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Lizz

Berichten: 8892
Geregistreerd: 18-10-02
Woonplaats: Hier aan de kust, de Zeeuwse kust...

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-08-19 08:43

Heb de tip niet, maar ik gooi er altijd een scheut amaretto doorheen :D

Dankjewel Koos en Lub voor de mooie jaren.


Lizz

Berichten: 8892
Geregistreerd: 18-10-02
Woonplaats: Hier aan de kust, de Zeeuwse kust...

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-08-19 09:16

GreaseMonkey schreef:
Lizz schreef:
Heb de tip niet, maar ik gooi er altijd een scheut amaretto doorheen :D

Interesting :)* Proef je dat ook echt in de pannenkoek?

Ja je krijgt een beetje een zoete amandelsmaak er aan. De alcohol verdampt.

Bier kan je ook door het beslag doen voor luchtigheid. Maar ook daar zit een smaakje aan.
Ik houd overigens van hele dunne pannenkoeken, zoals crêpes :)

Dankjewel Koos en Lub voor de mooie jaren.


Lizz

Berichten: 8892
Geregistreerd: 18-10-02
Woonplaats: Hier aan de kust, de Zeeuwse kust...

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-08-19 08:34

daantjuhhh schreef:
De pannenkoeken van Oma. Gebakken in reuzel. Die waren echt mega goddelijk.

Zelf halen we altijd mix uit de molen.
2 van die pannenkoeken en je zit echt bomvol.

Nu jij dit zegt, pannenkoeken meel van de molen is vaak wel een stuk lekkerder.
Of die van Soezie bijvoorbeeld, die is ook lekker!

Dankjewel Koos en Lub voor de mooie jaren.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 64 bezoekers