Welke zorgverzekering 2014 moet ik kiezen ivm BATC

Moderators: Dyonne, Apple, Coby, petraaken, SayaJones, A_nouk, C_arola

Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten
 
 
Ben_mama
Berichten: 10
Geregistreerd: 21-12-12

Welke zorgverzekering 2014 moet ik kiezen ivm BATC

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 02-12-13 10:57

Ik ben al een tijdje aan het rondkijken naar een andere verzekering dan unive, maar welke moet ik kiezen?
-Waar zijn jullie tevreden over?
-en vooral als het gaat over het vergoeden van homeopathie?

Wij lopen nu al een paar jaar bij iemand om ons lichaam te screenen.
Maar nu vergoed onze verzekering niks meer op dat gebied.

Maar welke die hiertussen staan zal ik kiezen?

Datgene wat wij doen zit aangesloten bij batc

http://www.batc.nl/vergoedingenlijst.pdf

Hier een uitleg van wat wij vergoed willen krijgen:
De kosten hiervoor zijn 185,- per persoon.

Asyra Nederland presenteert de nieuwste doorbraak in energetisch genezen:

het Asyra systeem...

Onze gezondheid wordt bepaald door processen in het menselijk lichaam die in balans zouden moeten zijn. Als dat niet het geval is, zoals bij stress of een trauma, kunnen wij eerder ziek worden. Het Asyra systeem kan in dit proces een belangrijke rol spelen.

Alles is energie

Zelfs materie bestaat uit energie. Alle bacteriën, schimmels, virussen, parasieten, iedere emotie of gedachte, elk gevoel kan herleid worden tot een bepaalde energetische waarde. Alles om ons heen bestaat uit energie en wij bestaan uit energie. Alles kan worden vertaald in een energetische waarde en is daarom meetbaar. Verschillende ziekten, klachten en organische verstoringen zijn te meten. Gezond zijn betekent op alle gebieden in balans zijn. Wanneer onze organen van voldoende energie worden voorzien kunnen zij goed functioneren. Als wij ons met de juiste energie omringen gedijt zowel ons lichaam als onze geest. Hiervoor is het nodig dat het hele lichaam, onze meridianen, onze organen, en orgaansystemen blokkade vrij zijn.

Science fiction?

We hebben allemaal we eens een Science Fiction film gezien waarbij medische testen en behandelingen warden gedaan door met een soort handapparaat over de patiënt heen te zwaaien. Dit leek een ver gezocht toekomst beeld, maar de medische technologie is ondertussen zo ver gevorderd dat dit soort fictie nu al realiteit is geworden. Er bestaan al langer apparaten die in het lichaam kunnen kijken zonder invasieve methoden. Naast de aloude bekende röntgenfoto’s zijn er nu apparaten die geluid en/of elektromagnetische velden gebruiken (zoals MRI en CAT scan) om een diagnose te stellen. Het Asyra systeem is zo’n apparaat.

Historie

Het Asyra systeem is het resultaat van vele tientallen jaren van onderzoek dat ooit zijn oorsprong had in de bevindingen van Dr. (1888 – 1971) en Dr. Reinhold Voll (1909- 1989). beiden hebben in hun leven alle in tijd en energie gestoken in het werken met Electro dermale test (EDS) methoden. De onderzoeken toonden aan dat als er een zwakke elektrische stroom door het lichaam van de patiënt werd gezonden, dat ongeacht welke ontsteking er binnen een orgaan aanwezig zou zijn, dat een verhoging van het geleidend vermogen van dat orgaan opleverde in de meridiaan van dat orgaan. En als het orgaan degenereerde, dan zou de test een verminderd geleidend vermogen aantonen. Men ontdekte ook dat als er bepaalde homeopathische middelen werden toegepast, de conditie van het orgaan zich weer herstelde. Dr. Voll deed zijn onderzoek in de jaren vijftig en sindsdien hebben vele wetenschappers zijn onderzoek voortgezet, bouwende op zijn ideeën en gebruik makend van bijgewerkte informatie zoals kwantumfysica, homeopathie en fysiologie.

