Bloedneus bij een paard

Moderators: Dyonne, Amaryllis, Apple, Coby, petraaken, C_arola

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Kelan

Berichten: 988
Geregistreerd: 23-03-01
Woonplaats: Veluwe

Bloedneus bij een paard

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-04-02 14:31

Afgelopen weekend had mijn merrie plotseling een bloedneus. Onmiddelijk de dierenarts er bij geroepen, die ook niet veel meer kon doen dan constateren dat het inderdaad een bloedneus was, waarschijnlijk een paar adertjes gesprongen. Ik moest de merrie maar een paar dagen niet rijden, lekker in het land laten lopen, daarna weer oppakken en afwachten of het wel of niet terug kwam.

Nu vroeg ik me of iemand hier ook wel eens een bloedneus bij een paard gehad heeft, en zo ja, of het inderdaad bij een keer bleef, of dat het toch weer terug kwam.



Kelan

Berichten: 988
Geregistreerd: 23-03-01
Woonplaats: Veluwe

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 09-04-02 07:51

Margreet, sorry, ik had inderdaad even moeten zoeken. Heb ik nu alsnog maar even gedaan, en ik kom idd een heleboel tegen over bloedneuzen bij paarden. Stelt me weer wat geruster, ik zie een heleboel berichtjes waarbij het eenmalig of in ieder geval niet ernstig was.

Hopelijk is het bij mijn paard slechts optie twee in het stukje uit BIT. Gezien de ziektegeschiedenis van mijn paard (een tijd in Utrecht gestaan vanwege ontstoken holtes, nog steeds niet helemaal over), schrok ik best wel toen ik haar uit het land haalde en ze had een bloedneus. Vandaar dat ik meteen de dierenarts heb gebeld.
Tot nu toe heeft ze het gelukkig niet opnieuw gehad, gisteren heb ik zelfs voorzichtig weer een beetje gereden en dat ging goed. Nu is het een kwestie van afwachten of het terug komt of niet...

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Casca, Froemel, lauret, Laurora, Marrit13, maximexfleur, punkd, tmr001 en 36 bezoekers