*Bal in keel*

Moderators: Dyonne, Apple, Coby, petraaken, SayaJones, A_nouk, C_arola

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Merel

Berichten: 1161
Geregistreerd: 21-02-02
Woonplaats: Vroomshoop

HERKEN HET !!!!!!!!!!!!!

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-02 17:43

Hoi!
Ik heb zelf, nou ja, m'n moeder, een 20 -jarige fjord.
Deze heeft in nogal wat stallen gestaan, en weilanden...
Heb namelijk gescheiden ouders en mamma heeft altijd geprobeert haar aan te kunnen houden, is niet makkelijk van de bijstand................... Verward ZO is ze terecht gekomen bij iemand die graag koetsiersbewijs wilde doen, maar geen pony had. We reden haar toen veel en ook sind kort endurance dus ze was dat jaar voor het eerst geschoren. Bleek dus dat die man haar telkens onder te weinig dekens had staan!!!!!! Lips are sealed Lips are sealed Lips are sealed
Ondanks dat wij hem nog gewaarschuwd hebben! Schijnheilig
Toen heeft ze het te koud gehad en niet hoog in het voer dus is ze ziek geworden, hebben haar vervolgens er meteen weggehaald en DA erbij.
Deze heeft haar een paar vitaminepreparaten gegeven, nu is ze weer de oude en loopt ze sinds kort (opnieuw) endurance, waar ze zelfs al eens in de prijzen is gevallen!!!
Lanter ontdekten we de bobbel, bij haar zo groot als een tennisbal. WE zijn even langs de kliniek geweest en daar hebben ze gevoeld, ze zeiden dat het mooi rond was afgesloten en zolang het niet groter werd was het waarschijnlijk niets om je druk over te maken, men mompelde iets van een ingekapselde lymfeklier/lymfeknoop o.i.d.
Het is inmiddels al een jaar of 4 gelden dat ze daar stond en een jaar of 3 dat we langs de kliniek zijn geweest, maar ze klaagt nergens over. Alleen is ze inderdaad af en toe met rijden moeilijker in te buigen.
Je kunt het om die reden laten opereren (als het dat natuurlijk is...), maar dat raadden ze ons af, omdat het ook een hele gevaarlijke plek is om te opereren, bovendien is zoiets nauwelijks te betalen joh!

Nou, een lang verhaal, maar ik hoop dat het zo wel duidelijk is, dan heb je er tenminste wat aan als alleen maar van die losse fliedels, waarbij alles mogelijk lijkt!

mocht je nog wat willen weten mail gerust, ik ben hier niet zo vaak;
merel19@hotmail.com

groetjes Renske


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 8 bezoekers