Ontwikkeling

Het Asyra systeem is ontwikkeld door Joe Galloway in Utah, Amerika in het bedrijf GTech. Het is de tiende generatie van medische meet apparatuur die door Joe Galloway in de laatste 3 decennia zijn ontwikkeld. De voorlopers waren o.a. de B.E.S.T. en de M.S.A.S. (in samenwerking met de NASA) deze waren allen bio-resonantie apparaten en werden met een meet pen gebruikt om de meridianen te meten. Het Asyra systeem is het eerste systeem dat fotonen kan meten, dat wil zeggen de allerkleinste licht deeltjes; Quantum Fysica dus!

Hoe werkt het?

De cliënt wordt getest door slechts twee koperen staven vast te houden, die via een metalen kastje met testplaat aan de computer met de Asyra software gekoppeld zijn. Het Asyra systeem kan het energieveld van een lichaam doormeten en aan de hand van frequenties tot op celniveau meten of een orgaan, weefsel, spieren, gewrichten, klieren etc. uit balans zijn. Tijdens de test worden er duizenden individuele frequenties gecontroleerd, frequenties die corresponderen met fysiologische condities, toxines, zware metalen, pathogene enz. in het lichaam. Als één van de frequenties een molecule tegenkomt met dezelfde frequentie, dan krijgt het retour signaal een voltage dip. Dit betekent de aanwezigheid van een specifieke frequentie die gezocht werd in het lichaam van de persoon die getest wordt. De software van het Asyra systeem is in staat om daarmee te bepalen welke gebieden betrokken zijn bij het proces van uit balans zijn en vervolgens stuurt het systeem (interactief) de juiste frequenties om het lichaam aan het werk te zetten om tot een effectieve behandeling van de homeostase te komen.

Het systeem is in staat bijvoorbeeld om zware metalen in een lichaam detecteren, vrijwel alle soorten allergieën, toxiteit in een orgaan, tekorten aan mineralen en vitaminen, en nog veel meer. En dit allemaal door slechts twee koperen staven vast te houden.

Goedkeuring

Het werken met het Asyra systeem is eenvoudig omdat er vol automatisch word gemeten. Er is dus geen bias van de behandelaar meer. Echter het interpreteren van de software vraagt de nodige (paramedische) kennis van de behandelaar. Asyra Nederland geeft uitgebreide trainingen om goed te kunnen werken met het systeem.

Het Asyra systeem is goedgekeurd door een zeer strenge commissie van de FDA (Food & Drug Administration) in Amerika. Het systeem heeft intussen ook in Europa een classificatie als “Class II medical device”.

Het systeem is ook getest door de Universiteit van Utah en men heeft daar bewezen dat het Asyra systeem 97% nauwkeurig is in het bepalen van diagnoses in vergelijking met bloed test resultaten. Dit was een (nog niet gepubliceerde) studie van E.Alan Jeppsen MD en Steven G.Osguthorpe ND. In een dubbel blinde studie van 1.800 klinische patiënten genaamd: “Effectiveness of the Asyra in Assessing Sub-Physiologic Thryroid Levels in Women 35 to 65 Years of Age”.

Toekomst

Dit is heel wat technische informatie, maar het geeft de achtergrond weer van dit nieuwe indrukwekkende paramedische apparatuur. Het feit is, dat de toekomst van medische testen reeds daar is in de vorm van het Asyra systeem. Het is een vol automatische bio-fotonen test die zowel voor de patiënt als de gezondheidszorg nauwkeurig en voordelig is. U kunt het Asyra systeem al vinden op vele paramedische natuurgeneeskundige praktijken evenals op vele andere medische praktijken.

Net als de ultrasound geluidsgolven, de MRI scan en de elektromagnetische velden, gebruikt het Asyra systeem ook uw energieveld om gezondheidsklachten en medische problemen nauwkeurig in kaart te brengen.

Welkom in de 21ste eeuw van gezondheidszorg.


Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-12-13 16:27

Dit topic hoort niet op MD, dat bedoeld is voor medische paarden zaken. Voor medische zaken op menselijk gebied is MW bedoeld.

TS kan, wanneer ze 25 nuttige berichten op de informatieve fora heeft geplaatst, kuddetoegang krijgen en een nieuw topic openen op MW.

Daarom gaat op dit topic een slotje en zal het later vandaag verwijderd worden.

Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot en 7 bezoekers