Operatief verwijderen botfragmentjes

Moderators: Nicole288, Coby, Dyonne, Apple, Pistasche, C_arola

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

BMHP
Berichten: 1507
Geregistreerd: 15-12-13

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-09-16 16:04

Little_Gift schreef:
Dees: denk dat jij het dan op iets heel anders hebt en ik vermoed dat jouw paard ook nog lang niet uitgeleefd is dus wat niet is kan nog komen.
Verder, welke sport loopt jouw paard of hoe intensief werkt hij?
Plus: er was wel degelijk zichtbaar dat er al irritatie ontstond en neen, ik ben ook niet van het opereren voor het opereren en heb zelf een 3voudige schouderoperatie ondergaan vorig jaar en weet wat de ellende na een operatie kan zijn maar weet ook dat kraakbeenschade geen lachertje is en dat is bij mij in mijn schouder helaas het geval wegens té laat opereren.
No way dat ik mijn paard dat aan deed.

Jij hebt er jouw denkwijze over, ik die van mij en mijn paard is het levende voorbeeld dat zo'n operatie echt geen invasieve ingreep is en het paard er geen hinder van overhoudt.
Verder ga ik tenminste met een gerust gevoel terug met mijn merrie aan de slag kunnen en ben ik blij dat ik dit voor haar heb kunnen doen.


Ik ben met Dees eens dat de Operatie vaak preventief wordt gedaan. In veel van die gevallen is het risico van de operatie groter dan de aanwezigheid van fragmentjes. Ik ben geen DA, ik heb de foto,s niet gezien. Dat betekend dat ik niet kan oordelen over de specifieke situatie van TS.

TS heeft het advies van de DA opgevolgt, gezien het paard veel wordt belast kan ik haar beslissing ook begrijpen. Fijn dat alles goed is gegaan.

Ik ben nieuwsgierig wanneer TS weer alles mag doen met haar paard.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Doyal, MRIIIS en 13 bezoekers